DIARY: 140

 photo RecentlyUpdated711.jpg

Zoals ik vorige week al schreef, ik kon maandag niet zo wakker worden. Ik gaf de jetlag de schuld, maar eerlijk, als ik gewoon wat eerder naar bed was gegaan was ik er een stuk sneller vanaf geweest, maar ik besloot om een nachtdier te worden en tot 10.00u in mijn bed de te blijven rotten. Goed, dat was mijn maandag dus, tot 10.00u in bed en daarna keihard doorwerken zodat ik mijn ‘verloren tijd’ weer goed kon maken. Dat betekende wel dat ik de eerste helft van de voetbal miste, maar daar heb ik volgens jullie weinig aan gemist.

Dinsdag was een ‘spannende’ dag, de dag dat ik mijn huurcontract ging tekenen. YES. De studio IS MINE! Helaas kan ik er pas eind juli in en betaal ik vanaf begin juli (het nadeel van drie weken op vakantie gaan), maar hé ik heb als ik terug kom wel een studio. YES! Naast het tekenen van het contract had ik ook nog iets anders leuks te doen, een bezoekje aan de tandarts. Oh, mijn favoriete bezigheid. Van te voren ben ik altijd extra lang bezig met tandenpoetsen (eerst tien minuten met een gewone tandenborstel, daarna nog vijf minuten met een elektrische) en dan weten ze altijd nog wel iets te vinden waar ik niet goed heb schoongemaakt. GRRR. Naast de controle liet ik ook twee gaatjes opnieuw vullen omdat de vulling was afgesleten, lekker boren, wooohoooo.

De volgende dag zou ik eigenlijk op kantoor werken maar dat ging niet door omdat het kantoor overbevolkt bleek te zijn. Ik las het sms’je dat ik niet naar kantoor hoefde te komen pas een uur voordat mijn wekker ging, om 4.30u. Niet heel erg, kon ik toch nog een extra uurtje blijven liggen. Omdat ik om 18.00u een afspraak in Amsterdam had, moest ik extra vroeg beginnen zodat ik om 16.00u richting Amsterdam kon. In de auto naar Amsterdam heb ik mezelf weer heelrijk kunnen irriteren. Over de eerste 60 kilometer deed ik zo’n drie kwartier, over de laatste 10 kilometer deed ik ruim een uur. ARRRGHHHH. De ring stond compleet vast. Geen stress, geen stress WEL STRESS. Ik had een evenement van Urban Runners & Garmin, ter introductie van twee horloges.

Donderdag werd ik wel op kantoor verwacht en ging mijn wekker wel op het onchristelijke tijdstip van 5.30u. Omdat we bij Girlscene eerder op de dag een artikel online willen, begin ik nu om 8.30u en dat betekent als ik met het OV ga, dat ik om 6.15u de deur uit moet. Jup, het is net zo verschrikkelijk als het klinkt, maar er staat wel tegenover dat ik om 17.00u naar huis kan in plaats van 17.30u en dat half uurtje maakt ’s avonds best nog wel wat verschil, want nu had ik tijd om samen met mijn vader een rondje hard te lopen. YES.

Vrijdag besloot ik maar met de auto naar Amsterdam te gaan. Ik ging een half uur later weg en kwam een half uur eerder op kantoor aan, écht dat scheelt zo veel. Toch maar eens overleggen of ik niet altijd met de auto kan komen. Al hoewel, als ik straks weer in Den Haag woon hoef ik gelukkig niet meer op van die extreem onchristelijke tijdstippen de deur uit. Vrijdagavond had ik een date met Kim en Tom. Tom had steak tartare met ovenfrietjes en truffelmayonaise gemaakt, seriously, the best.

Dit weekend heb ik vooral aan mijn MacBook vastgelijmd gezeten, blogjes schrijven, administratieve dingen regelen, per ongeluk een hotel boeken voor New York dat je niet meer kunt cancellen (ik zou toch zweren dat er stond dat je voor 28 oktober kosteloos kon annuleren, WAT GING ER VERKEERD?). Beetje stress, beetje hardlopen en gisteravond richting Amsterdam om daar met mijn GirlsLove2Run crew-maatjes de wedstrijd Nederland – Mexico te kijken. Ik schrijf dit voor de wedstrijd, want erna heb ik geen tijd meer (ik blijf in Amsterdam) en ik HOOP echt heel hard dat we gaan winnen, want ik heb wel zin in een feestje en op een deprimerende stemming zit ik niet echt te wachten.

Deze week werk ik nog twee dagen bij Girlscene, krijg ik de sleutel van mijn studio en moet ik nog een heleboel regelen voordat ik donderdagochtend in de auto stap richting ITALIE!!! Halleluja wat vliegt de tijd!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. juni 30, 2014 / 12:12

  Wat was het een spannende wedstrijd hè! Leuke diary. Alvast een hele fijne vakantie, geniet ervan!

 2. juni 30, 2014 / 12:23

  Drukke week heb je gehad zeg! En gefeliciteerd met je studio, heel fijn dat je straks weer een eigen huisje hebt!

 3. Patricia
  juni 30, 2014 / 12:25

  Even me-time tussen het werken door: met een handje nootjes jouw diary lezen. Wat heb je weer een leuke week gehad! Van die nieuwe Garmin horloges krijgen we vast nog een review? ;)

  Alvast een hele fijne vakantie! Heerlijk weer 3 weken genieten :)

 4. juni 30, 2014 / 12:32

  De tijd vliegt inderdaad, zo gek dat het echt alweer zomervakantie is!

 5. juni 30, 2014 / 13:00

  Leuke week! Gelukkig hebben ze nog gewonnen gisteravond, ik denk dat jullie Instragram selfies geholpen hebben hihi ;)

 6. juni 30, 2014 / 13:09

  Super dat je weer een eigen plekje hebt! Oh en echt bijna vakantie! Succes nog even deze week en dan genieten! :)

 7. juni 30, 2014 / 13:34

  Oh god, 6.15 de deur uit. Ik weet hoe het voelt, moet dat zelf ook ongeveer 3 keer pw.
  En je gaat al bijna op vakantie, heerlijk!

 8. Caroline
  juni 30, 2014 / 14:19

  Welke horloge is dat rond je pols? (Garmin) :) Ik kan ze niet vinden op internet..

 9. juni 30, 2014 / 15:06

  Oh wat lekker, bijna naar Italië! Succes met de laatste dingen voorbereiden!

 10. juni 30, 2014 / 15:58

  Ik zie jouw tong bekant vaker dan mijn eigen tong :D:D Lekker weekje heb je gehad weer!

 11. juni 30, 2014 / 17:15

  Drukke week zeg! Maar dat vind ik bij elke week haha. Nog deze week even bikkelen en dan lekker vakantieeee!

 12. juni 30, 2014 / 17:45

  Per ongeluk een hotel boeken? Oh jee! Ik hoop dat het goed is gekomen :o En gefeliciteerd met je studio :)

 13. juni 30, 2014 / 18:09

  Leuke diaryy!! Welk hotel zit je??

 14. Manon
  juni 30, 2014 / 18:48

  Ik ben zooo benieuwd naar je studio en hoe je het gaat inrichten! Heel veel geluk alvast in je nieuwe huisje, en een fijne vakantie natuurlijk! Geniet.

 15. juni 30, 2014 / 22:20

  Ik heb alweer zoveel zin in je Italiëblogjes, die brengen mij ook altijd zo in de vakantievibe! Overigens bedenk ik me nu dat ik in jouw laatste week zelf ook nog op vakantie ben in Denemarken, gaat zooo snel. Leuke diary! Je staat echt zo vroeg op, man, ik doe het je niet na. Heel veel respect.

 16. juni 30, 2014 / 23:07

  En we hebben gewonnen!! Jeah! Veel plezier in Italië!

 17. juli 1, 2014 / 17:59

  Woow, dat zijn zeker onchristelijke tijden. Dan valt hij bij mij nog wel mee om 6.15!