SNAPSHOT DIARY: 7/8

 photo Collages7.jpg

Voor de tweede keer wakker worden in mijn studio, hardlopen, plannen smeden in Breda en Migraine.


 photo Desktop82.jpg

Kijk eens hoe goed, kijk eens hoe goed, als ik mijn bed verlaat maak ik meteen mijn bed op!!! Benieuwd hoe lang ik dit vol ga houden, maar in een studio kun je eigenlijk geen onopgemaakt bed hebben, want daar zit je dan heel de tijd tegenaan te kijken.

Ik ontbijt met een smoothie van Innocent. Woensdag had ik een lunch van Innocent maar door drukte op kantoor kon ik helaas niet gaan. Innocent bracht toen een paar smoothies op kantoor. Heel fijn. De reden dat ik alleen deze smoothie drink? Ik ga zo hardlopen en ik ben al een klein beetje misselijk, ik zie het niet zitten meer te eten voor een 10K. Ondertussen lees ik de reacties op mijn snapshot diary van dinsdag.

 photo Desktop82.jpg

Mijn eerste rondje vanuit mijn nieuwe studio. Het is een beetje wennen, normaal ken ik iedere straatsteen van mijn rondje, nu moet ik een beetje uitvinden wat nu precies 10K is. Ik loop naar de boulevard van Scheveningen en dan weer dezelfde weg terug.

 photo Desktop82.jpg

Ik voel me niet zo goed, niet alleen meer misselijk  maar ook last van mijn buik. Grmbl.

De 10K haal ik gelukkig wel, maar hoe…

 photo Desktop82.jpg

Het leuke van alles wit hebben? Het is zo licht in mijn studio.

Het stomme van alles wit hebben? Het is zo licht in mijn studio dat ik af en toe echt een zonnebril moet dragen omdat het echt heel erg wit is als de zon goed schijnt.

 photo Desktop82.jpg

De straat ligt nog steeds open (nu al twee weken!) en het gaat nog wel even duren. Iedere ochtend om 7.00u begint de ellende, het liefst beginnen ze dan meteen met het gooien van platen of het gladmaken van de grond met zo’n afschuwelijke machine.

Uh ja…

 photo Desktop82.jpg

Ik heb een afspraak met Marloes, ze woont in Breda en aangezien ik geen internet heb thuis, leek het me handiger als ik naar haar toe kwam. Onderweg begin ik hoofdpijn te krijgen, het enige dat dan helpt is Cola en chips. True story. Dus rij ik even naar een benzinestation om daar wat essentials te halen.

Het staat stil.

 photo Desktop82.jpg

Als ik bij Marloes kom is ze net bezig met het maken van een soepje, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, homemade paprika soep!

 photo Desktop82.jpg

Daarna beginnen we met aardbeien, maar gaan we al snel over op M&M’s en snoepjes. Marloes en ik gaan binnenkort samenwerken, wat en hoe hoor je (hopelijk) heel snel.

 photo Desktop82.jpg

De hoofdpijn wordt nu echt serieus en het is tijd voor andere M&M’s, Ibuprofen.

Terug naar Den Haag, natuurlijk valt mijn zak chips leeg in mijn auto. Laat ik nu net deze week mijn auto gestofzuigd hebben (en dat had ik dus al een half jaar niet gedaan). WAAROM?!
 photo Desktop82.jpg

Weer file. Dit keer doe ik 2 uur over een stukje Breda-Den Haag. STOM!

Nog meer Cola nodig, bij een benzinestation vind ik een flesje met daarop de naam ‘Annie’ vond ik wel toepasselijk. De Cola drink ik niet meteen op maar bewaar ik voor thuis. Ik heb namelijk altijd een noodflesje Cola nodig voor wanneer ik migraine krijg en ik bedacht me zojuist dat ik dat flesje nog niet in mijn nieuwe koelkast had liggen.

 photo Desktop82.jpg

Ik heb geen honger, maar moet toch wat eten van mezelf. Ik heb geen zin om te koken en vind het zonde om eten te bestellen als ik me niet lekker voel, dus ga ik voor scrambled eggs.

Helaas ga ik me er niet echt beter voelen en om 20.00u zeg ik samen met mijn beer gedag aan deze dag. Morgen weer een dag!

Liefs,
Annemerel

Delen:

47 Reacties

 1. augustus 8, 2014 / 12:08

  Hopen dat je je vandaag beter voelt! :( Vind je studio heel erg mooi geworden! Wel bizar dat het zo licht is dat je een zonnebril op moet! ;) Misschien verduisterende rolgordijnen kopen voor als het echt te zonnig is?

 2. Kristel
  augustus 8, 2014 / 12:09

  Een zonnebril in huis? Haha erg grappig. Veel sterkte met je migraine, hopelijk snel weer beter!

 3. augustus 8, 2014 / 12:09

  Cola tegen migraine? dat heb ik nog nooit gehoord.

  Wel onhandig van het licht in je studio, kan me voorstellen dat dat met de migraine ook niet heel fijn is!

 4. augustus 8, 2014 / 12:10

  Lijkt me zo vervelend om last van migraine te hebben! Ben heel benieuwd naar je samenwerking met Marloes, na Curacao volg ik haar ook op Instagram. Alvast een fijn weekend!

 5. Annemiek
  augustus 8, 2014 / 12:13

  Ziet er uit als een leuke dag behalve de hoofdpijn natuurlijk.
  Waarvan komen je witte stoeltjes?
  Ze staan erg leuk in je nieuwe huisje!

 6. augustus 8, 2014 / 12:16

  Iets met ei werkt bij mij ook vaak als ik niet lekker ben en iet veel weg kan krijgen. Wat naar dat je migraine hebt en die misselijkheid iedere keer. Bah.

 7. augustus 8, 2014 / 12:17

  Wat is je studio toch super leuk met al dat wit!

 8. Sanne
  augustus 8, 2014 / 12:19

  Je studio is zo mooi <3. Je hebt ook hele volle en drukke dagen, zeker in combinatie met je verhuizing, dat zorgt bij mij voor migraine.. Hoop dat je je snel beter voelt en kan genieten van je studio en kan bijtanken. Liefs!

 9. augustus 8, 2014 / 12:20

  Zo’n lichte woonruimte vind ik zo mooi, wel grappig en nadelig dat je dan af en toe een zonnebril op moet binnen. Hopelijk voel je je al wat beter.

 10. augustus 8, 2014 / 12:30

  Oh wow. Was je in Breda? Ik dacht al dat er gisteren zo’n goede vibe hing .. hihi ;)

  Hartje voor je studio, en de inrichting. Ga je de lijsten nog ophangen of laat je ze zo staan? Vind ik ook wel wat hebben eigenlijk! :D Ik zou inderdaad wel iets van verduistering kopen, om nou met een zonnebril binnen te zitten is ook zoiets he ;) .. Misschien ook van die raamstickers?

  En bewaren he, dat flesje met Annie! Ik heb hem vorig jaar ook gekocht.. nog niet opengedraaid zelfs. Staat gewoon al een jaar op een plank in m’n kamer te shinen.. Nice! Ben benieuwd of het nog te drinken is ;)

 11. augustus 8, 2014 / 12:36

  Oh bleh wat rot van je migraine :( ! Ik vind het zo knap dat je toch even 10K gaat rennen terwijl je je niet lekker voelt, ik was al lang het bad/bed ingedoken hoor, petje af!

 12. augustus 8, 2014 / 12:52

  Vervelend van de hoofdpijn. Zelf heb ik er helaas ook veel lastig van..

 13. augustus 8, 2014 / 12:57

  Hopelijk voel je je vandaag beter! Wel goed dat je er toch nog uit bent geweest, als ik zo’n dag heb blijf ik het liefste in bed liggen of op de bank tv kijken.

 14. augustus 8, 2014 / 13:07

  Wat vervelend dat je je niet zo lekker voelde. Ik ben heel benieuwd naar je samenwerking!

 15. augustus 8, 2014 / 13:10

  Ugh, migraine! Ik mocht er afgelopen dinsdag aan geloven.
  Vind je appartementje wel echt mooi hoor! En toen ik nog een studentenkamer had moest ik ook altijd mijn bed op maken, nu is dat al zo standaard geworden dat ik het automatisch doe :)

 16. Roekiye
  augustus 8, 2014 / 13:14

  Hoi lieve AnneMerel,

  Mijn neuroloog heeft me aangeraden om drank en voedsel waar veel suiker in zit te vermijden. Het gaat veel wat beter sinds ik weinig suiker binnenkrijg. Ik denk dat het hardlopen ook beter gaat als je je suikerspiegel stabieler probeert te houden door o.a. suiker en snelle koolhydraten te beperken. ( ik kom vast over als een betweter… sorry :/) Veel beterschap en succes toegewenst.

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 8, 2014 / 13:42

   Ik weet dat je 100% gelijk hebt! Maar op het moment dat ik al hoofdpijn heb kan ik echt alleen maar aan Cola en chips denken. Als ik helemaal gesetteld ben in mijn huisje wil ik echt weer focussen op gezonde voeding, dat schiet er de afgelopen tijd een beetje bij in.

 17. augustus 8, 2014 / 13:19

  Cola (met aspirines, maar soms ook chips) werkt bij mij ook vaak tegen hoofdpijn! Wel enorm vervelend zeg… Misschien komt het door al het licht in je huis, haha.

 18. augustus 8, 2014 / 13:22

  Wat rot dat je je de hele dag niet lekker voelde. Verder ziet het er wel uit als een leuke dag en je huisje is echt prachtig. En voor het licht zijn misschien overgordijnen of rolgordijntjes wel handig. Ook wel lekker als het langer donker is in huis als je wilt uitslapen ;) xx
  http://www.creativityandchocolate.com

 19. augustus 8, 2014 / 13:26

  Balen, zo’n k*t dag. Gelukkig is het de dag erna meestal beter :)

 20. Esther
  augustus 8, 2014 / 13:31

  Ik heb gelijk zin in chips (mag niet, ik ga vanavond gigantische hamburgers eten). Vervelend dat je je zo voelt!

  Waar heb je die neppe Eames stoel vandaan? Ik ben er verliefd op maar vind de echte wel een beetje prijzig ;)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 8, 2014 / 13:40

   HEY WIE ZEGT DAT ZE NEP ZIJN!

   Haha, Marktplaats ;-)

   • Esther
    augustus 8, 2014 / 17:25

    Hahaha sorry, maar volgens mij heb ik dat uit een van je blogs gehaald ;)

    Verder zijn ze heel overtuigend hoor!

    Thanks! (Ook jij bedankt, Annemiek!)

 21. Lotte
  augustus 8, 2014 / 14:13

  Leuke diaries zijn dit!!

 22. Asha
  augustus 8, 2014 / 14:15

  Je snapshot diaries vind ik altijd het leukst (en je love&share posts)!
  Had je trouwens Nina Dobrev bij The Tonight Show gezien woensdag? Was erg leuk. Hier de link naar een deel van het interview: http://www.youtube.com/watch?v=yYI_s4WVNeQ Daarna even doorklikken naar het deel als ze giant beer pong spelen!

 23. augustus 8, 2014 / 14:21

  Wat balen van je hoofdpijn. Zo vervelend. Hopelijk voel je je snel beter. Je studio is erg leuk en gezellig geworden!

 24. augustus 8, 2014 / 14:43

  Arme jij! Het was niet echt jouw lucky day volgens mij. Hopelijk gaat het vandaag beter :D

 25. augustus 8, 2014 / 14:55

  Hee Annemerel,

  Ik heb een vraagje voor je :):
  Weet jij nog leuke restaurantjes in de buurt van Lazise en Bardolino? Ik zag op je blog dat jij hier vaak in de buurt op vakantie gaat, en ik ga daar ook heen dit jaar!

  Groetjes Mika

 26. Rana
  augustus 8, 2014 / 15:29

  Wat lastig, die hoofdpijn altijd. Ik ben heel blij dat ik daar geen last van heb! Wel een hele leuke snapshot diary (die vind ik altijd het leukst!), ookal had je een rotdag.

  Ben trouwens erg benieuwd naar je tafel, ik las op instagram dat ze vandaag geleverd wordt!

 27. Hanne van Hout
  augustus 8, 2014 / 15:32

  Jammer dat je jezelf niet zo goed voelde vandaag.. Wel vind ik deze blogposts echt super leuk!! X

 28. Femke
  augustus 8, 2014 / 15:48

  Ahhhw, balen van je migraine.. ZO IRRITANT!!! Oh, en (zoals velen hierboven ook zeggen); ik vind de Snapshot Diary een van je leukste artikelen… ;-)

 29. Gwen
  augustus 8, 2014 / 16:08

  Hmm wat jammer van de hoofdpijn zeg.!

  Ontzettend leuk huisje, en waar heb je die prachtige witte stoeltjes vandaan?

 30. augustus 8, 2014 / 16:08

  Migraine zouden ze echt moeten verbieden, ugh. Wel een goed excuus om cola te drinken inderdaad. ;) Ook vervelend trouwens dat je run niet zo lekker ging!

 31. augustus 8, 2014 / 18:40

  Erg benieuwd naar jullie samenwerking! Hopelijk voel je je weer beter!

 32. augustus 8, 2014 / 19:58

  Wat naar dat je je niet goed voelde, voel je al weer iets beter?

 33. augustus 8, 2014 / 20:29

  Wat heb je een toffe studio zeg! En leuk dat je in Brabant was, Breda is ook zo’n leuke stad. Balen van je migraine, hoop dat je snel opgeknapt bent!

 34. augustus 8, 2014 / 20:37

  Ik blijf hopen dat mijn vriend ook die eames stoel mooi vindt, want die wil ik ook in ons toekomstig huisje.

  Hopelijk voel jij je nu wat beter!

 35. augustus 9, 2014 / 08:51

  Cola werkt bij mij ook altijd perfect tegen katers! Zal wel de combi van prik en suiker zijn denk ik.

  Verder wilde ik even zeggen dat ik je huisje nu al super leuk vind geworden! Toch ook een voordeel van alleen wonen: je kunt het inrichten zoals je zelf wilt! Ik zit met een vriendje die een totaal andere smaak heeft haha.

 36. augustus 9, 2014 / 13:26

  oef migraines, die ken ik.. hopelijk gaat ’t weer beter!
  xo, cheyenne

 37. augustus 9, 2014 / 17:27

  Balen zeg, van je migraine! Toch wel weer heel leuk om te lezen!

 38. Phine
  augustus 10, 2014 / 10:19

  Wat een fijn nieuw plekje heb je!

 39. augustus 10, 2014 / 13:17

  Ik vind jouw studioo zo gaaf!

 40. Suuz
  augustus 10, 2014 / 18:17

  Heerlijk snapshots weer!!! super om te zien :-) prachtige studio!!

 41. Suuz
  augustus 10, 2014 / 18:18

  alleen balen van je migraine… :-( gelukkig weet je wel wat je eraan kan doen chips en cola!

 42. Moniek
  augustus 14, 2014 / 19:21

  Ik heb precies hetzelfde beertje! Kleine Witje :)Is ook al 24 jaar m’n trouwe metgezel. Wat grappig!
  xxxx