FRIDAY FAVOURITES: 145

Favourite Gadget – Tivoli Audio Pal BT
 photo tivalipalbt.jpg

Het eerste dat ik twee weken geleden verhuisde was de Tivoli Audio. Hij stond al ruim een jaar op de Girlscene Redactie en omdat we allemaal met koptelefoons in onze oren zitten, maakte niemand er gebruik van. Genoeg reden voor mij om het ding mee naar huis te nemen. De Tivoli Audio is een radio die je met en zonder stekker kunt gebruiken en die met Bluetooth werkt. Dat wil zeggen, als ik in bed lig en met mijn iPhone verbinding maak met de Tivoli Audio, mijn Spotify afspeellijst op de Tivoli Audio aan de andere kant van mijn kamer begint te spelen. Heel erg fijn wakker worden.

Favourite Feeling – Home

Natuurlijk is het ook wel een beetje raar, ineens alleen zijn. Ik heb nooit alleen gewoond en de afgelopen vier maanden bij mijn ouders was het altijd druk. Als je dan ineens alleen bent heb je toch zoiets van… er mist iets is? Maar aan de andere kant vind ik het ook heerlijk om thuis te zijn. Toen ik woensdagochtend voor het eerst wakker werd in mijn nieuwe huisje bijvoorbeeld. Alles is zoveel makkelijker in een studio. Bij mijn ouders moest ik ’s ochtends eerst al mijn spullen in mijn slaapkamer (2-hoog) verzamelen, daarna moest ik naar de badkamer (1-hoog) en vervolgens zachtjes door naar beneden. Vaak vergat ik dan wat en moest ik weer naar boven. Nu? Mijn huis is net een wat grotere hotelkamer, alles ligt bij elkaar, ik hoef niet na te denken wat ik meeneem naar de badkamer, want als ik iets vergeet loop ik toch gewoon even terug? Ik kan vanuit mijn bed mijn muziek aanzetten en zolang ik niet stampvoetend door mijn studio loop hoef ik niet bang te zijn dat ik iemand wakker maak. Fijn.

Favourite Art – My own

Hahaha ik maak natuurlijk een grapje als ik mijn eigen geklieder met verf ‘kunst’ noem, maar ik ben serieus blij met de ‘kunstwerken’ die ik afgelopen week gemaakt heb voor mijn studio. Met een lijstje eromheen ziet het er zelfs een klein beetje ‘echt’ uit. Het maakt mijn studio net wat persoonlijker en dat voor slechts een paar euro. What’s not to love?

Favourite Look – Boyfriend jeans, top & sneakers

De afgelopen weken kun je me uittekenen in een boyfriendjeans, lang of kort, dat ligt een beetje aan de weersituatie. Er op draag ik een witte blouse of een Bretons gestreept shirtje en er onder? Sneakers. Mijn Air Force 1’s, of wanneer het regent (ik ben zuinig op mijn AF1’s) een paar zwarte Nike Free’s. Spannend? Nee. Relaxt? Ja. Makkelijk ’s ochtends met uitkiezen? Zeker weten.

Favourite Song – Sia – Fire Meet Gasoline

Na drie weken kapot draaien is Sia’s Fire Meet Gasoline nog steeds mijn ‘Jamm’. Tijdens mijn hardlooprondjes, maar ook in de trein, of wanneer ik op kantoor aan het werk ben; het nummer is altijd perfect. “Fire meet gasoline, I’m burning alive!!!!!!!!!”

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. Sarah
  augustus 8, 2014 / 17:07

  Top nummer van Sia!

 2. augustus 8, 2014 / 17:40

  Leuk, ik vind je zelfgemaakte schilderijtjes ook heel leuk :) Past echt goed bij de rest van je inrichting volgens mij :)

 3. augustus 8, 2014 / 18:56

  Wat een leuke foto’s

 4. augustus 8, 2014 / 18:57

  Ik vind je studio zo ontzettend gaaf geworden, prachtig al dat wit.

 5. augustus 8, 2014 / 19:24

  Sia … Perfect!

 6. augustus 8, 2014 / 19:27

  Wat een fijne favorieten! Je huisje is zo mooi fris ! :D

 7. augustus 8, 2014 / 19:39

  Ik zie de laatste tijd wel vaker van die “homemade art” haha, vaak ook met waterverf (denk ik?). Ik vind het in ieder geval tof! Het is maar dat ik op mijn minikamertje zo weinig troep kwijt kan, anders was ik er ook aan begonnen :)

 8. augustus 8, 2014 / 20:06

  Sia is sowieso een superartieste, ken je 2am? Die he ik echt helemaal grijs gedraaid!

 9. augustus 8, 2014 / 22:44

  Heerlijk nummer! :)
  En dat radio apparaatje is volgens mij super handig!

 10. augustus 8, 2014 / 23:13

  Dat nummer van Sia, zo fijn! En ik ben echt ontzettend jaloers op je studio, ik hou van mijn huisgenootjes maar zou inmiddels toch liever iets helemaal voor mezelf hebben :)

 11. Esmee
  augustus 9, 2014 / 02:33

  Lekker zeg, nu je eigen plekje :) maar lijkt mij ook echt wennen.. ik ben zo gewend aan mensen om me heen! Gaaf idee die geverfde quotes, ik ga ook eens proberen zo’n “kunstwerk” te maken, leuk!

 12. augustus 9, 2014 / 09:20

  Van die Tivoli Audio heb ik weleens gehoord, lijkt me zo handig! En oja, jij woont natuurlijk voor het eerst écht op jezelf. Lijkt me écht wel even wennen maar is ook wel zo lekker rustig! Fire Meet Gasoline vind ik ook een van de beste nummers van haar album, samen met Big Girls Cry en Burn The Pages.

 13. augustus 9, 2014 / 10:29

  Volgens mij heb je wel je plekje gevonden :)

 14. augustus 9, 2014 / 11:29

  Je studio ziet er goed uit en is lekker licht!!

 15. ilse
  augustus 9, 2014 / 15:24

  Wat een pradhtige studio heb je ook, mijn inspiratie voor de afgelopen week! En die schilderijen zijn echt tof!

 16. augustus 10, 2014 / 09:48

  Wat een leuk radiootje! Wij hebben hem thuis in het grijs, en het staat vaak aan als we koken oid.

 17. augustus 12, 2014 / 11:44

  Heerlijk nummer van Sia!