DIARY: 25

Photobucket
Ik zei dat ik deze week ECHT ECHT productief werd en het gebeurde. Het was alweer lang geleden dat ik zo enthousiast gewerkt heb. Zo enthousiast dat je achter je computer zit en je pas om half drie beseft dat je nog moet (mag!) lunchen en zo “lekker druk” dat je met plezier tot 23.00u doorwerkt.

Maandag en dinsdag heb ik hele dagen geblogd. Alhoewel, ik heb een nieuw “ritme”. Iedere maandag sta ik om 7.00u op om het huis te “spring cleanen” en vervolgens boodschappen te halen (gewapend met het AH Bonusfoldertje natuurlijk!), daarna nog even door naar de fruithal (waar je twee volle tassen groenten en fruit haalt voor een tientje) en dan om 12.00u is het tijd voor het echte werk.

Deze week was mijn “huisvrouwenochtendje” even een dagje opgeschoven naar dinsdag, want maandag genoot ik nog even lekker van tweede paasdag. Ik bracht weer een bezoekje aan mijn ouders en dit keer was het mijn vader die achter de pannen had gestaan. Het klinkt misschien een beetje on-paas-vriendelijk maar de konijn smaakte heerlijk (en sinds ik tegenwoordig hooguit één keer per week vlees eet, kan ik me er ook niet heel erg voor schamen).

Woensdag was het weer tijd voor Girlscene. Een race tegen de klok, want ik moest om 18.00u uiterlijk weg, had namelijk een date met The Wonderful Laura. Met de trein naar station Haarlem en daar opgewacht door Laura. Ze is net gaan samenwonen met haar vriendje en ze hebben het meest schattige huisje. MET een prachtig dakterras. Helaas was het daar geen weer voor. Onwijs lekker gegeten, heel fijn gekletst (het soort kletsen dat je allebei zoveel wilt zeggen dat je heel snel praat en af en toe zomaar vergeet adem te halen). Hele fijne date dus, morgen mag ik weer!

Ook donderdag was het tijd voor Girlscene. Vrijdag werkte ik thuis en wist ik me zelfs zo ver te krijgen dat ik mijn hardloopschoenen van stal haalde. Het ging zo lekker! Maar wat wil je als de zon schijnt? ’s Middags bracht ik weer een bezoekje aan mijn ouders (mijn pakketjes worden daar nog altijd bezorgd, vind ik fijner) en toen mijn vriend om een uurtje of 22.00u ein-de-lijk vrij was zijn we spontaan nog even naar onze favoriete Japanner, Kiraku gereden!

Het weekend heb ik ’s avonds lekker bij mijn ouders gegeten en samen met mijn moeder en zusje outfitfoto’s gemaakt, lekker van het zonnetje genoten in de tuin (de wind kwam uit het noorden, onze tuin ligt op het zuiden, dus ons huis hield alle wind lekker tegen, LIKE!). Goed gegeten, lekker stukjes geschreven aan de keukentafel (net als vroeger). Ik vind dit soort weekenden zo fijn. Heb ze zo’n vier jaar niet gehad omdat ik standaard ieder weekend aan het werk was en als ik dan een keer vrij was had ik stress omdat ik nog zo-veel andere dingen moest doen. Dan mag het nu wel een beetje relaxt, toch?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. april 16, 2012 / 13:08

  Klinkt inderdaad als een superfijne week! Ik moet deze week ook écht weer even productiever worden, had een beetje een dipweekje vorige week!

 2. april 16, 2012 / 13:22

  Ik moet ook echt productiever worden, zit in een mega dip :p terwijl het juist super fijn is als je in bed ligt na een hele drukke dag. Haal ik meer voldoening uit dan wanneer ik niet zoveel heb gedaan.

 3. april 16, 2012 / 13:22

  Klinkt als een heerlijke week. Fijn weer om te lezen!

 4. Marthe
  april 16, 2012 / 13:31

  De konijn?

 5. april 16, 2012 / 13:50

  Om productief te werken moet je inderdaad ook relaxen. :)

 6. april 16, 2012 / 14:44

  Leuk geschreven en lekker veel gedaan zo de afgelopen week! Hopen op een volgende productieve week ;-)

 7. april 16, 2012 / 14:46

  Klinkt als een fijne week! :) Hopen dat deze week ook zo wordt

 8. april 16, 2012 / 18:22

  Heel erg leuk geschreven!

  Liefs, Mariette

 9. april 16, 2012 / 18:54

  Doe mij ook maar zo’n week, en leuke foto’s trouwens!

 10. april 16, 2012 / 19:20

  heerlijk productieve week !

 11. april 16, 2012 / 19:47

  Een productieve week met een lekker relaxed weekend op zijn tijd mag zeker, heerlijk!

  Vraagje, waarmee maak jij je collages? Picasa?

  • Annemerel
   Auteur
   april 16, 2012 / 21:03

   Ja, Picasa!

 12. april 16, 2012 / 22:25

  Grappig dat je nog steeds ‘ons’ huis zegt, over het huis van je ouders. Is natuurlijk ook je tweede thuis.
  Fijn dat je de overgang naar zelfstandig wonen zo soepel kon maken door nog steeds vaak daar te kunnen zijn.

  • Annemerel
   Auteur
   april 16, 2012 / 22:54

   Haha, heb ik niet eens door gehad! Ja het voelt nog steeds als thuiskomen, hoewel mijn eigen plekje echt MIJN THUIS is. Heel lastig uit te leggen. Maar het voelt in ieder geval goed ;-)

 13. april 17, 2012 / 10:55

  Oh wat een heerlijke week heb je gehad. Ik heb alleen 1 vraagje; waar zit de fruithal? Want dan ga ik daar ook eens lekker goedkoop fruit halen (aangezien je overal zo schandalig duur uit bent!!)