BEAUTY: Clinique Experience

Een paar maanden geleden konden jullie op mij stemmen op de Facebook van Clinique en dat hebben jullie blijkbaar gedaan, want jullie hebben voor mij de meeste stemmen binnen gehaald. De prijs? Een workshop met vijf lezeressen bij Clinique. Zo leuk! Kiezen was een beetje moeilijker, want ik ben altijd een beetje bang om andere teleur te stellen. Dus werd er gekozen met Random.org en de winnaars waren Ashley, Saskia, Amanda, Aleida & Iris.

We spraken af bij Starbucks op Utrecht Centraal, waar de meiden mij wel herkenden, maar ik hen in eerste instantie niet. Stond ik daar een beetje om me heen te kijken, ‘hallo, zien jullie mij?‘ Gelukkig was dat wel het geval. En na een grote Toffee Nut Latte met extra veel slagroom was ik ook klaar om naar Maarssen af te reizen.

Bij Clinique zag het eruit als een privékliniek. Veel wit en glas, heel erg fotogeniek zoals Ashley ook al zei. We werden ontvangen met cupcakes en thee en onze huid werd direct door de specialisten onder handen genomen. Blijkt dus dat ik toch weer de Anti Blemish Solutions moet gaan gebruiken, in plaats van het driestappensysteem voor huidtype 3. OK!

Volgende stap? Onze huid reinigen. Stap voor stap werd ons uitgelegd wat we moesten doen, make-up verwijderen, gel, tonic.. en daarna natuurlijk verzorgen met verschillende crèmes en serums. Toen onze huidjes mooi verzorgd, maar toch ook wel heel erg naakt waren, werd er make-up met ons uitgezocht, wat we vervolgens weer stap voor stap op gingen brengen. Ik ben geen held met oogschaduw, laat ik je dat alvast vertellen. Ik heb volgens mij ook niet de ideale ogen voor oogschaduw, ik heb vaker velletjes op mijn oogleden, dan dat ze mooi glad zijn en zelfs met een primer is het lastig opbrengen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over als het dan eenmaal zit, ik heb namelijk nog al eens kriebel aan mijn oog, binnen een paar uur zit de oogschaduw overal behalve op mijn ogen, toen de dames van Clinique  mij voorstelden om mijn ogen heftig paars op te maken moest ik dan ook even nadenken.. Maar hey, je kleur oogschaduw is nu niet bepaald een life changing beslissing, dus we gingen ervoor.

Het resultaat? Wat heftig voor mijn doen, maar bij nader inzien, nadat ik mezelf in ander licht had bekeken, best wel cool. Ik heb nog een groot en ongebruikt paars pallet liggen van Estee Lauder (dat is Clinique’s grote zus, dus dat kan ik hier gewoon zeggen), misschien toch maar eens wat gaan proberen.

We sloten de dag af met een glas champagne en goodiebags en toen was het alweer tijd om afscheid te nemen. Vond het een super gezellige en leerzame dag. Hoop in de toekomst nog veel meer van dit soort dingen (met lezers) te kunnen doen. ‘Cause my readers just ROCK!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. Eline
  december 10, 2011 / 17:08

  Lijkt me echt gaaf om zo’n workshop te krijgen. Op de foto’s bij Ash zag het er ook al zo mooi uit.

 2. december 10, 2011 / 17:29

  Leuk man! Zag het al her en der bij de andere bloggers. ;)

 3. december 10, 2011 / 17:42

  Ik baal nog steeds dat ik niet kon! Ik had toetsweek dus ik kon onmogelijk weg, gelukkig heb je er iemand anders nog gelukkig mee kunnen maken :)

 4. december 10, 2011 / 19:13

  mmmm ziet er heerlijk en gezellig uit!:)

 5. december 10, 2011 / 19:46

  Leuk aritkeltje ! x
  Hej ! ik volg je via Bloglovin vanaf nu , volg je mij terug? xxx

 6. december 10, 2011 / 20:25

  wat super leuk dat je dat mocht doen!

 7. december 11, 2011 / 09:27

  Mooie foto’s! Lijkt me erg leuk en leerzaam om zoiets een keer mee te maken.

 8. december 11, 2011 / 11:35

  Echt tof dat je dat had gewonnen! Had bij Ashley ook al wat erover gelezen was wel geslaagd dagje dus :)

 9. Floor
  december 11, 2011 / 11:45

  Super leuk!
  Ennuh wat zat er in de goodiebag? haha ben erg nieuwsgierig.

 10. december 11, 2011 / 12:05

  Was zeker een leuke ochtend. En die goodiebag; I love the goodiebag!

 11. december 11, 2011 / 12:27

  Super gaaf! Ben benieuwd wat er in de goodiebag zat!

 12. Amanda
  december 11, 2011 / 12:34

  Het was top!
  Gisteren heb ik mezelf verwend met de Clinique oogschaduw die ik daar op kreeg. NICE!

  (ik de mail van gisteren zie ik alleen de foto’s die hier op de blog staan.. Komt de rest ook nog?)

  • Annemerel
   Auteur
   december 11, 2011 / 14:19

   Ik heb alleen die foto’s gekregen! Ga morgen even mailen of er nog meer komt, want er waren veel meer foto’s gemaakt!

 13. Simone
  december 14, 2011 / 11:57

  Nog steeds echt balen dat ik er niet bij kon zijn vanwege de training van mijn nieuwe baan. Maar erg fijn dat jullie zo veel plezier gehad hebben dames ;-)