DIARY: 196

 photo Desktop1523.jpg

Maandag
Wakker worden met een dikke keel en heel veel snot. Niet heel verrassend, want zo ging ik eigenlijk ook al naar bed. Maar zo wakker worden is nooit leuk. Omdat ik vandaag nergens hoef te zijn is het heel verleidelijk om de hele dag in bed te blijven liggen en je begrijpt het misschien al, dat deed ik dan ook. Niet dat ik niets gedaan heb… Ik maakte vijf blogs, deed werk voor Metro en las een boek van cover tot cover (waar ik de dag erna een blog over schreef), maar ik lag dus de hele dag in bed. Eten bestelde ik bij de snackbar (een raspatatje met mayo en twee kroketten) en verder… deed ik helemaal niets.

Dinsdag
Maar na een dagje bed was ik er wel weer klaar mee. Samen met Marloes bezocht ik een evenement van Verkeersbureau Oostenrijk. Het evenement was om half elf dus ik zou net buiten de spits kunnen reizen met mijn auto. Toch besloot ik met het OV te gaan, niet in de laatste plaats omdat ik dan ook nog wat werk zou kunnen doen. Dat was een goede beslissing, want in de trein kon ik VEEL doen. Het evenement was een succes, niet in de laatste plaats omdat ik apfelstrudel kreeg en een lekkere Oostenrijkse lunch. Ook zijn er veel leuke dingen voor komende winter besproken, het ziet er naar uit dat ik Oostenrijk wel een aantal keer zal bezoeken.

Rond een uurtje of half drie weer snel terug naar Den Haag, waar ik twee uur later arriveerde. De volgende dag had ik een shoot voor L’Oréal bij mij thuis, dus mijn huis moest opgeruimd worden. Ook moest ik nog even langs mijn bakker om te vragen of we daar morgen mochten filmen, niet geheel onbelangrijk. Daarna snel mijn bed in gedoken met MacBook, want het werk gaat ondertussen natuurlijk ook gewoon door. Mijn mailbox was ontploft (altijd op dinsdag!) en er moest nog wel wat geschreven worden. Rond half tien vond ik het genoeg geweest. MacBook aan de kant, telefoon op vliegtuigstand (doe ik sinds deze week, wat een verademing!) en snel slapen, want mijn wekker voor woensdag stond ERG vroeg.

Woensdag
Half zes om precies te zijn. Woensdag filmden we namelijk mijn ochtendritueel voor L’Oréal en dat moest natuurlijk ook in de ochtend opgenomen worden, in verband met het licht. Anderhalf uur later stond de filmploeg voor mijn deur en kon het avontuur beginnen. Het werd uiteindelijk een lange filmdag, want pas rond acht uur verliet de crew mijn studio. Ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat, als het goed is kan ik dat volgende week met jullie delen. Nadat de crew mijn studio verlaten had was het tijd om eten te bestellen (wraps!) en mijn huis weer een soort van op te ruimen. Om elf uur lag ik uitgeteld op bed.

Donderdag
En ook de volgende dag ging de wekker weer vroeg, ik had namelijk een interview voor Metro in Amsterdam en ik moest dat nog voorbereiden. Daarnaast had ik een ander interview voor Metro nog niet uitgewerkt en mijn regel is, eerst een interview uitwerken, voordat ik een volgend interview heb, anders ga ik dingen door elkaar halen. Dus donderdagochtend zat ik al vroeg aan mijn keukentafel met mijn MacBook. Om half negen stapte ik in mijn auto richting Amsterdam, voor de verandering had ik geen file en ik was dan ook ruim een half uur te vroeg. Gelukkig had ik mijn MacBook bij me en kon ik in mijn auto nog een stukje schrijven.

Het interview ging goed, daarna meteen weer uitgewerkt, je kunt het maar gedaan hebben. Vervolgens snel een tandenborstel door mijn mond, want ik had een afspraak bij de tandarts. WEER voor dezelfde kies waar ik al vijf jaar problemen mee heb. Er zit weer een ontsteking in mijn kaak. Anderhalf uur lang is de tandarts bezig geweest met het verwijderen van de vulling. Inmiddels is die vulling zo goed als weg, maar verder kon er helaas niet veel meer gedaan worden. In november mag ik terugkomen voor het reinigen van de (wortel)kanalen. Wat een geluk. Soms denk ik wel eens… ik laat hem gewoon trekken. Maar dat eh… vind ik dan uiteindelijk vaak toch weer niet zo’n goed idee.

Vrijdag
Vrijdag werkte ik voor het eerst in weken weer eens in Roosendaal bij DutchCowboys. Een leuke dag om te werken, want om vijf uur werden de Gin Tonics geserveerd en anderhalf uur later vertrokken we allemaal naar een sushi restaurant. Not bad, not bad! Dat ik hierdoor pas rond half twaalf in de auto richting Den Haag zat, terwijl ik die ochtend al om kwart voor zeven in de auto zat richting Roosendaal, nam ik maar voor lief. En ik sliep zo lekker en snel toen ik om half één mijn bed in stapte.

Zaterdag
En lang ook… want zaterdag werd ik pas iets voor negen uur wakker. Dat is voor mij echt uitslapen. Normaal word ik rond zeven uur wakker, bij hoge uitzondering om half acht. Ook in het weekend. Mijn to-d0-lijst begon eigenlijk al om acht uur, maar who cares, ik had die slaap gewoon even nodig. Net als dat ik het nodig had om even rustig wakker te worden met een kop thee en de nieuwste aflevering van Scream Queens. De rest van de zaterdag spendeerde ik met mijn MacBook in bed. Op dat uurtje dat ik hardliep ’s middags na. Ik had gezegd dat ik na de marathon van Berlijn echt spannende dingen zou gaan doen in het weekend, maar eh… ik ga komende donderdag naar Martin Garrix tijdens ADE, telt dat ook? Mijn boek heeft nog even wat aandacht nodig.

Zondag
Ondanks dat ik zaterdag al om half elf in slaap viel, werd ik toch pas rond negen uur wakker op zondag. Ik zal die 10,5 uur nodig gehad hebben. Lekker rustig wakker geworden, blogje geschreven, hard gelopen, huis een beetje opgeruimd en daarna naar de stad gefietst. Ik had met Roos bij ZARA afgesproken omdat ik kleding ‘nodig’ had en Roos is mijn favoriete stylist. Die zegt echt of iets leuk staat of niet. En met echt bedoel ik, ze zal NOOIT zeggen dat iets leuk staat als dat eigenlijk niet het geval is, ze is heel eerlijk, soms ook een beetje te eerlijk. Goed, ik ben goed geslaagd. Als dank trakteerde ik op Pumpkin Spice Lattes. We hadden een kleine fotoshoot midden op straat (door twee lezers gespot!) en daarna weer snel naar huis. Ik had nog wel wat werk te doen (Metro + Blog) en Roos moest weer aan haar studie. Aan het eind van de middag reed ik naar mijn ouders waar ik genoot van Aperol Spritz (ik heb het zelf bewust niet in huis omdat ik anders iedere dag drink!) en een heerlijk zondagsmaal bestaande uit risotto!!! Mijn favoriet. Ik had mijn menusuggestie vrijdag al doorgegeven via FaceTime aan mijn vader en ik ben blij dat er naar mij geluisterd is ;-).

Nu weer klaar voor een nieuwe drukke maar leuke week! Ik houd jullie, vanzelfsprekend, op de hoogte!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. oktober 12, 2015 / 12:06

  Blehh dat ziek zijn werkt niet echt mee he :( Hier nog eentje. Beterschap!

 2. oktober 12, 2015 / 12:07

  Ah, ik ben zo benieuwd naar je boek!!
  En beterschap heh!

 3. oktober 12, 2015 / 12:08

  leuke drukke week heb je weer gehad! Ik kijk uit naar je wintersport foto’s.. ook al is het nog “ver weg” voor je het weet is het skipassentijd ;)

 4. oktober 12, 2015 / 12:09

  Ik ben benieuwd naar jouw L’Oreal ochtendritueel shoot! Super leuk en lekker realistisch om dit zo vroeg te doen. Risotto klinkt goed, wie zal ik eens FaceTimen ;-)

 5. oktober 12, 2015 / 12:20

  Een lekkere drukke week weer. En snel doorschrijven, he, wij kunnen namelijk echt niet meer wachten op je boek.

 6. oktober 12, 2015 / 13:10

  Oh wat leuk een fotoshoot met L’Oréal, ben erg benieuwd naar het resultaat! Fijne nieuwe week :)

 7. oktober 12, 2015 / 13:45

  Ugh, vervelend dat die kies maar voor problemen blijft zorgen. Drukke week weer! Gelukkig kon je zondag lekker relaxen.

 8. Ilse
  oktober 12, 2015 / 13:53

  Laat dat filmpje met je ochtendritueel maar gauw online komen want ik ben er benieuwd naar en ook naar je boek!

 9. oktober 12, 2015 / 14:18

  Aaahh wat tof dat je waarschijnlijk een paar keer naar Oostenrijk gaat!

 10. oktober 12, 2015 / 21:38

  Ik ben echt benieuwd naar je video van L’Oreal!!

 11. oktober 13, 2015 / 23:13

  Drukke week! Zondag is gewoon de dag voor lekker eten en Aperol Spritz:)

 12. oktober 14, 2015 / 16:36

  Benieuwd naar de shoot!