DIARY: 206

 photo Desktop1863.jpg

Maandag
De wekker gaat om zeven uur en warempel, een kwartier later sta ik daadwerkelijk naast mijn bed en nog een kwartier later sta ik zelfs in mijn hardlooppakje buiten. Het moet niet gekker worden. Half slaapwandelend leg ik zes kilometer af. Het gaat niet van harte, maar ik ben in ieder geval geweest. Ik heb vandaag een shoot voor de nieuwe Jogha collectie. Geen grote shoot, maar gewoon gezellig op het Jogha hoofdkwartier in Rotterdam. Heel leuk om te doen en de nieuwe collectie van Jogha is zo mooi! Na de shoot lunchen we met zijn allen bij The Tea Lab en daarna rij ik snel door naar mijn boekhouder waar ik een afspraak heb. Van de boekhouder naar mijn keukentafel waar ik mijn mailbox onderhanden neem en twee blogjes schrijf. ’s Avonds vermaak ik me met Keeping up with The Kardashians en een foute film met Hilary Duff, bij die laatste val ik halverwege in slaap.

Dinsdag
Ook vandaag krijg ik mezelf zo ver om om half acht buiten te staan in hardloopkleding. Het gaat weer niet van harte, maar ik ben net ietsjes sneller dan een dag eerder. Die progressie voelt fijn, misschien moet ik morgen maar weer om half acht zes kilometer lopen, misschien ga ik dan nog sneller? Ik spendeer mijn ochtend met mijn to-do-list, ik leg contact met de vier mensen die ik voor Metro wil interviewen, ik stel de vragen voor de interviews op, werk aan een advertorial en schrijf een blog. Daarna rij ik naar mijn ouders, ik haal mijn moeder op en we gaan samen lunchen bij MaMa Kelly. Daarna snel door naar de MegaStores, waar ik samen met mijn moeder een workshop interieurstyling bijwoon. Na een kleine shoppingtour door de MegaStores snel naar huis, of nou ja naar mijn ouders, want de preview voor mijn advertorial van de MegaStores moet vanmiddag al klaar zijn. Ik schrijf mijn stuk, de feedback is positief en het artikel kan voor de volgende dag worden ingepland. Fijn! Ik baal er wel een beetje van dat er nu twee gesponsorde blogs achter elkaar komen (vanmiddag, dinsdagmiddag dus ging er ook al een online), niet erg lekker gepland, maar wat doe ik daar nu nog aan he?

Ik werk aan de keukentafel van mijn ouders verder aan een artikel en heb mijn eerste interview voor Metro. ’s Avonds kookt mijn moeder mijn favoriete garnalenpasta. We sluiten de avond af met foto’s maken terwijl ik mijn tanden poets voor een samenwerking met Oral-B. Ik kan je vertellen, het is nog knap lastig om 1. leuk te kijken als je tandenpoetst, 2. je tandpasta niet over je kin te laten lopen terwijl je leuk probeert te kijken tijdens het tandenpoetsen en 3. het gedeelte van de badkamer op de foto te krijgen wat gezien mag worden. Leuke uitdaging, volgens mij is het gelukt!

Woensdag
Vandaag had ik eigenlijk een fotoshoot, maar die ging op het laatste moment toch niet door, omdat de kleding voor de shoot nog niet gearriveerd was. Oeps! Gelukkig heb ik genoeg te doen. Ik spendeer de ochtend met interviews voor Metro (drie om precies te zijn) en het uitwerken ervan. ’s Middags krijg ik koppijn en ga ik even de stad in, omdat ik dan nog denk dat het komt doordat ik te weinig buitenlucht gehad heb. In werkelijkheid was het ook gewoon een goed excuus om even naar de Bijenkorf te gaan, waar de sale net begonnen is! Ik koop Isabel Marant laarsjes die ik al een paar maanden wil hebben en die nu met 30% zijn afgeprijsd en bij de Mediamarkt koop ik ‘even’ een GoPro. We gaan vrijdag naar Oostenrijk (we = Roos en ik) en we willen graag mooie beelden maken voor onze YouTubevideo’s. Helaas heb ik ’s avonds zo’n koppijn dat ik niets anders kan dan slapen.

Donderdag
De laatste dag voordat ik naar Oostenrijk ga. Dat betekent dat ik aardig wat dingetjes moet regelen en afronden. In record tempo schrijf ik een aantal teksten. Ik ruim mijn huis op, pak mijn tas in, doe boodschappen voor onderweg en rij naar mijn ouders. Daar eet ik samen met mijn ouders en zusje en haal ik mijn skispullen op. Aan het eind van de avond neem ik ook mijn zusje alvast mee naar huis, zodat we de volgende ochtend vroeg de auto in kunnen stappen richting Oostenrijk.

Vrijdag
Als de wekker gaat ben ik best depri, ook al gaan we naar Oostenrijk! Maar ja vergeef me het is kwart over drie en ik ben gewoon een beetje moe. Hoe zou jij reageren als je wekker om kwart over drie ging? De reis naar Oostenrijk verloopt voorspoedig. In een kleine tien uur zijn we in Sölden, we hebben vrijwel geen opstoppingen gehad en we hebben ook geen ongelukken gemaakt. We hebben twee keer gestopt én hebben McDonalds gegeten. Lijkt mij een prima reis, toch? We arriveren om twee uur en duiken allebei ons bed in. Niet om te slapen, maar gewoon om een beetje tot rust te komen. Na een wandeling door het dorp hebben we afgesproken met Sarah van het toeristenbureau Sölden, we horen alle ins en outs van het dorp en skigebied. Zo fijn van persreizen, je kunt wel zelf op zoek (doen we ook) maar we krijgen ook de beste tips. We eten ’s avonds in het hotel en na een avondwandeling door het dorp duiken we om negen uur ons bed in. We zijn moe. Niet heel vreemd als je je bedenkt dat onze wekker om kwart over drie ging, toch?

Zaterdag
Ik word wakker met een zwaar hoofd. Huh, ik had toch maar twee glazen wijn op, hoe kan dit? Maar ja het is toch huis. Een rondje hardlopen helpt niets, ik word er alleen maar misselijk van. Gelukkig is een warme douche van 20 minuten en een ibuprofen een succesvollere remedie. Vanavond geen wijn meer in het hotel voor mij. Om half tien hebben we afgesproken met onze ski instructeur. We krijgen een tour door het skigebied, zien 40 kilometer aan pistes, lunchen met frietjes, ketchup en worstjes en onze instructeur geeft ons ook nog wat tips voor onze techniek. Zoveel dingen waar je je aan moet denken. Ik heb van mijn vierde tot veertiende les gehad, maar daarna ben ik mezelf allerlei dingen aan gaan leren en in die tijd kun je jezelf dus een compleet verkeerde techniek aanleren. Om vier uur komen we terug in het hotel, een half uur later staan we in een après ski bar. Geloof het of niet! Helaas heeft mijn iPhone een klein ongelukje en eindigt ons après ski avontuur niet al te vrolijk. Wat plakband van de Spar zorgt ervoor dat ik hem nog enigszins kan gebruiken, maar erg fijn werkt ‘ie niet meer. Zuur! ’s Avonds eten we weer in het hotel en na het eten duiken we eigenlijk meteen ons bed in. Moe! Oma’s dat we zijn.

Zondag
Mijn wekker gaat om half zeven, tijd om hard te lopen. Ik ga dit keer voor een rondje van zes kilometer, zonder kater. Heel fijn voor de verandering. De enige kater die ik heb heeft te maken met mijn kapotte iPhone beeldscherm. Super zuur. Als ik terug kom moet ik opschieten van Roos, want ze wil NU skiën. OK OK! Snel douchen, klaar maken, ontbijten en hup naar boven! Om kwart voor negen staan we onder aan de lift, best OK toch (maar wat Roos betreft veel te laat). Dit keer mogen we zelf uitvinden waar we naartoe moeten. Roos vindt dit leuk, dus ik laat haar volledig de route bepalen. We gaan naar een gletsjer, drinken warme chocolademelk, skiën nog wat, eten worstjes met patat, skiën nog wat en drinken dan een wodka martini bij de IceQ, het nieuwe luxe restaurant van Sölden waar een deel van James Bond is opgenomen. Cool! Het weer is prachtig en we zouden er wel uren kunnen blijven zitten, maar we moeten ook nog een keer naar beneden. Want er is dus ook nog een avondprogramma! We gaan naar een wellness centrum, aqua dome! Hoe dat precies ging, dat lees je vanmiddag in mijn snapshot diary, dit schrijf ik namelijk vlak voordat we weg gaan omdat ik zo’n vermoeden heb dat ik vanavond niet erg veel energie meer heb om dit te schrijven.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. december 21, 2015 / 12:34

  Ik ben benieuwd naar het wellness centrum dat lijkt mij daar helemaal geweldig om mee te maken. Enjoy granny;’s ;-)

 2. december 21, 2015 / 15:04

  Ik zag al een foto op Instagram verschijnen van de wellness, lekker!

 3. Ilse
  december 21, 2015 / 17:32

  Wat een fijne week en helemaal met als afsluiting skiën! :)

 4. Elvira
  december 21, 2015 / 22:38

  Oehh zo’n wellness in de bergen klinkt heerlijk!

  Trouwens, het valt me op dat je niet meer naar Roosendaal gaat voor Dutchcowboys de laatste tijd! Mag je alles vanuit huis doen?

 5. december 23, 2015 / 14:22

  Leuke diary weer:)