FAVOURITE: iPhone Apps

Photobucket

Mijn favoriete camera voor de iPhone is Camera+, kost slechts 79 cent, maar is zoveel meer waard! Je kunt met de applicatie zelf een foto maken (waarin je ook de flits aan kunt laten staan, wat niet kan met de applicatie die standaard op de iPhone staat), maar je kunt ook een eerder gemaakte foto openen en die bewerken. Het bewerkingsproces vindt in ieder geval altijd plaats als de foto al gemaakt is. Zo kun je rustig 10000 verschillende foto’s maken en kun je ze later allemaal naar wens aanpassen. Je hebt 36 verschillende kleureffecten, kunt 18 verschillende lijstjes om je foto plaatsen. Als de foto te donker is kun je hem lichter maken, is de foto te licht, dan maak je hem toch gewoon iets donkerder. Fantastische applicatie!

De Glee app is guilty pleasure. Plug je oortjes (met microfoontje) in je iPhone, download je lievelingsliedjes (dit kost helaas bovenop de 0,79 cent die de applicatie kost ook nog geld per liedje dat je aanschaft) en zingen maar! De applicatie laat je meezingen, geeft aan of je nu juist hoger of lager moet gaan zingen en je hoort jezelf ook direct door het microfoontje meezingen. Je stem wordt een klein beetje vervormd waardoor het net lijkt alsof je echt met een microfoon in je hand staat en echt ik herken m’n eigen stem niet meer terug. Ik weet niet wat de buren van mijn zangkwaliteiten vinden, die horen immers het echte stemgeluid (en ik dus alleen maar het vervormde geluid), maar het is mijn favoriete nietsnut tijdverdrijf. Favoriete nummers? Don’t Stop van Fleetwood Mac en Somewhere Only We Know van Keane, zitten niet zulke rare uithalen in en zijn voor mij dus ook nog goed te doen.

Photobucket

De Nike+ Applicatie heb ik nu net een jaar en dat is dus echt zo’n applicatie die m’n leven heel veel makkelijker heeft gemaakt. Kijk zo’n Glee applicatie is leuk, maar deze applicatie is gewoon onwijs handig! Hij houdt alles bij, hoe hard je loopt, waar je loopt, wat je gemiddelde snelheid is. Je kunt er ook voor kiezen om na iedere kilometer die je gelopen hebt een update te krijgen over je gemiddelde snelheid, maar als je liever rustig loopt kun je dat ook heel makkelijk uitzetten. Ondertussen luister naar je favoriete afspeellijsten en van te voren stel je je powersong in, met één druk op de knop hoor jij dan op het moment dat je het even nodig hebt het nummer dat jou door die verschrikkelijke kilometer sleept. Leuke is dat je alles heel makkelijk met je Nike account kunt synchroniseren. En op dat account kun je allerlei challenges met jezelf houden, maar je kunt je ook aansluiten bij bestaande challenges, om je nog meer te stimuleren! En dat allemaal voor 1,59.

Ik heb nu ein-de-lijk mijn Pathé Unlimited Card in m’n bezit, maar de Pathé App is al lang één van mijn favorieten. Alle trailers van alle films die op dit moment in de bioscoop draaien en die binnenkort in de bioscoop komen in één app. Alle tijden en films op een rijtje (super handig nu ik m’n pas heb!) oh en je kunt ook kaartjes bestellen met de App. En dat voor helemaal niets..

Photobucket

Met de Topo USA Applicatie ben ik m’n Amerikaanse topografie een beetje aan het bijspijkeren. Ik wil gewoon weten waar Wyoming precies ligt en Montana en of North Carolina nou aan de Oost of aan de Westkust ligt. Je kunt met deze applicatie niet alleen de staten leren, maar ook de hoofdsteden van de staten en het is gewoon heel leuk om met dat vliegtuigje over je beeldscherm te vliegen. Deze opfriscursus topografie kost je 79 cent.

Voor mij geen Angry Birds of Bejeweled, geef mij maar old school Unblock Me! Helemaal gratis en totaal verslavend. Ik heb op vakantie in Italië gerust twee uur lang met dat stomme spelletje gezeten. Het is dus de bedoeling dat het rode blokje aan de andere kant komt en dat is nog lastiger dan je misschien in eerste instantie zou denken. Zoals je kunt zien heb ik ook al 262 puzzels gedaan. Hoezo suf, haha. Echt alleen downloaden als je tijd te doden hebt, anders dodelijk voor je kostbare tijd!

Als jullie ook een iPhone hebben.. Wat zijn jullie favoriete applicaties?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. Simone
  september 7, 2011 / 12:19

  Hoi,

  Ik ben redelijk verslaafd aan mijn Iphone, dus het zijn er wel een aantal. Ze staan dan ook in willekeurige volgorde.

  1. Instagram – een leuk fotobewerkingsprogramma met mooie effecten.
  2. PEStudio – Same as number 1
  3. Facebook
  4. Twitter
  5. DailyHoroscope
  6. Sleep talker (neemt op of je praat in je slaap) Heb deze al 2 nachten geprobeerd, met tot nu toe het enige resultaat wat gekuch en gedraai :-)
  7. OV9292 – Ik kan gewoon niet zonder
  8. RTL XL
  9. ABN AMRO Internetbankieren

  Nou, ik heb er wel meer, maar dit is wel genoeg denk ik ;-)

  De Camera+ app ziet er ook erg uitnodigend uit, dus die zal ik vast ook gaan downloaden. Ondertussen staan Unblock Me geinstalleerd en klaar voor gebruik!

  Liefs,

  Simone

 2. Fran
  september 7, 2011 / 12:36

  Wordfeud is helemaal in! Las bij veel mensen op Twitter dat die het speelden, en het is verslavend. Het is eigenlijk het spelletje Scrabble, dat je met miljoenen andere mensen kan spelen. Leuk en gratis! Instagram en Hipstamatic spreekt voor zich. Fijn voor foto’s om ze net even dat extraatje te geven. Ook de Koreaanse app Pudding camera is daar geschikt voor. Heel makkelijk in gebruik en leuke effecten. En Infinicam blijft toch mijn favoriete camera-app. Wat voor leuke effecten je daar uit kan halen, a-ma-zing! En bedankt voor jou tips!

 3. september 7, 2011 / 12:47

  Zoals hierboven Wordfeud is inderdaad erg leuk! Vooral omdat je het over een langer tijdsbestek kunt spelen (ik geloof 72 uur niet reageren heeft de ander gewonnen). Verder kan ik niet meer zonder Bloglovin! Overigens denk ik dat als je Unblock Me leuk vindt je Rail Maze ook wel leuk zult vinden. Ik heb in ieder geval Unblock Me gelijk maar gedownload. Oh en ik ben sinds mijn Iphone verslaafd aan de app om te klaverjassen! Heerlijk als je even niet zo veel te doen hebt. ;)

 4. september 7, 2011 / 13:31

  Ik heb er ook een hele hoop, waaronder mijn favorieten:

  – Hipstamatic (foto’s maken & bewerken)
  – CrossProcess (foto’s maken & bewerken, en dat gratis!)
  – Tiny Wings (heel schattig en verslavend spelletje)
  – De H&M app, duh! Telkens op de hoogte zijn van al het nieuws dat in de winkels hangt! Dat geldt natuurlijk ook voor de Zara en Mango app.
  РShopStyle, basically alle collecties van alle winkels van alle merken in ̩̩n app. Guilty pleasure en h̩̩l tijdrovend.
  – Feathers (een Twitter app waar je leuke icoontjes en smileys kan toevoegen, bovendien ook een hele mooie app!)

  En verder het gebruikelijke: Twitter, Facebook, WhatsApp, Shazam,… :)
  Ook ik ben behoorlijk verslaafd aan mijn iPhone! Ik ga er mee slapen, sta er mee op en doorheen de dag gebeurt er nog van alles waardoor ik ‘m dagelijks moet opladen haha!

 5. september 7, 2011 / 13:40

  Ik heb geen iPhone (boehoe, arme ik!) maar ik pik zo nu en dan de iPhone van mijn zus en daarop heeft ze een spelletje, waarbij een balletje naar beneden valt maar er zijn steeds obstakels die je moet omzeilen. Ik weet niet hoe die heet, maar die is super leuk en súper verslavend!

 6. september 7, 2011 / 13:41

  Ik heb geen iPhone, maar een Samsung Wave en daar kunnen ook redelijk wat (nutteloze) apps op. Heerlijk is dat altijd, stom spelletjes doen in bed of in de tuin en mezelf daar uren mee kunnen vermaken.

 7. september 7, 2011 / 13:54

  Leuke post! Ik heb geen iPhone maar wel een iPod touch, daar heb ik ook al veel tijd mee verscheten door gewoon al te browsen tussen alle honderden applicaties die er bestaan! Ik heb wel mijn momentjes ermee, momenteel gebruik ik m’n iPod eigenlijk enkel en alleen om muziek mee te luisteren.. Maar nu ik deze allemaal gezien heb voel ik dat er weer een periode van spelen zit aan te komen!
  En ik krijg steeds meer zin om een iPhone te kopen… ;-)

  Groetjes,
  Evi

 8. september 7, 2011 / 14:44

  helaas geen iPhone voor mij maar mijn oude vertrouwde BB die nog een jaar mee moet gaan :(( wil wel een ipod touch maarja heb eigenlijk nog een goede ipod video 30gb, dus misschien een beetje overbodig en duur

 9. september 7, 2011 / 16:47

  Ik wil nog steeds een iPhone, dit soort artikelen maken me altijd gek ;) Maar bedrijven die tegenwoordig geen app hebben zijn stom, ik weet zeker dat Pathé hierdoor alleen maar meer winst maakt.

 10. Sanne
  september 7, 2011 / 23:19

  Louvre app, omdat deze waanzinnig mooi is
  Linda app, iedere vrijdag een berichtje van een mooie man
  360 panorama app, hiermee kun je eenvoudig panorama foto.s maken
  Bol.com app, hiermee kun je de streepjescode van een boek scannen en deze opslaan. Handig als je in een boekenwinkel stapels ziet die je wilt
  PostNL kaarten maken, hiermee kun je een persoonlijke fotokaart maken, ook leuk om vanaf je vakantie te doen
  Uit app, hiermee kun je zien what.s on in de grote steden die bij een uitburo zijn aangesloten
  de Rode kater en Fokke en Sukke, dagelijks een stripje
  handig:
  Appie, handig met openingstijden, recepten, boodschappenlijstje, bonus en winkelroutes!
  Tomtom places. Handig om te zien waar tankstations, parkeergarages, bankautomaten en supermarkten zijn
  Vrder zijn nieuw Libelle Groen alle groene en eco spots op een rij en BNN 3 op reis
  verder zijn mooie apps die van de Bijenkorf, Nespresso,