SNAPSHOT DIARY: 24/12 (Paris!)

 photo Collages35.jpg


 photo Desktop654-2.jpg

Ok, dit was dus niet gepland. Toen ik om half negen wakker werd voelde ik me prima. Toen ik me omdraaide begon ik te kokhalzen en was ik ineens enorm misselijk. Ik rende naar de badkamer en daar heb ik de volgende drieënhalf uur gespendeerd. We zouden een heerlijk champagne ontbijt krijgen van Hotel Sezz, maar daar heb ik vriendelijk voor bedankt.

Mijn rots in de branding was Marloes, die ’s ochtends vroeg op pad gegaan is op zoek naar Cola, mijn tas inpakte en me zo goed als het ging verzorgde. Ik kon zelf niets zonder dat mijn maag bijzondere bewegingen maakte. Ik kon wel huilen en was alle gêne voorbij. Een klein beetje een domper, maar goed, ik had het kunnen weten.. rosé en ik gaan gewoon niet samen, ook niet rosé champagne van Veuve Clicquot. Ik heb één keer eerder een kater zoals deze gehad en dat was na een halve fles rosé. Ik zie een patroon…

 photo Desktop656.jpg

Om twaalf uur moeten we richting Nederland. Gewapend met een blikje cola en een sjaal over mijn hoofd rijden we de stad uit. Ondertussen maakt mijn maag nog steeds rare bewegingen en komt er continu gal naar boven. Ja sorry mensen, Annemerel en haar frisse verhaaltjes. Gelukkig blijft Marloes lachen.

 photo Desktop656.jpg

Marloes is ’s ochtends ook nog even langs wat winkels gegaan en heeft cadeautjes voor me gekocht, thee bij Kusmi en macarons bij Ladurée. Terwijl ik me keihard schaam dat ik de laatste dag een beetje verpest heeft, heeft dat gekke kind cadeautjes voor mij gekocht.

Om half vijf zijn we in Breda en THANK goodness, het laatste uur ben ik spontaan genezen van mijn bijzondere kater. Gelukkig, want ik moet het laatste stukje zelf naar huis rijden. Nee, ik maakte niet rijdend deze foto, stond voor het stoplicht en dat ging toevallig wel net op groen toen ik de foto maakte.

 photo Desktop656.jpg

Home sweet home! De pakjes onder mijn boom worden vanavond uitgepakt!

Hmmmmm niet echt misselijk meer, maar die macarons zijn nog even niet OK.

 photo Desktop656.jpg

Hier moet wat make-up op…

De familie is gearriveerd!

 photo Desktop656.jpg

We hebben allemaal een klein cadeautje voor elkaar gekocht!

 photo Desktop656.jpg

Kijk met wat make-up erop zie je niets meer van die gekke kater, toch?

Cadeautjes die ik gekregen heb.. Het make-up boek van Michelle Phan en make-upkwastjes van Roos, olijfolie van mijn broertje en een bon van ZARA van mijn ouders.

 photo Desktop656.jpg

We zouden eigenlijk Indisch bestellen bij de Indonees bij mij een paar deuren verder, maar we besloten toch maar daar te gaan rijsttafelen, scheelt toch weer een heleboel afwas enzo. Onwijs lekker gegeten!

 photo Desktop656.jpg

Rosie en d’r duckface.

Als ik thuis kom vind ik eindelijk de kerstkaart die Esther eerder deze week bij mij bezorgd heeft (hardlopend). De voeten op deze foto zijn trouwens die van mijn broertje ;-).

 photo Desktop656.jpg

Tijd om een winnaar van de Cortina winactie te kiezen. Er zijn 600 reacties dus kies ik op random.org een getal tussen de 1 en 600. Maar er zijn natuurlijk mensen die meerdere reacties geplaatst hebben, die tel ik allemaal als één reactie. Het is dus nog wel even goed tellen voordat ik de ‘echte’ nummer 99 gevonden heb. En dat is…. @hanjaaaaa.

Ok, eerst nog even controleren of hanjaaaaa daadwerkelijk ons allebei volgt op Instagram. YES, she does! De terechte winnaar dus. Ik vond het heel lastig om iemand te kiezen, wilde de fiets eigenlijk aan iedereen geven (duhh) maar goed, aangezien dat niet kan moet ik me daar maar bij neerleggen.

 photo Desktop656.jpg

Roos blijft bij mij slapen (ze was bij het kiezen van de winnaar trouwens de notaris, haha). Voor het slapen kijken we de documentaire Sick, Fat & Nearly Dead. MERRY CHRISTMAS, hahaha.

SLAAP LEKKER!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. december 26, 2014 / 12:04

  Het is al super leuk dat je die fiets aan één iemand cadeau doet, dus schuldgevoelens zijn zeker niet nodig!

 2. december 26, 2014 / 12:35

  Balen zeg dat je zo ziek wakker werd in parijs. Dat champagne ontbijt klonk namelijk niet verkeerd haha, maar gelukkig is je dag uiteindelijk niet helemaal verziekt daar door. Lief die cadeautjes!

 3. december 26, 2014 / 12:38

  Fijne docu vond ik dat, fat sick and nearly dead!

  Jammer van de rose kater maar kan gebeuren.. nu gewoon echt nooit meer drinken :-)

 4. december 26, 2014 / 12:49

  Geen rosé meer voor jou dus… Oh wat erg zeg! Waardeloos. Slapen met een knuffelbeer! :-D

 5. Yamina
  december 26, 2014 / 13:02

  Ik vond dat een goede docu, sick, fat and nearly dead.
  Toch een fijne kerst gehad ondanks de kater denk ik zo!

 6. december 26, 2014 / 13:40

  Heerlijke diary weer, fijne laatste kerstdag nog! :D

 7. december 26, 2014 / 13:42

  Kinkt als een hele leuke kerstavond!

 8. december 26, 2014 / 13:45

  Wat naar dat je niet goed in orde was. Wat een HEL om misselijk in de auto te zitten! Gelukkig was je kerstavond wel geslaagd :) Leuk dat boek van Michelle Phan!

 9. december 26, 2014 / 15:30

  Fijne kerst! Lekker dat je nog even Parijs was, jammer dat je je zo slecht voelde! Je bent zo te zien wel goed verwend door je familie, en een Indonesische rijsttafel is ook niet slecht natuurlijk!

 10. december 26, 2014 / 17:20

  Jeetje, dat je zo beroerd was… Bummer :((( Hoe vind je het boek van Michelle Phan tot nu toe, trouwens? Heb nog €5 kortingtegoed bij bol, dus misschien koop ik hem wel.

 11. Nadia
  december 26, 2014 / 19:58

  Leuk, Parijs, maar wat naar dat je zo ziek werd!

 12. december 26, 2014 / 20:05

  Mijn hemel, kater from hell dus! Fijn dat je kerstavond zo leuk was :)

 13. december 27, 2014 / 10:09

  Oh gatsie, wat naar dat je je zo k*t voelde. En dan ook nog in de auto moeten, daar zou ik alleen maar misselijker door worden. Geen rosé meer voor jou!
  Kerstavond ziet er wel heel gezellig uit. :D Leuke cadeaus heb je gekregen.

 14. Suuz
  december 27, 2014 / 17:11

  oooooh Annemerel wat balen zeg van je kater! Zonde als die in parijs,, maar dat hoef ik je natuurlijk niet te vertellen, sorry! al weet je ditt nu voor de rest van leven!!No rose! gelukkig heb je zo\n onwijs lief vriendinnetje en begpn je in de loop van de dag weer op te knappen voor een heerlijke kerstavond!

 15. december 29, 2014 / 22:33

  Wat rot dat je je zo slecht voelde door een beetje rosé! Super tof dat je in ieder geval eerlijk de winnares hebt gekozen, kun je je niet schuldig om voelen toch!