LOVE & SHARE: 112

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Ik heb nog geen seconde van Beyoncé’s nieuwe album Lemonade gehoord, maar ik heb online wel iets te veel gossip over de betekenis van haar lyrics gelezen. Is Jay-Z dan echt vreemd gegaan? Het liefst zou ik willen zeggen dat dit soort gossip me absoluut niets doet, maar eh… ja, stiekem ben ik toch heel nieuwsgierig. Hier achttien stukjes tekst van Beyoncé’s nieuwe album waaruit zou moeten blijken dat Jay-Z naast de pot gepiest heeft.

25 woorden die een totaal andere betekenis hebben als je in een restaurant werkt. Muahaha, sommige kloppen wel (uit mijn herinnering).

❤ Regen, dat heb ik afgelopen week genoeg op mijn kop gehad. Hoe zorg je er voor dat je haar niet explodeert na een regenbui? Grazia UK heeft tips. En een hele leuke haarstijl die ik binnenkort wil gaan proberen!

❤ De mooiste eilanden ter wereld in 25 foto’s.

❤ Vermoeid, pijn, vitamine tekort? Zo los je ze op als hardloper, zonder shortcuts!

Infographic: dit betekenen de namen van deze wereldsteden! (Via Sabine de Witte)

Lange afstanden hardlopen is blijkbaar goed voor je botten.. (Via Madelon Baans)

❤ Wist je dat angst er voor kan zorgen dat je een betere leidinggevende bent? Embrace your fears!

Quiz: Welke film zou jij de hoofdrol in moeten spelen? Mean Girls of Clueless. Ik in Clueless. AS IF!

Quiz: Hoeveel procent rommelkont ben jij? Ik ben 47% rommelig. Ben weer lekker in de middenmoot dus. Ik ben zo standaard.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

  1. april 30, 2016 / 17:50

    58% rommelig. Maar godzijdank heb ik een huisman hier.

  2. mei 1, 2016 / 10:17

    54% messy.. maar m’n vriend denkt waarschijnlijk dat ik 100% scoor! hahaha

  3. mei 1, 2016 / 12:54

    Leuke items weer! Oeeh die eilanden, love it ! Ik ben 43 % rommelkont maar daar ben ik het niet mee eens eigenlijk haha!