DIARY: #40

En week twee van 2018 kan ook alweer een streep doorheen. Het was niet mijn meest enerverende week en ik had redelijk veel last van de januari blues (of was het gewoon de ‘maandelijkse blues’) maar hé, we hebben ons er weer doorheen geslagen, weer een week dichter bij de lente…


Vraag me niet wat ik maandag deed, maar foto’s met mijn iPhone maken deed ik in ieder geval niet. OK. Ik weet het weer, ik had een afspraak bij de Skinkliniek om samen met Annelijn een video op te nemen, dat nam bijna mijn hele dag in beslag. Dat verklaart ook waarom er geen foto’s zijn, want ik vergeet dus altijd foto’s te maken als ik druk bezig ben met filmen. Over naar dinsdag, toen ontbeet ik met mijn favoriete ontbijt van de afgelopen maanden; een wrap met avocado, roerei en peterselie. Ik zou dit prima drie keer per dag kunnen eten en als ik ooit een restaurant zou openen dan zou dit sowieso op de kaart staan.

Daarna snel mijn zusje opgepikt bij mijn ouders, ze ging me namelijk helpen met een video die ik op wilde nemen in de duinen. Gevoelstemperatuur was -8, dus ik vond het extra lief dat Roos hier tijd voor wilde maken. Dit keer hadden we wel foto’s, want die had ik voor een blog nodig en ik had hier van te voren al over nagedacht (essentieel).

Woensdag wilde ik eindelijk weer een keer lekker gaan lopen, maar pijn in mijn buik gooide roet in het eten. Na vier kilometer moest ik zo snel mogelijk naar huis. Uiteindelijk dus maar vijf kilometer gelopen. Je ziet aan mijn hoofd waarschijnlijk wel dat ik hier niet zo blij mee ben.

Daarna snel naar de stad, want ik had een afspraak bij Apple om mijn (oude) MacBook Pro van een nieuw scherm te laten voorzien. Daarna nog even naar Ohana voor een Poké Bowl samen met mijn moeder.

Vervolgens weer snel in de auto naar Leiden, want de foto’s die ik gemaakt had een dag eerder, waren niet gedetailleerd genoeg. Daar had ik dan weer niet over nagedacht (veel te koud), maar goed excuus om even naar Leiden te rijden en Roos weer even te zien. Ze maakte ook meteen even een foto van mijn outfit, waar ik best tevreden over was. Thanks Roos, wat moet ik zonder jou?

Donderdag moest ik een presentatie geven bij Runner’s World over vloggen. Het verliep niet helemaal volgens plan (de techniek – mijn nieuwe MacBook – werkte niet mee) maar hé van te voren had ik sushi in de auto en dat maakte vooraf al alles goed.

Vrijdag, ik was pas laat thuis van het evenement van Runner’s World en als ik een presentatie moet geven kost dat altijd wat extra energie, dus vrijdag had ik aardig wat koffie nodig om op te starten. Vrijdag was ook de dag dat ik eindelijk wat deed aan mijn Pinterest-situatie. Ik ben namelijk een tijdje terug gehackt op Pinterest, dat wist ik zelf niet want ik gebruik het eigenlijk nooit meer, maar een aantal volgers stuurde me bezorgde mailtjes. Toen ik mijn account wilde gaan verwijderen zag ik dat mijn hele profiel in het Russisch was en ook de interface, dus ik moest eerst uitvinden waar de knop zat om de taal aan te passen. Het is gelukkig uiteindelijk allemaal gelukt en ik hoop dat het probleem nu verholpen is.

Zaterdag bezocht ik voor het eerst de baby van mijn neefje die de dag na kerst geboren is. Ontzettend lief en schattig, maar ook doodeng. Ik ben nog niet helemaal klaar voor het idee dat jij verantwoordelijk bent voor zo’n klein en teer wezentje.

Over schattig gesproken: ik keek zaterdagavond in een fotoboek en kwam deze foto van mijn broertje en zusje tegen, wat een poepies. Mijn broertje heeft vandaag de respectabele leeftijd van 27 bereikt. Go give him some love.

Verder spendeerde ik ook tijd met de nieuwe haar-app van L’Oréal (Style My Hair). Ik denk dat ik roze en grijs toch maar oversla. Denk dat ik maar weer gewoon voor mijn saaie highlights ga.

Zondag deed ik weer een hardlooppoging en deze keer ging het wel super lekker. Of nou ja, ook nu moest ik na acht kilometer weer naar het toilet, maar de pijn was minder heftig dan een paar dagen eerder. Ik liep 12 kilometer met een gemiddelde pace van 4’56. Super lekker. Nog 8 weken – 1 dag tot de CPC. Ik begin er weer een klein beetje vertrouwen in te krijgen.

Hoe was jullie week? En hebben jullie vandaag een Blue Monday, of valt het allemaal wel mee?

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. januari 15, 2018 / 13:53

  Nu je niet meer dagelijks vlogt zie ik opeens ook weer allemaal nieuwe dingen op je wekelijkse overzicht. Zo zie je maar weer: Elk nadeel heb ze voordeel ;)!

 2. Ilse
  januari 15, 2018 / 15:20

  Ik ben de afgelopen week vooral bezig geweest met verslagen afronden en presentaties maken en in het weekend leren dus mijn week was ook niet enerverend. En vandaag, op blue monday, heb ik een tentamen (net gemaakt) en moet ik leren voor de volgende.

 3. Sophie
  januari 16, 2018 / 10:30

  Week 2 van 2018 was de eerste collegeweek van het jaar voor mij. Hoog stress niveau met het afronden van een flink project uit m’n minor en tussendoor proberen te studeren voor opkomende tentamens. Maar stress en verminderde weerstand in periode met een griepepidemie is geen goeie combi, dus heb ook nog even 3 dagen met koorts in bed gelegen. Jeej! Nu in week 3 verder met studeren voor tentamens en dingen voorbereiden voor afstudeerstage die over zo’n 2,5 week gaat beginnen.

  Ik ben hard zoekende naar het knopje ‘UIT’, want ik sta voor m’n gevoel 24/7 aan momenteel wat niet echt bevorderlijk is, maar nog even tanden op elkaar en doorgaan… Hoop van de week het hardlopen en sporten weer lekker te kunnen oppakken als stress relief :)