BEAUTY: Summer Beauty Essentials

 photo summermakeup.jpg

In de zomer ga ik gerust een hele dag zonder make-up door het leven. Niet alleen op zondag, maar ook als ik naar mijn werk ga heb ik er vaak geen problemen mee om mezelf zonder make-up te vertonen. Toch vind ik mezelf net iets aantrekkelijker met een klein beetje make-up op mijn gezicht. Vandaag deel ik mijn favorieten van deze zomer.

Estée Lauder Clear Difference – Complexion Perfecting BB Creme (kleur: medium)
In de winter ga ik de deur meestal niet uit zonder foundation, in de zomer kan ik gelukkig zonder masker. Omdat ik toch last heb van wat oneffenheden in mijn gezicht (littekens van acné) gebruik ik wel graag iets dat mijn teint iets egaliseert. Ik ben de afgelopen maand groot fan van de nieuwe BB Creme van Estée Lauder. Deze is speciaal gemaakt voor de onzuivere huid en zorgt er bij mij dus ook niet voor dat ik een acné uitbraak krijg (wat ik bij veel andere BB’s helaas wel heb). Daarnaast ruikt hij lekker fris en brengt hij makkelijk aan. Er zit SPF 35 in, dus je bent een beetje beschermd tegen de zon. Ik heb de tube in mijn tas zitten omdat ik de crème vaak halverwege de dag nog een keer aanbreng, niet omdat hij na een halve dag niet mooi meer zit, maar omdat je zonnebrand ook niet alleen ’s ochtends aanbrengt. Helaas raakt mijn tube dus wel een beetje snel leeg op deze manier.

Clarins Stick Concealer (kleur: 04)
Voor hardnekkige vlekjes gebruik ik de concealer van Clarins in de donkerste kleur (ik ben op dit moment nu eenmaal gewoon iets donkerder dan normaal).

Chanel Les Beiges (kleur: N30)
Als ik zin heb om uit te pakken (vaak ’s avonds) dan gebruik ik mijn Les Beiges poeder van Chanel. Ik kocht hem vorig jaar, maar gebruikte hem nooit omdat mijn huid niet rustig genoeg was om het alleen te dragen en het was te donker om over een foundation te dragen. Ik gebruik hem nu meer als bronzer dan als poeder.

Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara (kleur: 01 Extreme Black)
Helaas heb ik van deze mascara alleen een proefje, want dit is echt de beste mascara die ik ooit gebruikt heb. Helaas is dit ook de duurste mascara die ik ooit gebruikt heb, dus blijft het voorlopig even bij dit proefje, dat overigens bijna op is.

Urban Decay Naked 2
Mijn Naked 2 palet gebruik ik zowel voor mijn wenkbrauwen als mijn oogleden. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik de kleur Tease, het kwastje dat bij het palet geleverd wordt gebruik ik om mijn wenkbrauwen in te kleuren. De andere kant van de kwast (de blending kwast) gebruik ik voor mijn ooglid, de kleur die ik meestal gebruik is YDK, een koperen kleur met glans. Oogschaduw doe ik trouwens alleen op als het buiten niet te warm is en ik er echt zin in heb, want anders vind ik het echt een ramp.

Smith’s Minted Rose Lipbalm
Need I say more? De minted rose versie van Rosebud is lekker verkoelend voor je lippen.

Biotherm Eau Océane
Geen zware parfums voor mij in de zomer, ik gebruik Eau Océane van Biotherm, die ruikt naar Monaco, waar Biotherm vandaan komt. Hmmmm!

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten deze zomer?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

29 Reacties

  1. augustus 9, 2014 / 12:09

    Ah de Chanel Les Beiges is echt een top product! Wat heb je prachtige beauty essentials!

  2. Sarah
    augustus 9, 2014 / 12:14

    Wat ben ik jaloers op jouw Naked 2 palette!
    Tijdens de zomer draag ik het liefst enkel mascara van Maybelline en parfum J’Adore van Dior.

  3. augustus 9, 2014 / 12:27

    Wat een leuke post! Nog steeds staat NAKED2 hoog op mijn verlanglijstje! X

  4. augustus 9, 2014 / 12:37

    Prachtige producten. Het Naked 2 is en blijft mijn all time favoriet <3

  5. augustus 9, 2014 / 12:39

    Leuke producten :) Ik wil ook nog steeds het Naked of Naked 2 palette :)

  6. augustus 9, 2014 / 12:50

    Goede producten, ben zelf erg benieuwd naar de rosebud en de Estee Lauder BB.
    Ik gebruik nu een goedkopere BB cream, van Garnier, die bevalt qua kleur heel goed maar is toch een klein beetje vettig op mijn huid.

  7. augustus 9, 2014 / 13:00

    Erg mooie producten! Ik ben wel benieuwd naar de mascara.

  8. augustus 9, 2014 / 13:21

    Mooie en fijne producten! Ik heb ook veel minder make up op de zomer, ik draag nu vaker alleen een beetje concealer of bbcream en een likje mascara. Oja en blush niet te vergeten!

  9. augustus 9, 2014 / 13:40

    Mijn summer must have is wel een frisse parfum, deze zomer is dat Daisy Dream :)

  10. augustus 9, 2014 / 13:56

    Ik ben nog steeds op zoek naar een fijne BB cream, er is een hoop te koop, maar helaas ook een hoop producten die niet lekker smeren, een raar effect achterlaten of inderdaad zorgen voor puistjes. Misschien moet ik die van Estée Lauder ook maar eens gaan proberen. Bedankt voor de tip!

  11. Brechtje
    augustus 9, 2014 / 14:03

    Nu ik er over nadenk loop ik al de hele zomer zonder makeup. Heerlijk! Gister voor het eerst weer omdat ik een sollicitatiegesprek had.

  12. augustus 9, 2014 / 15:00

    Ik ben gewoon totaal onbekend met álle producten die jij gebruikt haha. Ik gebruik zelf ook vrij weinig in de zomer. Vaak alleen een random concealer en wat poeder tegen de glans (soms ook de BB-cream van Catrice, ook met SPF), wat mascara – en gaan!

  13. Kristel
    augustus 9, 2014 / 15:36

    Het gehele jaar staat Naked2 bovenaan de lijst van meestgebruikte product van mijn stash.Daarnaast de blush van Sleek in Rosegold,heeft zo’n mooie shimmer. En lippenstift, lekker in rood of roze, daarin heb ik geen favo op dit moment. Lievelings zonergeurtje is nu by far See by Chloe!

  14. Femke
    augustus 9, 2014 / 16:23

    Leuk om jouw zomerfavorieten te zien! Ziet er heel goed uit allemaal. Ik vind het trouwens leuk hoe je de foto hebt gemaakt op een plankje in de kast (toch?) :)

  15. augustus 9, 2014 / 16:48

    Ik draag regelmatig alleen mascara, vind ik helemaal prima!

  16. Hanne van Hout
    augustus 9, 2014 / 16:54

    Alle producten lijken me ontzettend fijn!

  17. augustus 9, 2014 / 17:32

    Leuk geschreven!

  18. augustus 9, 2014 / 19:39

    Ik vind het altijd zo grappig om te lezen dat jij totaal anders met make-up omgaat dan de gemiddelde blogger :) Naked 2 voor twee kleurtjes hebben is eigenlijk zonde, maar ik ben het wel volledig met je eens dat ‘ie prachtig is! Gebruik ‘m zelf ook dagelijks.

    • Annemerel
      Auteur
      augustus 9, 2014 / 22:02

      Haha ik ben dan ook geen beautyblogger ;-). Ik heb ook wel andere kleurtjes gebruikt hoor, Half Baked droeg ik deze winter veel!

  19. augustus 9, 2014 / 20:16

    In de zomer houd ik van glow, en nu gebruik ik veel van de Gleam van Illamasqua in Supernatural en Albatross van NARS. Verder vind ik Refined Golden (alluring aquatics) bronzer van MAC echt een must

  20. augustus 9, 2014 / 21:34

    Mooie selectie! Die bb cream heeft me wel nieuwsgierig gemaakt :)

  21. augustus 9, 2014 / 21:55

    Wat zonde dat je de Les Beiges niet vaker gebruikt. Ik heb hem kort geleden gekocht en ben er echt weg van. Dat Naked pallet moet ik toch nog eens ergens zien te scoren..xx

    http://www.creativityandchocolate.com

  22. Suuz
    augustus 9, 2014 / 22:46

    Jaaaa die estee lauder mascara mini heb ik ook! Die is heel fijn! En de BB Cream is inderdaad ook een topper!

  23. augustus 10, 2014 / 00:23

    Fijne beauty producten gebruik je!

  24. augustus 10, 2014 / 10:42

    Leuk om te zien!! Zelf gebruik ik de hele zomer enkel mineralen poederfoundation, ideaal & ook nog eens goed voor je huid! Die Biotherm bodymists zijn inderdaad heerlijk!

  25. Cecile
    augustus 10, 2014 / 20:52

    Grappig, ik doe precies hetzelfde met Tease uit het Naked-palette. ;) Vraag me nu al af wat ik moet doen als de kleur op is, want het palette opnieuw kopen voor enkel dit kleurtje lijkt me een beetje too much…

    • Hedwig
      augustus 11, 2014 / 12:45

      Je kunt Tease ook los kopen als oogschaduw he :) Hoef je niet het hele palette voor te kopen!

      • Cecile
        augustus 12, 2014 / 13:58

        Ohja, ik denk alleen maar in palettes, haha.