FRIDAY FAVOURITES: 12

Favourite Reading – Kelly Cutrone’s if you have to cry, go outside

Photobucket

Misschien een beetje laat, maar beter laat dan nooit. Kocht deze week eindelijk Kelly Cutrone’s ‘If you have to cry, go outside’. Net zoals ongeveer iedereen met ambities in de modewereld genoot ik van ieder Kelly moment tijdens The Hills en The City en ik ben laatst ook begonnen aan Kelly’s eigen serie ‘Kell on earth’. Waarom ik dit boek dan nog niet had, dat vraag ik mezelf ook een beetje af. Ik ben nog niet zo ver (in de trein had ik andere dingen te doen, in bed val ik steeds in slaap) maar alles dat ik tot nu toe gelezen heb is super inspirerend! Go get it!

Favourite Sentiment – Dior Pure Poison

Photobucket

Dior Pure Poison staat voor mij gelijk aan mijn Londenreis in de vierde klas op de middelbareschool. Bij Harrods spoot ik mezelf helemaal onder met dat luchtje en nu iedere keer als ik dat luchtje ruik, ruik ik Londen en mijn eerste reisje zonder ouders. Mijn flesje was alweer een tijdje op en ik was dan ook heel erg blij dat het luchtje tussen mijn Sinterklaascadeautjes zat.

Favourite Shopping – ZARA top

Photobucket

Wauw! Ben echt blij met deze top. De mouwen en achterkant zijn van gewoon T-shirt materiaal, de voorkant is eh.. nou ja het voelt als zijde, telt dat ook? Nee het is 100% polyester maar hij is echt HEEL erg mooi. En nog geen 30 euro bij ZARA.

Favourite Gadget – Nikon AW 100

Photobucket

Afgelopen dinsdag leverde ik met pijn in mijn hart de Nikon 1 weer in bij het PR bureau, gelukkig kwam ik niet met lege handen het pand uit, ik mag de komende maand deze Nikon Coolpix testen. Niet zomaar een Coolpix, nee dit ding kun je dus op de grond gooien zonder blijvende schade, je kunt er onder water foto’s meemaken en.. hij is wel tegen een beetje sneeuw bestand. En laat ik nu net over drie weken op wintersport gaan.. YES! Wij gaan dit stoere camouflage cameraatje eventjes testen.

Favourite song – Glee cast singing We Are Young


Helaas kan niet iedereen het nummer hier op mijn blog beluisteren, even naar Youtube dus, sorry!

Oh crap, ben verliefd op dit nummer sinds de eerste keer dat ik het woensdagavond hoorde. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik het nummer sindsdien minstens 50 keer geluisterd heb. Vond de laatste Glee-aflevering trouwens ook fantastisch. Ik moest DRIE keer huilen. Waar dat vandaan kwam weet ik nu ook weer niet, want het was nu niet bepaald om te huilen.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

12 Reacties

 1. L.
  december 9, 2011 / 17:35

  Wat gaat de week snel, alweer een FF! Blijft de leukste post :D

  Ben benieuwd naar een aanfoto van die top!

 2. december 9, 2011 / 19:06

  Bij Glee mocht je best huilen hoor, toen mnr. Schuester aan de zijkant van het podium trots stond te zijn. Jankuh.

 3. december 9, 2011 / 20:26

  oh dat boek wil ik ook!

 4. Genesis
  december 9, 2011 / 20:36

  Glee was beautifully cryable this week!

 5. december 9, 2011 / 21:45

  De glee afleveringen zijn de laatste tijd errug goed! Ik snap wel dat je er bij moest huilen ;)

 6. Anne
  december 9, 2011 / 23:01

  Het nieuwe boek van Kelly is ook een aanrader! Normal gets you nowhere.

 7. Floor
  december 9, 2011 / 23:13

  Leuke top en ik ben heeeel benieuwd hoe die camera is!!!

 8. Brechtje
  december 9, 2011 / 23:37

  ooh, dat nummer van Glee is echt super fantastisch incredible. Ik vind heb um ook al heel vaak gehoord deze week. (en als ik heel eerlijk ben, vind ik hem mooier dan de originele uitvoering)

 9. december 10, 2011 / 11:42

  Leuke dingetjes! En dat boek lijkt me ook tof, ik vond Kelly altijd vet tof! Is het meer fashion inspirerend of gewoon inspirerend over het algemeen ;p?

 10. december 10, 2011 / 12:50

  Ik ben benieuwd naar de laatste aflevering!

 11. december 10, 2011 / 13:09

  Haha, wat leuk, zo’n lijstje met favorieten! Dat moet ik ook eens een keertje doen. :) Liefs xx

 12. december 10, 2011 / 14:58

  Glee is echt de meest leuke serie OOIT!