DIARY: 158

 photo Desktop542.jpg

Afgelopen week heb ik eigenlijk helemaal niets meegemaakt… Ik heb werkelijk waar zo’n saai leven… Waarom schrijf ik er überhaupt over? Waarom lezen jullie eigenlijk?!

Goed, grapje natuurlijk. Ik werd maandagochtend in Hotel Mama Shelter in Parijs. Totaal ongepland was ik zondagmiddag naar Parijs gereden en de maandagochtend spendeerde ik dan ook in Parijs. Eerst ontbijten bij Ladurée, daarna de Eiffeltoren bekijken, vervolgens naar Rue Saint Honoré om vervolgens alweer met een taxi naar het hotel te gaan. In ruim zeven uur (fileleed) reden we terug naar Den Haag, waar ik met Laura had afgesproken voor een avondje George. Het was ALWEER anderhalve maand geleden dat we elkaar gezien hadden en dat is alles behalve grappig.

Dinsdag heb ik geprobeerd zoveel mogelijk bergen met werk te verzetten, heel leuk hoor om spontaan naar Parijs te rijden, maar met een volle to-do-list is dat misschien niet het meest handige. Maar ja, moet je in het leven dan alleen maar handige keuzes maken? Ik was vrij moe van twee nachten met maar een paar uurtjes slaap en er moest véél geschreven worden. Daarnaast werkte ik ook de hele dag voor DutchCowboys, dus dat betekende dat dat schrijven voor mijn blog voor 9.00u en na 17.30u moest gebeuren.. Maar ik klaag niet. Tussendoor kwam Ashley ook nog langs om een nieuwe profielfoto van me te maken, we aten pannenkoeken, luisterden naar Taylor Swift en maakten ondertussen de foto.

Woensdag had ik redelijk wat stress. Ik werd namelijk pas om 8.00u wakker en was gaan douchen, was rustig gaan schrijven, toen ik om 9.00u een agenda melding kreeg dat ik om 9.30u bij de boekhouder moest zijn. SHIT, dat had ik de dag ervoor niet op mijn to-do-list geschreven en ik moest nog heel veel uitprinten en OMG ik kan daar nooit om 9.30u zijn. Boekhouder geprobeerd te bellen, lukte niet, geprobeerd snel te printen, waren al mijn excel-bestanden corrupt?! Serieus, heb ik nu alles voor niets gedaan vorig weekend? SHIT SHIT SHIT!!! Ik heb de bestanden nog steeds niet kunnen openen (dat is een projectje voor vandaag), gelukkig kreeg ik mijn boekhouder aan de telefoon en konden we de afspraak naar vandaag verzetten (dus ik moet zometeen echt gaan kijken wat er mis is met die excel-bestanden). De rest van de dag schreef ik blogs (veel), een belangrijk artikel (morgen meer!), haalde ik mijn nieuwe fiets en pakte ik mijn koffer in voor mijn wintersportpersreis.

Toen ik donderdagochtend om 3.45u wakker werd van mijn wekker dacht ik serieus, nee, ik ga niet. Ik heb geen zin. Waarom ga ik eigenlijk op persreis, ik kan ook vier dagen gaan slapen. Ik wil slapen. Laat me slapen. Uiteindelijk won mijn verstand toch van mijn vermoeidheid en wist ik mezelf uit bed te sleuren. Hup douchen, klaar maken, naar Schiphol. In de auto viel ik bijna in slaap en zelfs bij het inchecken had ik er nog niet heel veel zin in. Zooo moe! Maar na een Starbucks op Schiphol ging het al wat beter en toen ik het vliegtuig in Innsbruck uitliep was alles vergeten.

Over afgelopen dagen hebben jullie al heel veel kunnen lezen. Ik zal het nog even kort proberen samen te vatten, ook al is kort bijna niet mogelijk, want we hebben zoveel gedaan. Op het programma stond erg vaak ‘vrije tijd’, maar omdat we binnen twee uur al zo’n hechte groep waren hebben we ieder uurtje vrije tijd met elkaar besteed. Van een Schnapps proeverij waar we in 20 minuten tijd 10 verschillende Schnapps proefden (als er al ijs tussen ons was, was dat hierna sowieso volledig gebroken), tot bubbelbaden voor het eten en van de après ski tot nog meer bubbelbaden en nóg meer après ski en HEEL veel filmpjes. Op vrijdagavond maakte ik een Whatsappgroep aan, op zaterdagochtend hadden we al 120 media met zijn alle verzameld waarvan het grootste gedeelte dubsmash filmpjes waren. Waarschijnlijk is het voor een buitenstaander lang zo grappig niet, maar wij vonden dat ZEER ZEKER wel. Vanmiddag komt mijn laatste snapshot diary online, die ik nu met pijn in mijn hart ga maken…

Rust nemen is deze week helaas niet zo gelukt.. Maar ook van dit soort bizar drukke (en gezellige) weekjes krijg ik nog veel meer energie dan iedere avond om 22.00u naar bed!

Liefs,
Annemerel

Delen:

28 Reacties

 1. december 1, 2014 / 12:04

  Ben benieuwd wat jullie de laatste dag nog hebben gedaan :) En oh oh, dat is even stressen, zo’n afspraak compleet vergeten!

 2. december 1, 2014 / 12:06

  Leuke diary weer.. en omdat je altijd lekker optijd naar bed gaat moet het afentoe best een beetje op deze manier kunnen.. dat kan je lichaam best aan ;-)!

  Kijk uit naar je snapshot diary vandaag!

 3. december 1, 2014 / 12:16

  Het klinkt als een fantastische week! Slapen kan je deze week wel weer doen ;-)

 4. december 1, 2014 / 12:30

  Leuke recap weer. Druk wel zeg, phew! Ik zou echt omver vallen waar ik stond denk ik ;-)

 5. december 1, 2014 / 12:33

  Wat een heerlijke week, bofkont!

 6. december 1, 2014 / 12:44

  Wauw, wat gaaf! Heerlijk hectisch weekje. Nu nog wat tijd vinden om te slapen!

 7. december 1, 2014 / 12:56

  ben jij nooit bang dat je oververmoeid raakt? pff wat doe jij veel in een week zeg. haha

 8. december 1, 2014 / 12:59

  Wat een heerlijke week zeg!! Zo te zien lag er op die gletsjer wel sneeuw haha! Waar zijn jullie heen gegaan? Ik ga over 3 weken op wintersport, maar er ligt nog geen vlokje sneeuw in de noord-alpen :-(

 9. december 1, 2014 / 13:05

  Lekker weekje heb je weer gehad!

 10. december 1, 2014 / 13:09

  Heerlijke week! Onverwachts naar Parijs moet prima kunnen inderdaad! Voor sommige dingen is de dag erna wat harder werken prima :-) Hopelijk kan je snel een beetje bijslapen van al die leuke reisjes!

 11. december 1, 2014 / 13:26

  Ja, die dubsmackdingen zijn voor buitenstaanders vaak niet bepaald boeiend. Toch zou ik me er prima mee vermaken als je ze allemaal online zet. ;-) Ja, ik denk dat er veel mensen met je zouden willen ruilen, maar ik snap best dat je af en toe denkt…. NEE! Ik wil gewoon even niets!

 12. december 1, 2014 / 13:40

  Ontbijten bij Ladurée, jaloers!

 13. Elvira
  december 1, 2014 / 13:41

  Ik blijf je Parijs avontuur nog steeds geweldig vinden!

 14. december 1, 2014 / 13:45

  Jeeetje, wat een drukte! Maar wat een leuke week!

 15. december 1, 2014 / 14:08

  Wat een fijne week zeg, maar wel heel drjk inderdaad! Maargoed, zolang het overwegend maar leuke dingen zijn :)

 16. december 1, 2014 / 14:14

  Hi Ann,

  Wij gingen deze week ook naar Parijs, en dankzij jouw positieve blogs hebben we 2 nachtjes bij Mama Shelter geboekt. Toen het personeel ons bij ontvangst vroeg hoe we hier terecht gekomen waren, heb ik dan ook schaamteloos vermeld dat dat via “Annemerel from The Netherlands whose blog I’ve been reading for over 7 years” was, en “she always stays at Mama Shelter when she visits Paris”.

  (Bij deze weet je dus hoe slecht mijn Frans is, vandaar het Engels ;))

  Thanks voor de geweldige tip!! :) Stiekem hoop ik dat ze jou vanaf nu een “blogger korting” bezorgen, mag wat mij betreft wel! ;)

  • Annemerel
   Auteur
   december 1, 2014 / 16:18

   Aaaaah wat lief!!! En wat fijn dat je het een goede aanrader vond! Ja ik ga volgende keer gewoon blogger-korting eisen :D

 17. december 1, 2014 / 15:04

  Wauw, klinkt als een geweldige week! Vooral ‘even’ naar Parijs blijf ik hilarisch vinden!

 18. december 1, 2014 / 15:08

  Wie kan nou zeggen dat ‘ie twee keer in een week op reis is geweest? Ik heb het in ieder geval nog nooit gekund, levert een mooie diary op!

 19. december 1, 2014 / 15:39

  Heerlijke week om te lezen!

 20. december 1, 2014 / 15:45

  Zo herkenbaar probleem, groot probleem, afspraak verzetten en pas op het laatste moment even kijken wat er mis is.

  Oostenrijk verhalen van de afgelopen dagen was echt heel leuk! Kom maar op met de Dubsmash filmpjes!

 21. december 1, 2014 / 16:19

  toffe en drukke week heb je weer gehad! :)
  Vond vooral je oostenrijk diary’s heel leuk, lees ze altijd graag!

 22. december 1, 2014 / 16:43

  Wat een gave week heb je gehad zeg!

 23. december 1, 2014 / 18:50

  Had je stress!? niets van gemerkt!!! grapje. op de foto zie je er niets van hoor, je staat er beeldig op (retreat in Indonesië a la eat pray love misschien een idee??)

 24. december 1, 2014 / 20:04

  Hahaha, hoezo saai leven! Zo heerlijk om te kunnen zeggen dat je week begon in Parijs om vervolgens door te gaan op wintersport! Je hebt weer lekker kunnen genieten!

 25. Suuz
  december 2, 2014 / 00:21

  Wat een TOP week! Heerlijk! Word er helemaal happy van!