DIARY: 51

Photobucket

Mijn week begon maandag lekker vroeg, met een zakelijke afspraak en een klein beetje stress. Ik vertrok op tijd, maar zou met het maandagochtend verkeer er vast wel iets langer over doen. Nou ik deed er inderdaad iets langer over, maar dat had helemaal niets met het overige verkeer te maken, des te meer met de nieuwe Kaarten App van iPhone en het te lui zijn om mijn TomTom uit mijn achterbak te halen. Apple, I love you, maar die Kaarten App is een grote fout. Het industrieterrein waar ik moest zijn herkende hij niet, hij stuurde me dan ook compleet de verkeerde kant op, waardoor ik dus op een gegeven moment spook reed op een DIJK. (Dat had dus indirect te maken met de Kaarten App, want ik keek op een gegeven moment meer op mijn telefoon dan dat ik op de weg lette). Drama, moest ik dus achteruit op een DIJK! Ik vind dijken al spannend om overheen te rijden, kun je nagaan hoe spannend het voor mij is om achteruit op een dijk te rijden en dan ook nog eens de druk van de rest van het verkeer die baalt dat jij hebt spook gereden, want op die manier kunnen zij niet doorrijden. Jup, DRAMA, ik zei het je toch.

Het kwam allemaal goed, de afspraak ging goed en ik kon weer een beetje ademhalen. Om 13.00u had ik met Ashley afgesproken in Den Haag, voor wat foto’s, koffie, thee en shoppen (maar ik kocht niets, sterk hè, allemaal te danken aan Ashley die mijn geweten continu hardop uitsprak).

Dinsdag was het tijd om heel veel te schrijven. Eerst voor de Metro Mode, daarna voor mijn blog en vervolgens nam ik de tijd om “The Casual Vacancy” van J.K. Rowling te lezen. Ik at anderhalve zak kruidnoten en dronk heel veel thee. Geen vervelende middag inderdaad. Maar dat boek moest ook uit, anders had ik er gistermiddag niet over kunnen schrijven. Het waren mijn laatste kruidnoten overigens, voor de komende tijd. Ik mag even niet meer van mezelf. Als ik eenmaal aan kruidnoten begin kan ik niet meer stoppen. Het is een pijnlijke beslissing (ha ha), nee echt… nu ik dit schrijf wil ik echt niets liever dan kruidnoten.

Dinsdagavond werd mijn leven voorgoed veranderd door Alexandra van Beautylovin‘ zij mat mij een paar wimperextensions aan en ik wil NOOIT meer zonder. Toen ik iets voor twaalven thuis kwam wilde ik eigenlijk gaan slapen, dat was een verstandige keus geweest. Helaas doe ik niet altijd aan verstandig en dus las ik The Casual Vacancy uit tot diep in de nacht terwijl mijn wekker om 6.00u alweer afging om naar Girlscene te gaan.

De volgende dag zat ik dus op de Girlsceneredactie in Amsterdam waar ik me voor de verandering eens wel kon concentreren. In mijn lunchpauze rende ik naar de Albert Heijn en Nike, waar ik in recordtijd honderd euro uitgaf. Een half uur later zat ik weer op mijn plek, een hardloopbroek en topje rijker. Yes. Donderdag was ik weer voor Girlscene aan het werk, dit keer thuis. Voordeel daarvan is dat ik om een uurtje of 18.00u mijn hardloopkleding aan kan doen voor een rondje hardlopen, als ik in Amsterdam zit ben ik niet voor 20.00u / 20.30u thuis en dan heb ik vaak geen zin meer, zeker als het al zo donker is.

Vrijdag werd er weer veel geschreven en kwam ik de hele dag het huis niet uit, maar serieus, wie gaat er met het weer van afgelopen weekend nu wel vrijwillig naar buiten?! Wat een drama. Zaterdag besloot ik even naar Rotterdam te gaan met mijn zusje, maar echt.. die regen!!! Ik werd half hysterisch bij het idee dat dit ook tijdens de marathon zou kunnen gebeuren. God, wat een hel zou dat zijn. Duimen jullie allemaal nog steeds voor 14 graden met een strak blauwe lucht?! En niet meer dan windkracht 3?! (als ik weeronline moet geloven is het ijdele hoop, maar misschien als we met z’n alle nog even het universum toespreken….).

Gisteren stond ik vroeg op om te gaan schrijven (heb ik de rest van de week weinig tijd voor) en bracht ik door tussen de bank, mijn bed en mijn iMac. Tot een uurtje of 17.00u toen bracht ik een bezoekje aan mijn ouders voor het inmiddels bijna traditionele zondagsdiner. Er stond een beenhammetje met sla en gebakken aardappeltjes op het menu, lekker net als vroeger.

Deze week wordt qua werk misschien heel druk, misschien iets minder (ligt eraan of ik een bepaalde opdracht wel of niet heb). Verder wil ik tussendoor heel veel rust, gezond eten, goed slapen, veel drinken (GEEN ALCOHOL!) en dan zondag… OMG! Nog zeven dagen tot de marathon!!!!!. Ik zal jullie er deze week tot in den treure mee lastig gaan vallen. Leuk vooruitzicht hè?! Nou dat heb ik dus ook. Mijn laatste week is aangebroken, zondag ga ik DOOD. (Yes, ik ben lekker positief!).

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

22 Reacties

 1. oktober 15, 2012 / 12:08

  Ik vind jou diary’s altijd heerlijk! Je hebt het ook zo lekker druk hè? Hahaha. Dan voelt mijn leventje opeens strontsaai. Oh, ik ben benieuwd of de kruidnoten uitdaging je gaat lukken, afgelopen weken heb ik het woord kruidnoot hééél vaak op je blog voorbij zien komen… aankomende weken zal het hopelijk wat stiller worden. :’) Oh en ik blijf in love met jou wimpers, damn. Veel succes zondag, en stay positive. JE KAN HET! :D Ik zal alvast met de spandoeken klaar staan, veel succes!

 2. Nikki
  oktober 15, 2012 / 12:13

  Haha ik word al nerveus als ik denk aan de halve marathon die ik zondag ga lopen. Dat is nog maar de helft van wat jij gaat lopen. ;-)

 3. oktober 15, 2012 / 12:19

  Jeetje, spookrijden op een dijk, ik kan me een fijnere situatie in de auto voorstellen! Gelukkig heb je het overleefd!

 4. oktober 15, 2012 / 12:25

  Wow die situatie op de dijk! Wat een nachtmerrie! Ik heb zelf ook weleens zoiets gehad, zat ik verkeerd op de snelweg en moest ik snel omkeren, verschrikkelijk hoe erg je dan in de stress schiet. Gelukkig heb je je er doorheen weten te slaan! Succes zondag!

 5. oktober 15, 2012 / 12:31

  Het komt nu wel erg dichtbij he! Spannend maar het gaat je zeker lukken! Kom op!!

 6. oktober 15, 2012 / 13:29

  Zo dat is snel! Veel succes met de laatste loodjes voor de marathon!

 7. oktober 15, 2012 / 13:46

  Haha je kruidnoten voornemen. Uit voorzorg heb ik met mijzelf al een tijd geleden afgesproken dat ik alleen kruidnoten mag als de Sint in het land is, maar dit jaar mag het in November al omdat ik vorig jaar kruidnoten bijna volledig heb moeten missen doordat ik in Canada zat. Succes met de laatste loodjes voor de marathon!

 8. oktober 15, 2012 / 13:50

  Druk druk druk!

 9. oktober 15, 2012 / 14:10

  Dat jij eens geen nood hebt aan wat rust, zo’n druk leventje! Maar het klinkt wel heerlijk hoor, daar niet van. Succes zondag! Je kan het!

 10. oktober 15, 2012 / 14:27

  Heerlijke diary weer Annemerel. Jeeetje de marathon komt nu echt dichtbij he!

 11. oktober 15, 2012 / 14:41

  Oeh nog effe voor die marathon dus! Goed dat je goed gaat eten, geen alcohol etc. Komt vast helemaal goed :D

 12. Ester
  oktober 15, 2012 / 15:37

  Zelfs ik ging afgelopen week 2x door de storm en kou hardlopen, dus jij kan het zeker!!!

 13. oktober 15, 2012 / 16:00

  Dat spookrijden klinkt echt fijn… Ehuh, not. Oh, heel, heel heel veel succes deze week en dan… met de marathon!

 14. oktober 15, 2012 / 16:29

  Hahaha I love jou Dear Diary stukjes! Net zo druk als ik vroeger. Tegenwoordig als ik meer dan 3 dingen op mijn to-do lijst heb staan stress ik ‘m al, triest eigenlijk…

  Twee dingen; 1- ben ik blij dat ik geen rijbewijs heb, zo kan ik ook nooit achteruit op een dijk rijden ;) 2-godzijdank hebben we hier in Noorwegen geen kruidnagels, want anders had ik de 6 kilo die ik kwijt ben allang weer teruggevonden…

  Succes met de one-week-to-go marathon voorbereiding…komt goed!

 15. Melissa
  oktober 15, 2012 / 17:24

  Leuke post! Hou van je diary stukjes! Je hebt er gelukkig nog geen haat-comments op gehad, maar afgelopen week is er iemand echt dood gegaan tijdens de halve marathon. Misschien dat je er rekening mee kunt houden in je stukje! Stoor me er zelf niet aan, maar kan begrijpen dat iemand die er bij was het erg vindt.

 16. oktober 15, 2012 / 19:02

  Annemerel, je gaat niet dood. JE KAN HET!

 17. oktober 15, 2012 / 20:20

  Wat gek dat het zo slecht weer is geweest in Den Haag! Hier is het heel de zondag super zonnig geweest. Balen dat je niet goed hebt kunnen lopen daardoor, maar misschien was de rust juist positief! You can do it!

 18. oktober 15, 2012 / 21:08

  Ik weet gewoon zeker dat het je zondag gaat lukken!

 19. Ilse
  oktober 15, 2012 / 22:51

  Haha, komt helemaal goed Annemerel! Ik zie de situatie op de dijk al voor me en krijg dus echt zin in pepernoten!

 20. Marielle
  oktober 16, 2012 / 09:13

  Ik heb zaterdag een halve marathon gerend, toen ik een half uur binnen was begon het regenen. Heerlijk gerend :D