DIARY: Een gewone week in november

Een week zonder grote hoogtepunten, maar ook zonder echte dieptepunten. Het was gewoon een week in november.

Weinig beeldmateriaal van maandag, maar op dinsdag had Pip haar mooie nieuwe jurk aan, dus daar zijn wel foto’s van. Iedere week merk ik het weer als ik deze diary maak, ik heb vrijwel alleen maar foto’s van Pip en amper wat van mezelf of wat er in ‘mijn leven’ afspeelt. Het jurkje is trouwens van Jacadi en vond ik via Vinted. Mijn ervaring is dat jurkjes via Vinted vaak nog zo goed als nieuw zijn, prijzen zijn natuurlijk véél beter dan wanneer je het nieuw zou kopen. Echt blij met mijn vondsten (al was deze rode maillot erbij niet echt eerste keus, had het gevoel alsof het kerst was).

Ik maakte weer een heerlijke risotto met oesterzwammen. Volgens mij heb ik deze vaker gedeeld, maar de oesterzwammen met olijfolie en wat peper en zout in de oven maken de risotto echt nóg lekkerder.

Pippa gooide per ongeluk mijn oogschaduw kapot en ik was eerlijk gezegd best een klein beetje verdrietig. Ik gebruik al sinds 2013 de kleur YDK van Urban Decay en gebruik zelden een andere kleur. Helaas is de kleur een paar jaar geleden uit de handel gehaald en kon ik hem nergens meer vinden. Uiteindelijk samen met Philippa naar Ici Paris op zoek naar een dupe. Het werd een oogschaduw van Dior (kleur beige mitzah).

Al voor Pippa’s eerste verjaardag wilden we eigenlijk de leertoren van Ette Tette kopen, maar we zijn toen uiteindelijk toch voor een keukentje gegaan. Afgelopen week besloot ik in een opwelling de leertoren gewoon te bestellen. Pip wil graag meekijken als we aan het koken zijn en dat kan met deze toren heel makkelijk. Daarnaast kun je hem ombouwen tot tafeltje met stoeltje en dat is ook echt een uitkomst. Blij met onze aankoop.

Het gaat goed met me hoor, no worries. Of in ieder geval, emotioneel gezien gaat het goed. Qua allergie? Eeehhh op deze foto niet. Ik heb het idee dat de verwarming die sinds een paar weken aanstaat op mijn ogen slaat. Anyway, iedere middag rond een uur of vier is het raak, dan jeuken mijn ogen zo erg dat de tranen uit mijn ogen lopen. En vanmorgen werd ik er ook mee wakker, toevallig de eerste keer dat de verwarming in onze slaapkamer aan stond. Kan geen toeval zijn toch?

Heb je ook weleens een enorme hunkering naar friet met mayonaise of pindasaus. Ik had dat deze week en ik gaf er aan toe. Normaal at ik op dit soort momenten raspatat, maar iedere keer als ik raspatat heb gegeten word ik de volgende dag met hoofdpijn wakker. Er zit blijkbaar sulfiet in raspatat en daar reageer ik niet zo lekker op (twee glazen wijn en ik heb een kater), dus nu gewoon ordinaire normale patat. Met pindasaus. Och, het water loopt me in de mond als ik dit zie.

Zoals ik al zei, weinig foto’s van mezelf in de fotorol, veel van Philippa. Hier hebben we de leertoren als tafeltje met stoeltje in de woonkamer staan. Ze vindt het zo leuk om er aan te zitten. Hier eet ze een bordje met pompoen terwijl we naar schaatsen keken. Pip vist de groenten altijd uit haar pasta’s of rijstgerechten, dus die krijgt ze voor het eten.

Wat een weer dit weekend! Ik heb veel blauwe luchten gezien op Instagram, maar wij zaten hier in Den Haag in een permanente grijze wolk. We zijn lekker thuis gebleven, ook al was Pip klaar voor ze Zevenheuvelenloop. Haha, ik denk dat ze de afstand wel aan zou kunnen (400 meter) denk alleen dat ze er zelf een meter of 2000 van zou maken omdat ze door alles wordt afgeleid en voor iedere stap naar voren zet ze drie stappen terug. Geduld is een schone zaak.

Maar goed, ik spendeerde dus het grootste gedeelte van het weekend met mijn favoriete legging, een paar dikke sokken en UGGS aan mijn voeten. Op een droog moment heb ik een kort rondje hardgelopen, verder hebben we lekker veel sport gekeken. Schaatsen, Formule 1, de Zevenheuvelenloop. Heerlijk. Lekker opgeladen voor een nieuwe week.

Vanmorgen had ik weer een afspraak bij de tandarts (dit keer voor mijn knarsplaat en niet voor een wortelkanaalbehandeling gelukkig), vandaar dat mijn diary iets later is. Ik ben op dit moment lekker bij mijn ouders aan het werk, terwijl mijn moeder Philippa probeert te vermaken (lastige taak, want mevrouw vindt alles precies 2 minuten leuk, ze wil ook heel graag boekjes lezen, maar geeft je amper de tijd om de tekst op de pagina te lezen, zo snel slaat ze alweer om naar de volgende pagina). De rest van de week ligt nog helemaal open. Ik hoop op iets minder grauw weer dan afgelopen dagen, zou goed zijn voor mijn humeur en productiviteit.

Fijne week!

Liefs,

Annemerel

 

Delen: