EVENTS: Coachella 2012

Beeld: Just Jared, Daily Mail & Oh no they didn’t!

Ik ben (nog) geen festivalmeisje, maar ieder jaar als ik al die vrolijke (celebrity) foto’s van muziekfestival Coachella zie denk ik het weer, volgend jaar ben ik erbij. Met muziek van onder andere Bon Iver, Florence & The Machine, Gotye, Kasabian, Laura Marlin, Radiohead, Santigold, The Black Keys & The Shins (en VEEL meer) is de line up van Coachella 2012 pretty impressive! Niet gek dus dat half Hollywood ook dit weekend (en volgend weekend, wanneer zelfde line up weer zal verschijnen) weer af reisde naar Palm Springs. Ach, heb ik ook weer wat plaatjes om naar te kijken (en bij weg te dromen..)

Je ziet: Lea Michelle & Lauren Conrad, Diane Kruger & Joshua Jackson, Kate Bosworth & BF, Nina Dobrev & Ian Somerhalder, Kate Bosworth & BF, Lily Collins & Emma Watson, Jessica Stroup, Michelle Trachtenberg, Marissa Coo Mischa Barton, Vanessa Hudgens (x2), Whitney Port, Lindsay Lohan, Katy Perry, Chord Overstreet & Emma Roberts, Lauren Conrad & friend…

Ik vind zelf Lauren Conrad met haar jeans met panterprint (wil ik ook!), Hunter Boots en vestje een prachtige combinatie (zou ik zelf ook dragen!). Verder vind ik het jurkje van Diane Kruger haar heel erg mooi staan en Kate Bosworth ziet er écht uit als het ultieme festivalmeisje. Emma Roberts & Lily Collins zien er allebei heel fris en mooi uit.

Ik zou iets minder snel een Indianentooi (Vanessa Hudgens) op mijn hoofd zetten, of een doorschijnende maxidress (Katy Perry) dragen. Maar het is Coachella! Daar maar alles!

Wie verdient volgens jou de titel Best Dressed?

Oh ja, Bonusbeeld…

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. april 16, 2012 / 09:20

  ik denk Nina Dobrev – leuk jurkje met supermooie kleur blauw en toffe zonnebril!

 2. april 16, 2012 / 09:28

  Mijn favorieten zijn Lauren Conrad (foto 1), Lea Michele, Nina Dobrev, Vanessa Hudgens (foto 2) en Lindsay Lohan. Heerlijke festival looks!

 3. april 16, 2012 / 09:43

  Ik ben absoluut geen festivalmens, maar de outfits zijn wel leuk om naar te kijken:) Ik vind de stijl van Michelle Trachtenberg heel mooi. Zo’n maxidress lijkt me alleen niet heel praktisch voor zo’n gelegenheid.

 4. april 16, 2012 / 09:57

  Wel jammer dat het bij ons met festivals meestal geen weer is voor korte broekjes, Lijkt me echt leuk om dat naar een festival te dragen.

 5. april 16, 2012 / 09:58

  Haha geniale outfits, ik vind ze allemaal wel stoer eigenlijk…

  Liefs, Mariette

 6. april 16, 2012 / 10:40

  Kate Bosworth heeft echt altijd leuke festivaloutfits! :)

 7. april 16, 2012 / 10:45

  Ik vind de outfot van Michelle Trachtenberg erg leuk, niet alleen voor een festival haha ook voor zo!

 8. april 16, 2012 / 11:26

  Ik vind ook de laatste foto van Lauren het leukst! En oh ik wil ook volgend jaar!

 9. april 16, 2012 / 11:31

  Waauw! Die koekiemonsterbroek op de achtergrond bij Jessica Stroup, alles mag bij Coachella!!

 10. april 16, 2012 / 11:36

  Ik vind Lauren Conrad wel erg leuk uit zien ( de eerste foto ) En ooooh ik wil zoooo graag een keer ernaar toe!

 11. april 16, 2012 / 14:35

  gewoon elke look van hierboven!! Maar ik denk dat ik net als emma roberts wel in de armen van chord overstreet zou willen liggen, dan maakt het voor mij niet meer uit wat ik draag, hihi

 12. Aniek
  april 16, 2012 / 16:32

  Leuke post, dit! Ik ben zelf geloof ik ook niet zo’n festivalmeisje, maar dit zien doet me daar toch sterk aan twijfelen. Ik vind Lauren Conrad er, zoals altijd, weer geweldig uit zien. Wat schattig ook hoe ze daar op die laatste foto bij die ‘vriend’ op schoot zit.

 13. april 16, 2012 / 18:57

  echt nog een festival waar ik nog naartoe wil!

 14. april 16, 2012 / 19:49

  Ohh daar wil ik ook heen! Altijd leuk om te zien wat mensen aan hebben met festivals, al loop ik er altijd zelf té saai bij haha.

 15. april 17, 2012 / 16:32

  Josh and Diane <3! SUPER CUTE!
  En Nina en Ian die proberen hun relatie verborgen te houden kunnen na dit jaar ook wel stoppen daarmee. Vorig jaar was het al enorm twijfelachtig, maar dit jaar. Te cute! (Plus dat Josh en Ian duidelijk vrienden zijn, want elk jaar hangen ze samen rond. En ja. Dit was mijn fangirl moment. Ik ben klaar nu ;))