DIARY: 190

 photo Recently Updated78.jpg

Maandag
Klein beetje last van opstartproblemen. Er zijn zoveel ‘moeilijke’ dingen die ik de komende twee weken moet doen. Vier pagina’s metro maken (in plaats van twee), het lastigste hoofdstuk van mijn boek… Ik vind het nogal lastig om te beginnen. Ik stel alle lastige dingen daarom eerst een beetje uit en hou het een grote schoonmaak in mijn huis. Ik zit er pas weer een week in, maar ik heb gewoon te veel spullen, die ik ook nog eens niet zo goed opruim. Daarna schrijf ik een paar blogs, eerst thuis, daarna bij mijn ouders waar ik ook even met mijn zusje foto’s maak. Daarna weer terug naar huis, om nog heel even serieus aan de slag te gaan en vervolgens met sushi in bed te storten.

Dinsdag
OK. Ik kan niet langer uitstellen wat ik moet doen. Ik word om zeven uur wakker, kijk een aflevering The OC, eet ondertussen mijn ontbijt en ga stipt om acht uur aan de slag met het lastige hoofdstuk. Tussen de middag beloon ik mezelf met een wandeling naar de Fred, een leuke winkelstraat met heel veel lekkere eettentjes bij mij in de buurt. Ik haal een heerlijk broodje met iberico ham bij Ibericus, doe wat boodschappen bij Marqt en loop vervolgens weer naar huis, om verder te gaan met hoofdstuk. Rond 17.00u ben ik zo goed als klaar en IT FEELS SO GOOD. Ik loop een rondje van acht kilometer en gooi er een paar keer een flinke versnelling in, omdat ik eigenlijk een intervaltraining moet doen, maar op deze manier werkt het ook. Net voordat het begint te regenen ben ik weer binnen. Ik neem een snelle douche, maak pasta voor mezelf (lees: ik kook verse pasta en ik warm een verse saus die ik bij Marqt gekocht heb op, echt koken kun je het niet noemen) en duik met Friends in bed. Ik heb eindelijk Amerikaanse Netflix en dat is HEEL ERG FIJN.

Woensdag
Een dagje Metro. Had ik al gezegd dat ik in 10 dagen tijd 4 pagina’s voor Metro moet maken? Dinsdag had ik nog geen idee wie ik wilde gaan interviewen, woensdag krijg ik het gelukkig allemaal op een rijtje. Als de deadline echt in zicht komt presteer ik altijd het beste. Ik heb twee interviews voor Metro, werk allebei de interviews uit, bedenk de vragen voor mijn andere twee interviews. Wandel naar Starbucks om koffie te halen, verzin tijdens het wandelen de vragen.. heb een date met Carlissa die een nieuw huisje heeft en ik werk totdat het tijd is om te gaan slapen. Een fijne productieve dag.

Donderdag
Een dagje DutchCowboys, maar dan vanuit huis, aangezien ik aan het eind van de middag een interview heb voor Metro. Hoewel ik werken op kantoor veel leuker vind, ben ik vandaag wel super snel thuis. Dat is trouwens ook niet altijd zo hoor, soms kan ik juist veel beter werken met mensen om me heen, maar vandaag gaat het thuis ook goed, waarschijnlijk omdat ik een strak schema heb en ik geen tijd te verliezen heb. Na DutchCowboys heb ik mijn telefonische interview en nadat ik dat interview heb uitgewerkt vertrek ik naar de stad voor een eetdate met Kim. We eten niet bij Mama Kelly, wat eigenlijk het idee was, want daar zaten ze vol. We gaan voor een andere nieuwe hotspot, Hoender & Hop. Hoe dat is lees je komende week.

Vrijdag
Tijd voor mijn een na laatste duurloop, een ‘korte’ van 25 kilometer. Ik ben moe, omdat ik weinig heb geslapen, maar tijdens het rennen heb ik vleugels. Ik ga zo lekker. Maar als ik thuis kom ben ik na een half uurtje weer moe, ik duik heel even mijn bed in om mijn lichaam wat rust te geven en ja hoor, ik slaap de hele middag. Oeps. Ik heb zelfs Dafne’s gouden race gemist!! Aan het eind van de middag rij ik naar mijn ouders, die een weekendje weg zijn. Ik heb het hele huis + de tuin voor mezelf, heerlijk! ’s Avonds parkeer ik mijn auto bij een station en reis ik met de trein richting Leiden, waar ik een verjaardag heb van Danique (Girlscene). Maar ik lig netjes voor één uur in bed. Ik had het gerust veel later kunnen maken, maar aangezien ik vandaag vrijwel niet gewerkt heb door dat middagdutje, staat er voor dit weekend ook weer genoeg op de agenda. Oeps!

Zaterdag
Ik word wakker en heb het gevoel dat ik een dikke vette kater heb, maar als ik eenmaal ben opgestaan voel ik gelukkig helemaal niets meer. Alleen een beetje vermoeidheid misschien. Eigenlijk staat er een herstelloopje op het programma, maar ik kan me er helaas niet toe zetten. Wat ik dan wel doe? Blogjes schrijven, mijn boek uitlezen (voor de Summer Reading, de laatste!), schrijven voor Metro, koken (!), mijn zusje van het station halen, bijpraten met Roos en uiteindelijk om kwart over tien in slaap vallen. OEPS. Maar hé, je zal het maar nodig hebben ;-).

Zondag
Ook al lig ik zaterdag om kwart over tien al te slapen, ik word pas om negen uur wakker. Oh nee, niet helemaal waar… tussen kwart over zes en zeven uur ben ik ook wakker. Ik lig in het bed van mijn ouders en ik krijg die freaking wekker die om kwart over zes gaat maar niet uit. Om zeven uur trek ik er uiteindelijk maar de stekker uit en draai me nog maar een keer goed om. Om negen uur is het dan toch tijd om mijn bed te verlaten, ik kruip achter mijn MacBook, maar ontbijt voor mezelf, doe een poging om mijn snelste mijl ooit te lopen (wat lukt!) en daarna duik ik lekker de tuin in. De zon schijnt en daar moet gebruik van gemaakt worden. ’s Middags neem ik een video op met Roos, werk ik nog wat voor Metro en dan staan mijn ouders alweer voor de deur, terug van hun weekendje Duitsland. We eten met zijn allen en ik ga op tijd naar huis, want ik heb nog wel wat te doen voordat ik mijn bed in kan duiken!

Deze week wordt weer lekker druk. Het is de laatste week voordat ik naar Oostenrijk vertrek om mijn boek te herschrijven en te trainen op hoogte voor de marathon. Ik wil daar dus niet met andere dingen bezig zijn, dus ik heb nogal wat te doen…

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. augustus 31, 2015 / 12:14

  Wauw, respect voor je discipline. Top! Herken het wel: hoe meer werk, hoe beter je presteert. Gewoon omdat je geen tijd kunt verspillen :’)

 2. augustus 31, 2015 / 12:18

  Elke x dat jij iets noemt over je boek word ik nieuwsgieriger. Hoe gaaf dat je ‘m gaat Oostenrijk mag herschrijven!

 3. augustus 31, 2015 / 12:34

  Druk weekje! Leuk!

 4. augustus 31, 2015 / 12:34

  Jeetje wat een drukke week weer! Succes met het laatste weekje voor oostenrijk.
  De duurlopen lijken jou (op je buik na) altijd zo goed af te gaan! Klein beetje jaloers haha.

 5. augustus 31, 2015 / 12:39

  Weer zo’n fijne, drukke week. Heerlijk! Ik kan niet wachten op je boek!

 6. augustus 31, 2015 / 12:48

  Drukke week maar toch ook wel met leuke dingen! Ben zo benieuwd naar je boek!

 7. augustus 31, 2015 / 12:54

  Hardlopen en herschrijven in Oostenrijk klinkt erg goed. Leuke diary weer Annemerel.

 8. augustus 31, 2015 / 12:57

  Wat een week! Veel plezier met hardlopen en herschrijven in Oostenrijk, probeer ook een beetje te genieten daar!

 9. augustus 31, 2015 / 13:04

  Wat een drukke week ! Ik vind het echt stoer hoe jij hard werkt voor dingen en daarnaast het voor elkaar krijgt om te bewegen en goed te eten. Ik ben overigens heel benieuwd naar je boek. Succes in Oostenrijk (:

 10. augustus 31, 2015 / 14:02

  wauw wat een drukte! Ik was begin vorige week ook zo lekker productief, wat er in resulteerde dat ik nu met een griep in bed lig. Dag alles wat ik vooruit had gewerkt. Nu heb ik weer een stapel werk liggen!

 11. augustus 31, 2015 / 15:24

  Je afgelopen week klinkt super productief en leuk! Veel succes deze week :)

 12. augustus 31, 2015 / 16:09

  Wat een drukke weken heb je altijd, pff. Fijn dat het hardlopen deze week zo goed ging. Ik ben zelf geblesseerd op het moment, dus ik lees het met lichte jaloezie ;)

 13. augustus 31, 2015 / 16:14

  Wat fijn dat het moeilijkste hoofdstuk klaar is en goed gelukt! Het herschrijven van je hele boek zal vast nog veel tijd in beslag gaan nemen. Alvast heel veel sterkte daarmee.

 14. augustus 31, 2015 / 16:37

  Wauw, respect voor je discipline! Ik heb sinds zaterdag ook Amerikaanse Netflix, wauw er gaat een wereld voor me open! Dat ze maar snel die regio regel afschaffen, ik wil gewoon voor altijd alles willen kijken!

 15. Kelly
  augustus 31, 2015 / 16:44

  Wat ik me afvroeg… Roosmarijn had toch suuuuuperveel ideeën voor filmpjes voor haar youtube kanaal? Dat vertelde je in de zomervakantie. Dat ze echt heel veel inspiratie had. Wil ze dit nog gaan doen of is ze gestopt met haar youtubekanaal? Ik zie namelijk niks meer online komen en vroeg het me af!

 16. augustus 31, 2015 / 19:38

  Jeetje je bent wel erg druk en 4 pagina’s voor Metro? Is wel erg veel maar het is wel een gedeelte van je baan natuurlijk! Goed bezig!

 17. Ilse
  augustus 31, 2015 / 23:29

  Wat een drukke week zeg maar wat een hoop discipline en doorzettingsvermogen heb jij zeg!

 18. Nadia
  september 1, 2015 / 07:59

  Klinkt echt als een fijne week!

 19. september 1, 2015 / 11:33

  Zoveel respect voor je discipline en productiviteit! Ik krijg altijd gelijk zin om zelf aan het werk te gaan als ik je diaries lees, helaas zit ik op school en dat is misschien wel nuttig maar toch een heel stuk minder productief haha.