FRIDAY FAVOURITES: 163

Favourite Place To Stay – Hotel Sezz Paris
 photo Collages36.jpg

Afgelopen week sliep ik in Hotel Sezz in Parijs en dat was – ondanks de nare reactie op de rosé champagne – heel erg fijn. Het hotel biedt uitzicht op de Eiffeltoren die om de hoek ligt en heeft een fabuleus bed waarin ik heerlijk geslapen heb. En dan dat bad… even serieus, ik weet niet of iedere kamer zo’n fantastisch bad heeft, maar KIJK nou. Verder was de parking service ook écht een uitkomst. We parkeerden de auto voor de deur van het hotel en de PA parkeerde vervolgens onze auto op een veilige plek. Heel fijn! Dankjewel dat Marloes en ik bij jullie mochten verblijven Hotel Sezz!

Favourite work-break – Handstands

 photo RecentlyUpdated304.jpg

Maandagmiddag 15.00u, we kakken in op kantoor omdat we net een zak snoep op hebben en dat zorgt voor een zeer groot suiker-dal. “We moeten even op onze handen gaan staan” aldus Henkey. Ik zeg, wat?! En nog geen minuut later sta ik tegen de muur, een minuut later staat Claire ook op haar handen en twee uur verder hebben we ook Marloes zo ver dat ze meedoet. Ik hou van handstanden maken, het geeft me een gevoel van ontlading en tegelijkertijd nostalgie, want dit deed ik dus al-tijd op het schoolplein. Volgende uitdaging, een vierde persoon aan ons treintje toevoegen.

Favourite Food – Côté Sushi

 photo IMG_5618.jpg

De lekkerste sushi is sushi waarvan je niet verwacht dat ‘ie lekker is. Marloes en ik waren net in Parijs en hadden HONGER. We hadden om half zeven ontbeten (ik alleen met een croissant) en het was inmiddels 14.00u !!! Oeps. We vonden Côté Sushi in de buurt van de Arc de Triomphe en we dachten dat het niet zo best zou zijn, het werd namelijk geserveerd in kartonnen dozen en het zag er uit als een afhaalrestaurant. Maar SURPRISE het was super lekker. De rijst was nog een klein beetje warm (dus vers!) en het smaakte gewoon echt per-fect. Oh sushi, als ik mijn hele leven nog maar één ding mag eten, dan is het sowieso sushi.

Favourite Documentary – Fat, Sick & Nearly Dead

Op kerstavond keek ik samen met mijn zusje deze documentaire op Netflix en ik was erg onder de indruk en ben geïnspireerd om nu écht weer beter voor mijn lichaam te zorgen. Een reboot van 60 dagen met alleen maar juices zie ik absoluut niet zitten (en dat gaat dan ook NIET gebeuren), maar meer groenten en fruit en minder fast food, dat lijkt me een mooi streven voor 2015!

Favourite Song – Madonna – Ghosttown

Mijn favoriet van Madonna’s Rebel Heart album, althans, van de eerste zes nummers die nu gereleased zijn.

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. december 26, 2014 / 17:48

  Oooh wat ziet die sushi er lekker uit! Heb bijna zin om m’n kaas en worstjes van vanavond te laten voor wat het is voor een flinke portie sushi :D.

 2. december 26, 2014 / 20:14

  Wat een lekker liedje van Madonna zeg!

 3. december 26, 2014 / 21:11

  Wat een prachtig hotel!

 4. december 26, 2014 / 22:38

  Oeh wat ziet de sushi er heerlijk uit. En de hotelkamer trouwens ook, wauw <3

 5. december 26, 2014 / 22:38

  Jaa die documentaire is indrukwekkend he?

 6. december 26, 2014 / 23:10

  Haha goeie tip die handstands op het werk. ;)

 7. december 26, 2014 / 23:42

  Ik had het al eerder gezegd maar die docu vind ik ook echt een ontzettend goede motivatie!

  en inderdaad, de beste sushi is sushi waarvan je niets verwacht :D!

 8. manon
  december 27, 2014 / 09:33

  yay jij had de coté samba besteld, die haalde ik bijna elke week toen ik in parijs woonde :))

 9. december 27, 2014 / 09:54

  wauw die sushi is echt lekker :) wat leuk dat je naar Parijs bent geweest!! :) en mooi hotel!!

 10. december 27, 2014 / 11:03

  Nu heb ik zin in sushi!! Ziet er goed uit.
  En dat nummer van Madonna is leuk :)

 11. december 27, 2014 / 12:35

  Eeen badeendje! Dat hotel ziet er super uit! En wow handstand deden wij ook vroeger tegen de muur.