DIARY: Week #16

Wat een heerlijke week heb ik gehad. Met héél veel zon en buiten zijn. Precies de dingen waar ik gelukkig van word. Heb dan ook bijna twee keer zoveel foto’s in mijn diary dan normaal gesproken.


Ik begon mijn week in Valencia, waar ik samen met Marianne en Jennifer een rondje van 12 kilometer door het Turia Park liep. Het was echt een hele fijne plek om te lopen en het weer zat ons heel erg mee. Het begon met een paar druppels, maar naarmate we langer liepen begon de zon zich steeds meer te laten zien. Zo fijn.

Natuurlijk werd er die dag ook weer genoeg gegeten. Ik at pintxo’s bij Sagardi en ontzettend lekker chocolade ijs bij La Romana. Echt aanraders mocht je toevallig binnenkort in Valencia zijn. Vooral La Romana (die vind je trouwens ook op 41 locaties in Italië, waar het oorspronkelijk vandaan komt).

Dinsdag leefde ik een dagje als Marije van Ditgebeurterals en dat was eigenlijk best een lekker dagje. Ook al mocht ik die dag niet hardlopen. Ik heb mijn run ingewisseld voor een lekkere avondwandeling en daar was het perfect weer voor.

Woensdag stond er wel een training op het programma. Een tempotraining wel te verstaan. Normaal gesproken zijn dit niet mijn favoriete trainingen, maar ik had er nu wel zin in. Ik deed een progressietraining, waarbij ik steeds een stukje sneller moest totdat ik de laatste minuut echt volop aan het sprinten was (op mijn manier, ik blijf natuurlijk een lange afstandsloper).

Een training op de Scheveningse boulevard is met deze weersomstandigheden echt geen straf.

’s Middags werkte ik in de tuin bij mijn ouders aan mijn boek, natuurlijk goed beschermd. Ik ben deze zomer Ambressadrice van Ambre Solaire. Op dit moment is deze spray mijn favoriet, vooral ook tijdens het hardlopen omdat hij bestand is tegen een beetje zweet.

Ook donderdag werd er hardgelopen, dit keer in Meijendel. Het was zulk lekker en warm weer, ik kon het gewoon niet laten om weer naar buiten te gaan. Ik liep dit keer op een (voor mij) rustig tempo (5’23). Maar moet eerlijk bekennen, ik had op dat moment ook niet heel veel harder gekund door de warmte. Of nou ja, ik had vast wel harder gekund, maar ik vond dit tempo eigenlijk wel prima en uitdagend genoeg.

Verder donderdag: mijn moeder die haar 57ste verjaardag vierde. Dit deden we eerst ’s middags samen op het strand.

En daarna op het Plein, samen met ook mijn vader en zusje. We gingen voor een drankje, maar al vrij snel arriveerde er bitterballen en niet veel later volgden er frietjes met saté. Erg lekker gegeten.

Een dag later waren er alweer frietjes, dit keer in Amsterdam. En dit keer niet om mijn moeders verjaardag te vieren, maar die van mijn lieve zusje. Roos werd vrijdag alweer 23. Dat kan maar een ding betekenen, over drie weken word ik 29. Damn, time flies.

Kijk nou hoe schattig ze is. Oh nee dat mag ik niet zeggen… kijk nou hoe KNAP ze is bedoel ik natuurlijk.

Aan het eind van de middag had ik gelukkig nog even tijd om thuis op mijn balkon nog wat aan mijn blog te werken. Het is leuk hoor, al die verjaardagen, maar het was natuurlijk wel gewoon een ‘normale’ vrijdag.

Zaterdag werd er weer hardgelopen, dit keer een intervaltraining. Net als tempotrainingen zijn intervaltrainingen normaliter niet echt favoriet, maar ik was wederom op de boulevard van Scheveningen, de zon scheen en ik merk dat ik fitter word. Dat alles bij elkaar was motivatie genoeg om me er doorheen te slepen.

’s Avonds werden de verjaardagen van mijn moeder en zusje nog eens dunnetjes over gedaan bij de pizzeria in Leidschendam. Het was PIZZATIJD. Ik heb niet vaak trek in pizza, maar als ik trek heb in pizza, dan ben ik de eerste die zijn bord (op een paar korsten na) leeg heeft. Dit keer koos ik voor een pizza met tonijn en ui.

Ook zondag werd er weer hardgelopen, dit keer samen met mijn vader. We gingen voor een rustige duurloop van 20 kilometer. Na afloop moesten er natuurlijk nog even foto’s met de mooie bloesem gemaakt worden. Hoe leuk zou het zijn als die bomen altijd zo mooi in bloei zouden staan? Zou de wereld zoveel mooier maken.

Ik denk sowieso dat de wereld een stuk mooier zou zijn als de zon altijd zou schijnen, want ik heb het gevoel dat de meeste mensen om mij heen een stuk vrolijker waren dan normaal gesproken afgelopen week. Wat jullie?

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Ineke Koster
  april 23, 2018 / 12:48

  Nee, de bomen moeten niet altijd zo zijn, want dan is het gewoon. Nu is het toch extra genieten van al deze pracht en praal.

 2. Ilse
  april 23, 2018 / 14:51

  Wat een heerlijke week en wat gezellig met alle verjaardagen! En je zit weer lekker in de hardloopflow.

 3. Fred
  april 23, 2018 / 18:14

  Superleuk verslag weer!
  Word ik helemaal vrolijk van, net als van het heerlijke weer en de prachtige bloesem!

 4. april 23, 2018 / 21:08

  Dat laatste? Helemaal met je eens!
  Wat een heerlijke week heb je achter de rug, niet alleen qua weer en activiteiten maar ook vooral qua eten.
  Krijg op slag trek :-)

 5. april 23, 2018 / 21:59

  Jaaa wat een fijne week! Gefeliciteerd nog met je moeder en met Roos :)

 6. Joyce
  april 26, 2018 / 15:11

  Wow, wat ziet je moeder er dan ontzettend jong uit zeg! Gefeliciteerd met alle verjaardagen in de familie en leuk, zoveel foto’s!

 7. Marieke
  april 27, 2018 / 07:19

  Ja, wat een fijn gevoel heh? Ik hou zelf heel erg van de lente en de herfst :-)