SNAPSHOT DIARY: 25/12

 photo Collages37.jpg


 photo Desktop665.jpg

Gooood Christmas morning! Roos en ik worden om kwart voor tien super uitgeslapen wakker. Althans, ok, ik moet even voor mezelf spreken. Roos heeft zoals gewoonlijk het eerste half uur een afschuwelijk ochtendhumeur, maar IK ben super wakker en vrolijk. Gelukkig werkt mijn bui aanstekelijk. Ik maak smoothies voor ons met aardbei en banaan en gooi er bij mezelf nog twee handen spinazie doorheen. Roos is niet zo van de groenten.

 photo Desktop665.jpg

Terwijl Roos onder de douche staat maak ik mijn snapshot diary van afgelopen dinsdag. Die had eigenlijk gisteren al online moeten komen maar toen was ik zo ziek dat ik met geen mogelijkheid ook maar iets van werk kon doen. Toen dus maar een post die voor een ander moment deze week bedoeld was online geknald.

En route naar Leidschendam, waar mijn ouders een kerstlunch voorbereid hebben. Zo raar dat dat nu ’thuis’ is.

 photo Desktop665.jpg

Home is where my pictures are hahaha. De foto links maakte ik met photobooth in de zomer van 2007 (zo lang geleden), de selfies rechts maakten we in 2006 in mijn oude slaapkamer voor mijn vaders verjaardag.

 photo Desktop665.jpg

Ik ga op onderzoek uit in ‘huis’, vooral de zolder vind ik op dit moment erg gezellig ;-).

Er staat helaas nog steeds geen wintersport met de familie gepland, mijn ski’s liggen wel klaar om gebruikt te worden..

 photo Desktop665.jpg

Breakfast is served! Nutella croissants, broodjes, scrambled eggs, bacon, thee en verse sapjes.

 photo Desktop665.jpg

Mijn ouders gaan terug naar ons oude huis waar opgeruimd moet worden en laten ons alleen achter. Ineens gaat er een soort van alarm af en we kunnen maar niet lokaliseren waar het vandaan komt. We schakelen alle stoppen uit, maar het geluid houdt maar niet op. Uiteindelijk blijkt het een brandalarm te zijn dat buiten in de regen ligt. 1. waarom ligt daar een brandalarm? 2. waarom gaat dat ding zomaar af in de tuin?

 photo Desktop665.jpg

Ik kan overal kantoor houden, dus ook in het nieuwe huis van mijn ouders. Ik maak mijn snapshot diary van de dag ervoor en heb een klein beetje ruzie met mijn MacBook die zeurt dat ‘ie het warm heeft.

 photo Desktop665.jpg

Roos laat zien dat haar nieuwe lippotlood van MAC (dat ze gebruikt als lippenstift) helemaal geen kleur achterlaat op haar mok.

Tijd voor mijn make-up, ik laat me onder handen nemen door Roos..

 photo Desktop665.jpg

Dan moeten er ook nog krullen in mijn haar!

En dan is dit het eindresultaat. Zo grappig, Roos en ik hebben ons haar precies op dezelfde manier gekruld en dragen precies dezelfde make-up, maar we lijken dus NIET op elkaar.

 photo Desktop665.jpg

Seeeeelfie

Papa en mama zijn weer thuis en zorgen voor een lekker stokbroodje met dips. Smaakt prima ;-).

 photo Desktop665.jpg

Omdat ik vrij verliefd ben op de krullen die mijn zusje in mijn haren gemaakt heeft (die voor de verandering wel een keer blijven zitten), krijgen jullie ook nog een lekkere kerstkus van mij.

Rond half zeven rij ik naar huis, later op de avond gaan we met mijn oma uiteten, maar het is handiger om daar met één auto heen te rijden, dus parkeer ik mijn auto thuis. Alleen net wanneer ik geparkeerd sta, begint het keihard te regenen. MIJN KRULLEN!!! Ik blijf nog even in de auto zitten totdat de bui over is.

 photo Desktop665.jpg

We eten bij Humphrey’s waar ze een lekker kerstmenu serveren. Een dag geleden (woensdag) dacht ik dat ik nooit meer alcohol ging drinken, nu zie ik Aperol Spritz op de kaart staan en ik kan het toch niet laten.. Eentje kan geen kwaad.

 photo Desktop665.jpg

Fooooood! Ik koos vooraf de kreeftsoep met coquille en garnalen en ging voor het ‘vispalet’ als hoofdgerecht, met dorade, krokante zalm en kabeljauw. Weer eens iets anders dan kalkoen ;-).

 photo Desktop665.jpg

We sloten af met het ‘Grand Dessert’ en natuurlijk, een espresso.

 photo Desktop665.jpg

Hoe cool, er hangt een foto van La Coupole, mijn favoriete restaurant in Parijs. Deze foto moet echt al heel erg oud zijn.

Om half twaalf lig ik in bed, tijd voor een kop thee, een geurkaars en mijn boek. Er worden maar drie pagina’s gelezen, daarna val ik als een blok in slaap.

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. december 27, 2014 / 12:16

  Oehh ziet er erg goed uit al dat eten!
  En lijkt me heel gek als je ouders opeens veranderen…

  • december 27, 2014 / 12:17

   En daarmee bedoel ik het huis van je ouders…

   • Annemerel
    Auteur
    december 27, 2014 / 12:51

    Hahaha dat begreep ik wel… van ouders verander je niet zo snel ;-)

 2. december 27, 2014 / 12:18

  Goed om te zien dat je weer opgeknapt bent. Ziet eruit als een fijne kerst!

 3. Lot
  december 27, 2014 / 12:25

  Leuke diary weer!

 4. Karlijn
  december 27, 2014 / 12:53

  Dat ziet eruit als een fijne eerste kerstdag met de mensen die het dichtst bij je staan :)

 5. december 27, 2014 / 13:09

  Ziet er uit als een goede eerste kerstdag! Ik vind zo’n grove krul heel mooi staan bij je!

 6. december 27, 2014 / 13:27

  Leuk je haar zo! Leuk om zulke oude foto’s ineens terug te zien he? Die zijn er ook bij mijn moeder in huis haha! Ziet er uit als een prima tweede kerstdag :-)

 7. december 27, 2014 / 13:43

  Humpreys heeft vaak leuke menu’s, en lekker eten :)
  Klinkt als een gezellig dagje!

 8. december 27, 2014 / 14:13

  Haha, jij en Aperol Spritz ;) Het is ook super lekker, dus logisch dat je al je voornemens meteen wegwerpt wanneer je het op de kaart ziet staan. Je krullen zijn mooi!

 9. december 27, 2014 / 15:41

  Die krullen staan supergoed bij jou. Ik begrijp heel goed dat je even wat langer in je auto bleef zitten ;) Ik zit nu ook te denken terwijl de hele dag al de sneeuw naar beneden valt, of ik nog iets leuks met mijn haar zal doen. Ik heb straks een verjaardag, maar ik denk dat mijn kapsel het niet gaat overleven.
  Gek idee he als je ouders verhuizen, maar voor je het weet, voel je je daar ook weer thuis. Gewoon regelmatig op visite en over een jaar voelt het ook als thuis, ik geloof dat jouw ouders best wel de ability hebben om het overal gezellig te maken als ik zo eens regelmatig jouw snapshot diary’s lees ;)

 10. december 27, 2014 / 15:54

  Heel leuk zo’n snapshot diary! En wat ziet je haar er leuk uit!

 11. december 27, 2014 / 15:54

  Die krullen staan je mooi (net als je lipkleur)! Och, als ik foto’s van mezelf terug zie van vroeger dan staat het schaamrood me al op de kaken hahaha.

 12. A
  december 27, 2014 / 16:29

  Wat een mooie lipkleur! Welke kleur is dit?

 13. december 27, 2014 / 16:44

  Oh leuk je haar zo! hoewel ik het normaal ook al erg mooi vind! Ik heb ook de eerste kerst in het nieuwe huis van mijn ouders doorgebracht, toch even wennen..

 14. Elvira
  december 27, 2014 / 19:14

  Wat zag je er mooi uit met krullen en make up van je zusje!

 15. Suuz
  december 27, 2014 / 19:21

  Wat een geweldige eerste kerstdag! die krullen staan je prachtig!! haha toevallig, ik had het zelfde jurkje aan van mango!

 16. december 27, 2014 / 19:43

  Mooie kleur lippotlood <3

 17. december 28, 2014 / 12:18

  Hmm heerlijke foodfoto’s!

 18. Kirsten
  december 28, 2014 / 20:07

  Twee mooie zusjes, of jullie nu lijken of niet! :)

 19. Nadia
  december 29, 2014 / 07:48

  Roos en jij zijn allebei heel erg mooi! :) Maar ik vind jullie inderdaad niet echt op elkaar lijken.

 20. december 31, 2014 / 11:20

  Die krullen staan je echt goed!