DIARY: 164

 photo Desktop98-1.jpg

And another week is gone, voordat ik goed en wel doorhad dat ‘ie begonnen was. Let’s GO!

Maandag
Ik begon de week met het schrijven van een paar blogjes in bed, daarna snel onder de douche en richting de Starbucks op Den Haag Centraal, daar had ik met mijn nichtje afgesproken voor een kopje koffie (thee). Vervolgens door naar mijn zusje, die bij mijn ouders thuis is om haar tentamens te leren. Niemand kan de hele dag achter elkaar leren, dus het is tijd voor een break. Roos doet mijn make-up en haar, omdat ik een paar uur later een fotoshoot heb voor Pandora in Amsterdam. Helaas is er weinig meer van mijn mooie krullen over als ik in Amsterdam aankom, maar het idee was leuk. Na de shoot heb ik een nieuwjaarsborrel van mijn advertentiebureau Femmefab in het Art’otel. De burgers met soft shell crab zijn té lekker en het is zo leuk om al mijn oud-collega’s van Girlscene weer te zien.

Dinsdag
Op dinsdag staat er een interview met Aranka van Fitgirlcode in Rotterdam gepland (voor metro), maar voor die tijd is het eerst nog even werk aan de winkel. Niet dat Aranka interviewen geen werk is, maar jullie begrijpen wat ik bedoel, toch?! Schrijven, schrijven, schrijven! Ik besluit ’s middags op de fiets naar het station te gaan, omdat buienrader aangeeft dat het de rest van de dag droog blijft. Ik had natuurlijk beter kunnen weten, want toen ik ’s avonds terug moest fietsen ging ik door de stromende regen. Geen ramp, maar de mascara zat tot op mijn tenen. Fijn dat ik alleen maar naar huis moest en niet meteen door moest naar een belangrijke afspraak.

Woensdag
De dag erna werkte ik ’s ochtends weer voor mezelf en werkte ik ’s middags samen met Carlissa. We maakten foto’s, deden een verlate lunch bij een lunchtentje in de buurt en deden ook nog onproductieve dingen zoals bijkletsen ;-). ’s Avonds dwong ik mezelf om 100 pagina’s van een nieuw boek te lezen, maar ik faalde hopeloos en viel al rond half acht in slaap, oeps.

Donderdag
Laten we de dag beginnen met een wortelkanaalbehandeling, want daar worden we gelukkig van. ARGH. Ik had voor die wortelkanaalbehandeling een half uur in mijn schema gepland, maar dat had ik niet helemaal goed gedaan. Blijkt dus dat er anderhalf uur voor stond. Ik dacht nog, ach… nemen ze vast ruim, ik ben over een uur wel klaar… Duurde het tóch anderhalf uur EN zijn ze eigenlijk helemaal niets opgeschoten omdat er allerlei complicaties zijn. Ik mag de 29ste terugkomen voor een volgende poging, als die mislukt moet ik naar de kaakchirurg waar ze in mijn tandvlees gaan snijden. Laten we met zijn alle duimen dat het zover niet gaat komen. Alvast bedankt voor jullie medewerking. De rest van dag spendeerde ik deels achter mijn iMac en deels bij mijn ouders en voor een heel groot gedeelte in bed. Mijn boek was inmiddels leuk en ik kon niet meer stoppen met lezen. Hij was pas om 1.00u ’s nachts uit en daarna moest ik nog allerlei dingen opzoeken (recensies van anderen, daar ben ik altijd benieuwd naar na het lezen van een boek, waren anderen het met mij eens? EN is er eigenlijk nieuws over een vervolg?)

Vrijdag
En dan was het dus niet echt een heel fijn moment toen op vrijdag om 6.15u de wekker ging voor een dagje DutchCowboys, maar hé, gewoon door. Ik heb nog steeds zelf geen auto, maar ik mocht mijn moeders auto lenen om naar Roosendaal te rijden. Dat was wel even wennen, want de motor in mijn moeders auto is een stuk minder sterk dan de motor die ik in mijn eigen Ford KA had zitten. Ineens moet ik continu planken om een beetje op gang te blijven. Maar goed, niets zo erg als op de terugweg, toen regende en waaide het zo hard dat ik geen hand voor ogen zag. Op de A17, waar geen verlichting is, was dat vrij heftig.. het leek alsof ik door allemaal wolken aan het rijden. OK. Tussen de lijnen blijven, let op de lichten van de auto voor je, en gaan… Bij DutchCowboys is het trouwens op vrijdag krokettendag, en ondanks dat ik echt goed bezig ben met gezond eten, ging ik natuurlijk wel gewoon voor die kroketten. Ik bedoel, het moet wel leuk blijven. ‘Meedoen’ kan niet iedere dag, maar gelukkig kom ik ook niet iedere dag in die verleiding en als ik nee moet gaan zeggen tegen kroketten, hou ik het dus SOWIESO niet eens tot het eind van de maand vol.

Zaterdag
Zaterdag werd ik wakker met een hele lange To Do List. Niet erg, want als ik dit weekend even doorknal, kan ik donderdag vier dagen op wintersport zonder dat ik me ergens druk over hoef te maken. Maar voordat ik aan die To Do List begon, keek ik eerst de nieuwste twee Glee-afleveringen (die ik overigens ook op mijn To Do List had gezet, kijk, zo krijg je wel een lange lijst!). Ik maakte blogs, schreef artikelen voor Metro, deed een work-out, maakte wat administratie in orde en deed boodschappen. Toen was het ineens alweer 20.00u en was alles van mijn lijst afgestreept. ’s Avonds keek ik de film ‘Unbroken’ over oorlogsveteraan en Olympiër Louis Zamperini, onwijs mooie film, ga die vooral zien! Daarna stond er eigenlijk niks meer op het programma, maar het was pas 22.15, en op zo’n tijdstip ga je op zaterdag natuurlijk niet slapen. Ik besloot al mijn beautybakken leeg te gooien en eventjes goed te kijken naar wat ik ging weggooien en wat ik ging houden. Ook niet echt een zaterdagavond activiteit, maar ja, mijn To Do List voor zondag was ook weer lang en ik hield in mijn achterhoofd ‘WINTERSPORT’, dus geen medelijden met mij por favor.

Zondag
Ik werd zondag al om half zeven wakker van de wekker, maar dat was duidelijk een foutje. Ik had wel een lange To Do Lijst, maar hell-to-the-no dat ik op zondag om half zeven op ging staan, een uurtje later was beter geweest. Helaas vergat ik mijn wekker te zetten en werd ik vervolgens pas om 9.00u wakker. Geen ramp, mogen we gewoon de hele dag geen tijd verliezen. Ik maakte bananen pannenkoekjes als ontbijt, schreef een blog, deed een work-out en ging naar de stad. Daar had ik eerst een afspraak bij Rob Peetoom en vervolgens bij Soap Treatment Store, tussendoor bracht ik een aantal items van ZARA en Mango terug, ik heb best wel wat gekocht in de Sale, maar uiteindelijk breng ik 75% toch weer terug, thuis ziet het er dan toch ineens een stuk minder aantrekkelijk uit dan in de winkel en ik heb geen ruimte voor ‘fillers’ in mijn kast. ’s Avonds reed ik naar mijn ouders, waar ik mijn moeders auto helaas moest inleveren, morgen (vandaag) moet ik toch echt met het OV naar Roosendaal. Geen wereldramp, maar toch wel een beetje.

Voor de komende dagen heb ik nog een strak schema, maar als alles volgens plan verloopt, ga ik donderdag op wintersport. Nu alleen nog kijken waar mijn auto blijft, anders eh… gaat het vrij lastig worden om in Oostenrijk te komen. Geen stress (wel stress).

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

25 Reacties

 1. januari 12, 2015 / 12:03

  Heerlijk zo’n productieve week. Oh en ben nu wel benieuwd naar je auto. xxx

 2. januari 12, 2015 / 12:05

  Leuke diary weer zeg, het was weer een lekker druk weekje zo te lezen. Voordeel van met het OV reizen is dat je in de trein lekker kunt lezen of werken, soms heeft het zn voordelen ;)

 3. januari 12, 2015 / 12:10

  Super fijn dat je op wintersport gaat :D hopelijk ligt er dan wel een beetje sneeuw, en is het niet zoals in de kerstvakantie een drama, haha. Ik ben wel erg benieuwd naar welk boek je zo verslonden hebt!

 4. januari 12, 2015 / 12:27

  De OV geeft inderdaad zoals stacey al zegt even een momentje van ontspanning! En weer op wintersport..? Lekker hoor :D!

 5. januari 12, 2015 / 12:29

  Wat een week weer! Wel lekker bezig geweest. Ik hoop voor je dat je auto op tijd komt, zou toch wel fijn zijn. Ik moet ook echt weer eens boeken gaan lezen, is veel te lang geleden. En als ik het bij jou zo lees herken ik het helemaal om heerlijk in een boek verdiept te zitten en er niet kunt stoppen! Ik zit deze week toch thuis dus dat klinkt als een goed plan. Even mijn e-reader onder het stof vandaan halen.

 6. januari 12, 2015 / 12:33

  Je bent lekker druk bezig geweest! Hopen dat je de komende dagen net zo hard door kunt knallen, dan kun je lekker wintersporten!

 7. januari 12, 2015 / 12:35

  Lekker bezig. Je lijkt er nog vrij kalm over wat betreft je auto. Ik hoop toch wel dat die donderdagochtend als je wakker wordt voor je deur staat!

 8. januari 12, 2015 / 12:39

  Oei.. balen van de complicaties met de wortelkanaalbehandeling. Zal voor je duimen;).

 9. januari 12, 2015 / 13:03

  Jeej, wintersport! Fijn zeg! En die wortelkanaalbehandeling klinkt niet prettig, hopelijk valt het mee :)!

 10. januari 12, 2015 / 13:03

  Wat boffen dat je straks een paar daagjes op wintersport gaat zeg, heerlijk! Ondertussen leer ik nog even door voor mijn tentamens, verschil moet er zijn, haha!

 11. januari 12, 2015 / 13:11

  Oh spannend als je wintersport ook deels afhankelijk van je auto is! Ik ga voor je mee duimen dat ie er op tijd is :)

 12. januari 12, 2015 / 13:15

  Wat een fijne en drukke week zeg. En wow: op zondag om half 7 wakker, dat is erg vroeg. Volgens mij ben ik nog nooit zo vroeg op zondag wakker geweest haha! Lekker hoor wintersporten: leuk om naar uit te kijken. Ik hoop dat je planning gaat lukken, maar ik denk dat dit wel goed moet komen ;-)

 13. januari 12, 2015 / 13:30

  Klinkt als een fijne maar drukke week, en wat lekker dat je bijna weer een paar daagjes op wintersport gaat.

 14. januari 12, 2015 / 13:30

  Leuk weekje weer! En lekker zeg, wintersport. Even er tussen uit :) Hopelijk ligt er een mooi pak sneeuw.

 15. Elvira
  januari 12, 2015 / 13:41

  Wintersport in het vooruitzicht; leuk!!! Hopelijk betekent dat ook weer veel sneeuw-snapshot diary’s voor ons ;-)

 16. Angela
  januari 12, 2015 / 13:42

  Die film is zó mooi! Op de helft dacht ik, hoeveel ellende gaat er nog komen? Bizar dat dit een waargebeurd verhaal is.
  Leuke diary!

 17. januari 12, 2015 / 14:23

  Hell-to-the-no wat een heerlijke uitspraak. Ik gebruik em zelf ook vaak.

  Met het ov naar Roosendaal good luck with THAT ONE.

  Hartstikke leuke diary weer en heerlijk dat je op wintersport gaat!

 18. januari 12, 2015 / 14:25

  Zo te zien (ofja, lezen) heb je echt een heerlijke week gehad! Veel plezier alvast op wintersport!

 19. januari 12, 2015 / 14:47

  Haha die geen stress, wel stress, ik zit echt in dezelfde situatie de laatste weken. Jezelf de hele tijd proberen gerust te stellen maar aan de andere kant weten dat er wel stress is haha.

 20. januari 12, 2015 / 16:31

  Lekker druk weekje heb je achter de rug. Alvast heel veel plezier in de sneeuw! Heerlijk!

 21. januari 12, 2015 / 17:24

  Wat balen dat je nu nog een afspraak hebt voor een wortelkanaal behandeling! Ik zal voor je duimen dat je niet wordt doorgestuurd naar de kaakchirurg!

 22. Ilse
  januari 12, 2015 / 19:42

  Ik vind het reizen met het OV juist veel fijner dan met de auto omdat je dan nog wat werk (of schoolwerk in mijn geval) kan verrichten en tussendoor ook nog leuke dingen kan bekijken. In het verkeer moet je zo goed opletten en blablabla, naja je kent het wel! ;)
  Gaat vast goed komen met die To Do list van jou (en hopelijk ook met die van mij..) en dan kan je donderdag heerlijk verdiend met je eigen auto naar Oostenrijk en heerlijk op winter sport gaan! (jaloers, hoe kom je erbij?)

 23. januari 12, 2015 / 23:14

  Zo’n lekker vooruitzicht als wintersport en Glee afleveringen helpen je wel door To Do lijstjes heen! Kan ik (misschien) me stiekem weer verheugen op snapshot diaries haha!

 24. Shirley
  januari 13, 2015 / 00:08

  Annemerel! Ik kwam je favoriete Shiseido concealer tegen op FeelUnique.com, in nummer 2, ik dacht meteen aan jou! Ik weet niet of je hem inmiddels al hebt weten te bemachtigen, maar ik wilde het je even laten weten!

 25. januari 14, 2015 / 16:59

  leuk weekje weer!