De innocent super smoothie pop-up shop

 photo Recently Updated144.jpg

Op 1 januari schreef ik over mijn goede voornemens, mijn 5 types of goodness, die eigenlijk allemaal als doel hebben om meer energie te krijgen. Door regelmatig te sporten, een balans te vinden in mijn eten, genoeg te rusten, genoeg te ontspannen en tegelijkertijd niet te besparen op quality time met vrienden en familie probeer ik zoveel mogelijk energie te besparen voor de nuttige dingen in het leven en iets minder energie te verbruiken aan de niet zo nuttige dingen (stress, social media).

We zijn pas een paar dagen bezig, dus ik kan nog niet echt een update geven over mijn vorderingen. Wel kan ik zeggen dat ik een stuk meer positieve energie in mijn lichaam voel dan de afgelopen maanden. Nu de lancering van mijn boek dichterbij komt en ik er weer echt in begin te geloven heb ik weer een concreet en spannend doel waar ik naartoe kan werken. Ik kan niet wachten!

 photo IMG_8777.jpg

Sponsored – Afgelopen maandag was ik samen met mijn zusje en Aranka bij de opening van de innocent pop-up store in Hoog Catherijne, het winkelcentrum bij Utrecht Centraal. Die pop-up store zit daar nog tot en met zondag 17 januari. Wat je er kunt doen? De nieuwe innocent Super Smoothies zijn te koop (en die zijn echt erg lekker), je kunt een polaroidfoto laten maken en je goede voornemen op de muur achterlaten. Ik vond het een beetje gek om ‘meer energie’ als goede voornemen op de muur achter te laten, dus schreef ik een iets concreter doel op. Iedere week een nieuw recept proberen, good luck to me.

 photo IMG_8778.jpg

Nog heel even over die smoothies van innocent, die worden dus super smoothies genoemd omdat ze 5 types of goodness bevatten: fruit, groenten, zaden, gezonde plantjes en vitaminen. Mijn favoriet is het energise sapje, hoe kan het ook anders, als mijn doel is om meer energie te hebben. Dit sapje bevat aardbei, kers, guarana, lijnzaad en vitamine C en B. De sapjes bevatten alleen suikers die van nature al in de producten aanwezig zijn, er is dus geen suiker aan toegevoegd. Ik drink de sapjes meestal gewoon uit het flesje, maar soms, als ik heel actief ben, gooi ik een sapje in de blender en mix ik het met een grote hand spinazie en een klein beetje water, je kunt de smoothies namelijk ook heel makkelijk als basis gebruiken.

 photo IMG_8779.jpg

Naast de pop-upstore op Hoog Catherijne heeft innocent meer om je te helpen jouw goede voornemens voor 2016 waar te maken. Ze hebben een app gelanceerd waarmee je de baas wordt van je eigen toekomst, de #MyFutureMe app. Je download de app, vult je goede voornemens in en op het moment dat je het zwaar krijgt, kun je op de help knop drukken en de hulp in roepen van je beste vrienden. Als je de komende weken een van de Super Smoothies koopt (bij de Albert Heijn, AH To Go of Kiosk) krijg je hier een code bij. Deze code kun je invullen in de applicatie en misschien win jij wel een reis naar Reykjavik (IJsland). De My Future Me app is gratis verkrijgbaar via Google Play en verschijnt volgende week voor de iPhone.

Heb jij de super smoothies al geprobeerd? Wat is jouw favoriet?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

10 Reacties

 1. januari 6, 2016 / 12:02

  Ze lijken mij echt zoo lekker! Maar ik heb een allergie voor fruit :P dus ik laat ze maar even staan O:)

 2. januari 6, 2016 / 12:41

  Fruit in een flesje laat ik altijd staan maar dit klinkt toch wel very nais. Worth a shot!

 3. Mandy
  januari 6, 2016 / 13:52

  Goed om te weten dat de store in Utrecht zit! Ik ga vanavond vast met de trein naar Utrecht voor m’n toets van morgen. Dan kan ik zo’n Energise smoothie ook wel gebruiken;-)

 4. januari 6, 2016 / 15:09

  Die roze energise smoothie ziet er lekker uit! Weet je toevallig of de Super Smoothies ook in België te koop zijn?

  • Chrisje
   januari 6, 2016 / 17:52

   Ja bij de AH in Belgiè zijn ze ook te koop! (Heb er laatst ook een gehaald ;) )

 5. januari 6, 2016 / 16:07

  Wat een leuke pop-up store! Die sapjes klinken heerlijk :). Ik wil ook meer energie krijgen dit jaar, ben het laatste halfjaar zo moe geweest. Maar ik merk wel dat het idee van een nieuwe start me flink gemotiveerd heeft, vooral op healthy en blog gebied. :)

 6. Céline
  januari 6, 2016 / 18:41

  Leuk je gezien te hebben maandag bij de pop-up store! De sapje was erg lekker, dus zal binnenkort wel langsgaan voor een nieuwe :)

 7. Ilse
  januari 6, 2016 / 19:44

  Klinkt goed, nog nooit een gehad dus daar maar eens verandering in brengen.

 8. januari 7, 2016 / 16:02

  Ze zijn wel lekker, maar zit daar niet enorm veel suiker in of vergis ik me?

 9. januari 7, 2016 / 17:59

  Klinkt goed! Als een sapje er zo kleurrijk uit ziet is dat voor mij al een stuk aantrekkelijker :)