DIARY: 178

 photo Desktop712.jpg

And another week bites the dust!

Maandag
Koningsdag en wat staat er op mijn programma? Schrijven, heel veel schrijven. Het gaat niet meteen goed, ik sta op met koppijn en denk NEE. Waarom? Even twijfel ik, zal ik naar bed gaan? Ik ga niet (gelukkig), zit een uur met een paar kopjes thee in mijn vensterbank met Coldplay op de achtergrond en na een uur is het meeste (met behulp van wat ibuprofen) gezakt. Klaar om te schrijven. Acht uur later kijk ik met een tevreden gezicht naar het aantal woorden dat ik geschreven heb en lees ik alles nog eens na. Daarna is het tijd voor een kort rondje hardlopen door de duinen en een prachtige zonsondergang, toch nog wat oranje-achtigs gezien vandaag!

Dinsdag
Met een lange to-do-list rij ik naar mijn ouders. Receptje maken, interviewen voor Metro, stukjes voor mijn blog en dat soort dingen. ’s Avonds heb ik weinig zin om naar huis te rijden en blijf ik bij mijn ouders. Als ik boodschappen doe bij de Jumbo (nog geen 200 meter lopen van het huis van mijn ouders) kan ik mee-eten, hoef ik niet te koken en ook niet af te wassen. Ik zie dit als een hele grote win-win situatie, aangezien ik zelf ook nog wel wat dingen van de supermarkt nodig heb.

Woensdag
De volgende dag heb ik een thuiswerkdagje. Ik schrijf, schrijf nog wat meer en wat deed ik eigenlijk nog meer? Ik weet alleen nog dat ik ’s avonds naar buiten ging voor een rondje hardlopen, maar dat ik na 100 meter al misselijk werd en me niet goed voelde, waarna ik dus maar weer huiswaarts keerde. Ik weet niet waar de misselijkheid vandaan kwam, maar hij was gelukkig alweer snel verdwenen nadat ik thuis kwam, dus toen heb ik nog maar even een andere work-out gedaan, eentje waar ik niet misselijk van werd.

Donderdag
Dagje DutchCowboys! Om vijf voor zeven zat ik weer in de auto richting Roosendaal, ruim een uur later zat ik op kantoor. Het was de laatste dag van mijn collega Claire en dat werd ‘gevierd’ met taart en een heerlijke lunch. Een broodje met rauwe gemarineerde tonijn met wasabi mayonaise… seriously good. ’s Avonds besloot ik niet naar Den Haag te rijden, maar zo snel mogelijk naar Amsterdam door te gaan, zodat ik toch nog de Run2Day training mee kon maken. Ik was net iets te laat, maar dat maakte niet uit, ik was er en het was uiteindelijk een super gezellige avond. Ik hou van dit soort spontane avonden. Dat spontane maakt het extra leuk.

Vrijdag
Op vrijdag begon ik vol enthousiasme aan mijn lange to-do-list, om vervolgens ’s middags naar mijn ouders door te rijden zodat ik even met mijn zusje kon hardlopen. Dit keer was ik niet degene die misselijk werd, dit keer was het Roos… Na 2,5 kilometer hing ze ondersteboven in de bosjes. Ughhhh! De rest maar terug naar huis gewandeld. ’s Avonds at ik bij mijn ouders (kip met patat en sla, lekker vrijdagsmaal) en daarna was het tijd om afscheid te nemen, mijn ouders zitten op dit moment in Italië en we moeten het dus een weekje zonder ze doen.

Zaterdag
Zaterdag besloot ik voor een lange duurloop te gaan, maar eh.. dat ging niet zo lekker. Ik had het gevoel alsof iemand continu tegen mijn benen aan het duwen was, de verkeerde kant op zeg maar. Het werd een langzame 5K en daarna een date met mijn MacBook voor het schrijven van de nodige blogs. Om 12.00u pakte ik een boek (The Longest Ride van Nicholas Sparks) en na negen uur legde ik het boek weg, uit. Tussendoor bracht ik nog wel een bezoekje aan de Fred, waar sinds kort een Marqt en een Vlaamsch Broodhuys zit, heel fijn zo dicht bij huis! Maar eh, dat boek was wel leuk dus. Het is het eerste boek voor de Summer Reading 2015 die eind deze maand begint!

Zondag
Na een paar keer omdraaien besluit ik om 9.00u toch maar mijn bed uit te gaan. Een paar bananenpancakes en wat thee later ben ik klaar voor een dagje schrijven. Het is de hele dag toch rotweer, dus waarom niet? Kan mijn vrije tijd beter benutten op een mooie zonnige dag. De voordelen van zelf je tijd in kunnen delen. Tussendoor heb ik een klein werkoverleg met mijn zusje, die haar hardloopdagboek aan het schrijven is en ondertussen vermaak ik mezelf prima met nog meer thee, een heerlijke caprese salade en Coldplay. Productieve zondagen zijn heerlijk.

Deze week staan er weer redelijk wat afspraken in mijn agenda en de meeste op donderdag, dan heb ik zes (zes!) afspraken op één dag, wens me veel succes. Ik heb vrijdag maar alvast een uurtje langer slapen ingepland ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. mei 4, 2015 / 12:02

  The Longest ride heb ik vorige week in de bios gezien! Was goeie film! Dus zou het boek wel minstens zo mooi zijn ??????

 2. mei 4, 2015 / 12:38

  Zes afspraken op één dag? Jij bent gek! Veel succes, haha. En zo fijn dat de Summer Reading eind deze maand begint!

 3. mei 4, 2015 / 12:41

  Spijtig dat je zo moeiljk op gang kwam maandag :-( Just one of those days, zeker. Ook jammer dat de loop zaterdag niet helemaal goed ging.

 4. mei 4, 2015 / 13:46

  Wat een heerlijk productieve week heb je gehad. Elke keer als je over je boek schrijft denk ik ‘ik wil hem nu lezen’, maar nog even geduld… ;) En prima, al die kopjes thee.

 5. Elvira
  mei 4, 2015 / 13:59

  Je maakt mij heeeel erg blij door je Summer Reading aan te kondigen! :-)

 6. mei 4, 2015 / 14:04

  Lijkt me een onwijs productieve week qua schrijven, vind dat zo knap! Ben momenteel bezig met mijn scriptie en ik kan geen wordbestanden meer zien..

 7. mei 4, 2015 / 14:04

  Summer Reading begint weer YAY!!

  Succes vandaag :-/ 6 afspraken wow. Dat lijkt mij heel veel informatie.

 8. Ilse
  mei 4, 2015 / 14:10

  Yeey, een van mijn favo categorieën begint binnenkort weer op je blog en dan heb ik weer een heerlijke stapel boeken om te lezen.
  Soms heb je van die dagen dat alles tegen zit en dagen dat alles meezit.
  Wow, 6 afspraken.. succes!

 9. mei 4, 2015 / 17:38

  Pfff, zes afspraken op een dag?! Je bent gestoord, haha.
  Heel veel succes! :-) En dat uurtje slaap extra kun je vast goed gebruiken!

 10. Karolina
  mei 4, 2015 / 22:30

  Jeeeeeej Summer Reading!!

 11. mei 5, 2015 / 03:00

  Wat ben je veel aan het schrijven! Wel knap hoor! Maar ik herinner me dat je een tijdje geleden helemaal into mindfulness en pauzes nemen was, vergeet je niet om af en toe een dagje voor jezelf te nemen? ;)

  • Annemerel
   Auteur
   mei 5, 2015 / 07:21

   Dat heb ik zaterdag gedaan, toen ik negen uur achter elkaar een boek las ;-)

 12. Lies
  mei 5, 2015 / 11:42

  Klinkt als een heerlijke week! Kijk uit naar de Summer Reading :D

 13. mei 5, 2015 / 11:47

  Klinkt weer als een heerlijke week! Ik ben benieuwd naar de summer reading :)

 14. mei 5, 2015 / 19:17

  AAAAAAH die taart ziet er zoo lekker uit!!!