FRIDAYFAVOURITE: 03

Favourite Shopping: H&M Platforms

Photobucket

Weten jullie wanneer ik voor het laatst iets kleding-gerelateerds kocht? In Parijs, zes-en-halve week geleden. WOW! Niet omdat ik geen zin heb om te shoppen hoor, maar ook ik moet af en toe de tering naar de nering zetten, zoals mijn vader dat altijd zo fijn noemt. Afgelopen week kon ik me echt niet meer inhouden, ik moest a la minute nieuwe schoenen en dus bestelde ik drie paar bij de H&M. Helaas krijg ik één paar pas half november en was een ander paar in het echt toch een stuk minder mooi dan op de website, maar.. de pumps vind ik prachtig. En dat voor 40 euro. De marathon zal ik er niet op rennen en ik weet ook niet hoe ik hier ooit over een Amsterdamsstraatje mee moet gaan lopen, maar… in huis lopen ze prima!

Favourite Beautyproduct: Qiriness Le Wrap Exfolys

Photobucket

Ik schreef er een paar weken geleden al over, het prachtige merk Qiriness. Ik gebruik de producten (naast mijn dagelijkse gezichtsverzorging van Estee Lauder & Clinique) nu zo’n vijf weken en ik ben nog steeds fan! De wrap is gewoon geniaal. Je doet hem op je gezicht, scrubt hem er na zo’n halve minuut vanaf en je huid is zichtbaar egaler en zelfs mijn huid (met de 1000 mee-eters) voelt glad. Heerlijk! Het werkt niet alleen fijn, het is ook gewoon een leuk klusje, dat masker van je gezicht afpellen.

Favourite Tune: Florence & The Machine

Natuurlijk kende ik Florence & The Machine wel, ze kwamen voorbij bij Gossip Girl & Vampire Diaries, ik las er veel over op Oh No They Didn’t, maar echt luisteren deed ik nooit. Tot de Chanelshow van afgelopen week! Wauw! Wat mooi. The Dog Days Are Over is mijn favoriet, maar Cosmic Love is ook mooooooi!

Favourite Food: Apple & Cinnamon quark

Photobucket

Eigenlijk ben ik al jaren fan van deze kwark, maar de laatste weken is dat fandom zo gegroeid dat ik zo ongeveer een bak per dag wegwerk. Of het echt gezond is? I don’t know.. er zit namelijk aspartaam in en ik heb geleerd dat dat niet de beste zoetstof is, zo niet de meest verschrikkelijke ooit. Maar oh dit is zo lekker! Het smaak naar appeltaart, verschil is alleen.. als je deze hele bak opeet zit je vol en ben je slechts 200 calorieën verder, een punt appeltaart is al gauw het dubbele en dat smaakt alleen maar naar meer!

Favourite TVshow: The Vampire Diaries

Photobucket

The Vampire Diaries heeft wat mij betreft de beste start van het nieuwe seizoen. Don’t get me wrong, Gossip Girl will always be my first love, maar ik heb een klein beetje een hekel aan Cousin Charlie / Ivy en hoewel ik echt heel erg uitkeek naar de rol van Elizabeth Hurley vind ik haar rol maar irritant en dat accent! (ik hou van Britse accenten, maar dit is zo.. blehhh). Glee heeft tegenwoordig vrijwel alleen nog maar nummers van Broadway en ik ben toch net een beetje meer Top 40, maar The Vampire Diaries! Ik was bang dat ik de nieuwe verhaallijn verschrikkelijk zou vinden, maar NEE! Het klopt gewoon en de serie had het gewoon nodig en ik heb zojuist aflevering vier gezien en kan helaas al niet wachten op nummer vijf. Ugh. Ja het klinkt alsof ik niets beters te doen heb dan series kijken en analyseren, maarrrrr dat is natuurlijk heus niet waar!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. Nikki
  oktober 8, 2011 / 00:38

  Leuk nummertje is me dat :)
  Ik ben het trouwens helemaal eens met wat je zegt over Glee. Het blijft een leuke serie maar als het hele seizoen vol Broadwaynummers zit, dan denk ik toch dat ik de muziekstukken ga skippen…

 2. eveline
  oktober 8, 2011 / 01:27

  in huis lopen ze prima! hihi, ze zijn wel heel mooi hoor!
  En die kwark eet ik ook vaak, heel lekker.

 3. oktober 8, 2011 / 10:16

  Oeeeeee pretty shoes! :D LOVE

 4. oktober 8, 2011 / 11:02

  Love the shoes! :) Hopen dat ze buiten ook een beetje lekker lopen… ;)

 5. oktober 8, 2011 / 11:37

  Wauw die schoenen! En moet toch eens beginnen met the Vampire Diaries kijken nu iedereen er zo enthousiast over is..

 6. Marieke
  oktober 8, 2011 / 12:14

  Mooie schoenen! En die kwark lijkt me heerlijk, jammer zo alleen dat ze er weer rozijnen in moeten stoppen.

 7. shirley
  oktober 8, 2011 / 16:28

  ik vind die nieuwe kwark van optimel met cocos en limoen echt super lekker :D

 8. Eline
  oktober 8, 2011 / 22:19

  Ik vind je hakken echt gaaf

 9. Renske
  oktober 9, 2011 / 10:15

  Glee vind ik ook tegenvallen inderdaad:( Jammer is dat dan he. Het nieuwe seizoen van How I Met Your Mother begon echter wel supergrappig.