FRIDAY FAVOURITES: 120

Favourite Book – Veronica Roth – Divergent
 photo Divergenthcc2.jpg
Ik wil dit boek al anderhalf jaar lezen, maar steeds kwam het er niet van. Nu de film volgende maand uit komt moest ik het wel gaan lezen, want een boek na de film lezen vind ik drie keer niets. Ik heb ervan genoten en kan niet wachten om deel twee en drie te lezen. Ze staan al op mijn iPad, nu alleen nog even tijd vinden om er aan te beginnen.. Maar goed, zondag eerst de review van Divergent in Sunday Reading! (thanks voor de tip Eveline!)

Favourite Song – The Boxer Rebellion – Fragile

Dinsdag schreef ik nog dat ik dacht dat een nummer van Keane, Fleetwood Mac of Coldplay mijn vakantienummer zou worden, maar ik heb mijn voorspelling bijgesteld, ik denk dat het iets van The Boxer Rebellion gaat worden. Hun album Promises staat sinds dinsdag op repeat en vooral het nummer Fragile is niet meer uit mijn hoofd te krijgen. Tijdens het skiën hoor ik niets anders in mijn hoofd, vooral als ik lekker hard ga..

Favourite View – Masnerkopfview

Het hoogste punt van het skigebied, bovenaan de Masnerkopf op bijna 3000 meter. Je kijkt vanuit hier naar Zwitersland en Italië, wauw…

Best Prospect – Another ski trip

Een paar weken geleden leek het erop dat ik dit jaar helemaal niet zou gaan skiën, de dag voordat ik op wintersport ging kreeg ik te horen dat ik dit jaar nóg een keer de latten onder mag gaan binden. Voor Girlscene ga ik in maart een paar dagen op wintersport persreis. Drie keer raden waar de reis naartoe gaat… Serfaus-Fiss-Ladis! Toeval bestaat niet. Luckiest girl in the world.

Best Company – Bas de Beer
 photo RecentlyUpdated382.jpg
Gisteren lag ik een groot gedeelte van de dag in bed met een badass migraine. Helaas pindakaas, maar ik had wel heel goed gezelschap van Bas de Beer. Hoe schattig is ‘ie. Ik ga hem binnenkort kidnappen, want helaas ben ik niet de rechtmatige eigenaar, dat is mijn zusje. Maar ik heb al geregeld dat ‘ie binnenkort een keer mag komen logeren. YES!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. januari 31, 2014 / 18:05

  Waaaauw de Masnerkopfview is echt to die for, zo mooi! En wat is Bas de Beer een cutie! Veel plezier nog in Serfaus en ook alvast voor als je terug gaat in maart :)

 2. Marleen
  januari 31, 2014 / 18:05

  Balen van die migraine!
  Ik ben zelf ook wel benieuwd naar het boek, heb laatst de trailer van de film gezien & dat zag er wel spannend uit!

 3. januari 31, 2014 / 19:26

  Wauw wat een uitzicht, en wat vet dat je binnenkort weer op wintersport mag!

 4. januari 31, 2014 / 19:50

  Awh, wat een schattige beer. Hopelijk ben je snel van je migraine af!

 5. januari 31, 2014 / 20:22

  Balen van je migraine en wat super tof dat je nog een keer op wintersport mag! :)

 6. januari 31, 2014 / 21:18

  Bas is cute!
  Veel plezier nog daar!

 7. januari 31, 2014 / 21:33

  Ik wil dat boek ook lezen! Snel doen :)

 8. januari 31, 2014 / 21:38

  Benieuwd naar de boekreview! En wat ben jij een mazzelaar zeg met je perstripje, haha. Wel enorm balen van je migraine en zeker zo op je vakantie :(

 9. januari 31, 2014 / 21:53

  Ik heb net over divergent gelezen bij teske en nu wil ik ‘m ook lezen! Beetje hungergames trekjes lijkt. :)

 10. januari 31, 2014 / 22:59

  Ik vond Divergent ook erg goed! (vind de volgende 2 wel minder helaas) En wat heeerlijk dat je weer gaat. Ik ga helaas maar 1 keer dit jaar, het liefst zou ik elke week gaan haha.

 11. ilse
  januari 31, 2014 / 23:05

  Bas is lieb en wat een uitzicht zeg! :)

 12. januari 31, 2014 / 23:58

  Neeeee wat stom, hadden we bijna samen op persreis gegaan. Enjoy Serfaus babe!

 13. februari 1, 2014 / 07:13

  Hopelijk voel je je weer beter en kan je weer lekker de piste op vandaag!

 14. Anna
  februari 1, 2014 / 11:33

  Ahh nog een keer!?! Dan moet ik nog een keer vol jaloezie je stukjes lezen, weet niet of ik dat wel aan kan! Veel plezier :)

 15. februari 1, 2014 / 12:02

  Divergent wil ik ook graag eerst lezen, bedankt voor de reminder!

 16. februari 27, 2014 / 01:52

  The CFA, a trade group that represents about 60 percent of the population are cash members.

  This blog offers you the ability to repay. As for the loans is
  slightly higher than other types of secured loans.

  These conditions are as follow an applicant should be US citizen with 18 years and are a resident of
  UK.

  Review my website; l