FRIDAY FAVOURITES: 159

Favourite place to run – Westbroekpark

 photo IMG_3895.jpg

Wanneer ik een rondje hardloop, loop ik eigenlijk altijd eerst richting het zuiden. De reden hiervoor? De wind komt meestal uit het zuidwesten, op deze manier heb ik op de terugweg vrijwel altijd meewind. Dat ik hierdoor nogal wat mooie plekken om hard te lopen mis, daar kwam ik afgelopen week achter. Ik besloot richting het Westbroekpark te lopen, dat ten noorden van mijn studio ligt. Wauw, wat is het daar mooi. Bovenstaande foto behoefde absoluut geen bewerking in Photshop, laat staan een filter.

Favourite Movie – Gone Girl

Ik denk dat het één van de laatste weken is dat Gone Girl in de bioscoop draait, ga dat NU zien, hij is echt de moeite waard! Maak er een leuk avondje van, Mockingjay & Gone Girl, bij de eerste film Popcorn & Cola en bij de tweede Nachos & Ben&Jerry’s (ik kan nooit kiezen voor welke combo ik ga!).

Favourite Recipe – Lentil Soup

Dinsdagavond dook ik de keuken in om een oud recept nog eens te maken, linzensoep. Ik zag er een beetje tegenop, want koken in mijn kleine keuken is niet al te makkelijk en afwassen is ook niet echt mijn ding, maar het viel alles mee. Drie uur lang stond de soep te pruttelen (ondertussen had ik al een zak Doritos leeg gegeten, oeps), maar het resultaat mag er zijn. De rest van de week geniet ik nog iedere dag van mijn uitspatting op dinsdag-avond ;-). Wat is er lekkerder om met dit soort weersomstandigheden te eten als lunch, dan een heerlijke volle gezonde soep. Het recept vind je hier.

Favourite Splurge – Acne Pistol Boots

 photo acne-pistolboots.jpg

Als je iets al drie jaar wilt en je het daarna uiteindelijk voor jezelf koopt, dan kun je het écht heel erg waarderen.

Favourite Song – Tove Lo – Scream My Name

Ahhhh na 100 keer luisteren is dit DUIDELIJK mijn favoriete nummer van de Mockingjay Soundtrack, Scream My Name van Tove Lo. Ik kwam er pas achter dat dit Tove Lo was toen ik het nummer al vijf keer achter elkaar geluisterd had.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. november 21, 2014 / 17:06

  Die laarzen! Ik vind ze echt leuk!

 2. nettelie
  november 21, 2014 / 17:17

  Mijn favoriet is duidelijk Meltdown. Al 13468 keer geluisterd, geloof ik. Fijn lijstje weer! Geniet van je weekend en van MOCKINGJAYYYYYY

 3. november 21, 2014 / 17:34

  Linzensoep. Ik vind het er altijd zo vies uitzien, maar het is zo ontzettend lekker!

 4. november 21, 2014 / 18:48

  Linzensoep <3 Zo lekker!

 5. november 21, 2014 / 18:59

  Ik vind jouw Acne Pistol Boots ongelooflijk mooi!

 6. november 21, 2014 / 19:03

  Ooh Pistol Boots. Heerlijke aankoop, ze zijn prachtig.

 7. november 21, 2014 / 19:19

  Ik ga morgen naar Mockingjay!!! Ik vind het nummer ook leuk :D

 8. november 21, 2014 / 20:43

  Je laarsjes zijn zo gaaf. JALOERS!

 9. november 21, 2014 / 20:56

  Ik blijf je laarsjes echt heel leuk vinden! En prachtige foto inderdaad van het park

 10. november 21, 2014 / 21:33

  Ik ga de soundtrack opzoeken zoeken, heel benieuwd!

  Je zou de “Turkse” linzensoep een keer moeten proberen ook heel lekker. Ik maak het recept via turkse kok punt nl.

  Leuke FF weer. En love love love your Acne boots.

 11. Claire
  november 21, 2014 / 21:35

  Je kunt ook lekker wokken in het Westbroekpark (guilty pleasure ;-) )

 12. Hanne
  november 21, 2014 / 21:58

  Wat is ‘Splurge’? Ik heb nog nooit gehoord van dat woord haha!

 13. Madelon
  november 21, 2014 / 22:28

  Jaaaa Scream My Name is ook mijn favoriet! Weet jij wat ze in het refrein zingt? ‘I was born on the scene’ of ‘I was born in the Seam’? Internet zegt het eerste maar vind het tweede passender :P
  Hanging Tree uit de film vind ik ook heel mooi!

 14. november 22, 2014 / 10:24

  Door jouw enthousiaste verhaal wil ik heel graag Gone Girl zien, hopelijk wil de BF me zondag vergezellen ;).

 15. november 22, 2014 / 12:34

  Jaaa Gone girl is ook wel echt mijn favoriete film van de maand!