DIARY: 121

 photo Desktop327.jpg

Ik begon mijn week op de redactie van Girlscene, zoals jullie allemaal in mijn PLOG al hebben kunnen zien. Naast schrijven op de redactie, had ik ook een evenement van Puma waar jullie ook alles al over hebben kunnen lezen. Zo, gaat het schrijven van mijn diary wel lekker snel ;-).

Dinsdag werkte ik thuis. ’s Ochtends schreef ik blogjes en rende ik vijf kilometer (shake-out-run), ’s middags kreeg ik hooggeëerd bezoek van Ashley. We gingen foto’s maken (die jullie allemaal al hebben kunnen zien) maar niet voordat we eerst lekker lunchte aan mijn keukentafel (met linzensoep) en goed bijgekletst hadden. We begonnen veel te laat met foto’s maken, want de zon was inmiddels al verdwenen, maar het is Ashley toch nog gelukt om er wat leuks van te maken. ’s Avonds wilde ik eigenlijk een salade gaan maken, totdat mijn vriend belde of ik sushi kwam eten. Niet helemaal detox verantwoord, maar hoe kun je nu nee zeggen tegen sushi?

De volgende dag stond ik alweer om 5.45u naast mijn bed voor een dagje Girlscene. Voordat mijn werkdag begon had ik eerste een Starbucksdate met Laura. Vervolgens werkte ik tot 18.00u, waarna ik naar de Bijenkorf ging voor een evenement van MAC. Omdat het event pas om 19.00u begon at ik eerst op de vijfde verdieping een zelf samengestelde salade. Toen ik om 20.00u op het station aankwam (helemaal verregend en weggewaaid, stom herfstweer!) kreeg ik niet zo’n leuke mededeling te horen van de omroeper.. Geen treinen tussen Leiden en Den Haag door een aanrijding met een persoon. Shit. Hoe kom ik dan thuis. Via Utrecht? Met de bus vanaf Leiden (gaat er überhaupt een bus vanuit Leiden naar Den Haag Centraal en hoe lang zit ik daar dan in?). Uiteindelijk kies ik voor de Fyra/Intercity Direct naar Rotterdam om vervolgens vanaf Rotterdam naar Den Haag te reizen. Maar niet voordat ik warme chocolademelk met slagroom gedronken heb en een chocolate chip cookie voor onderweg heb gescoord. Zo slecht. Zo lekker. Zo niet detox verantwoord. Zo genieten.

Opstaan was donderdag niet heel erg makkelijk.. zo moe. Maar om half acht moest ik er van mezelf toch echt uit. Ik sleurde mezelf naar de keukentafel en kroop achter mijn MacBook. Mail wegwerken, stukjes schrijven, naar mijn beeldscherm staren. Dat soort praktijken. ’s Middags lunchte ik gezellig samen met mijn vriend en daarna vertrok ik naar de fysio waar mijn nek en schouders gemasseerd werden, niet verkeerd. Had ik ook wel nodig, er staat behoorlijk wat spanning op de spieren in mijn nek en schouders (stressssskip). Na de fysio zette ik mijn werkzaamheden voort bij mijn ouders en at ik voor het gemak ook maar daar. Om 22.00u kwam ik thuis en deed ik meteen het licht uit want…

Vrijdag was een productieve dag. Ik stond om 6.00u op om hard te gaan lopen. Niet dat ik om 6.00u meteen buiten stond, nee ik had eerst zo’n anderhalf uur voorbereiding nodig (wakker worden, ontbijten, het legen van mijn lichaam (anders moet ik onderweg) dat soort praktijken). Naast de 27,5 kilometer die ik liep (wat heel lekker ging overigens, nog beter dan die 25 kilometer van vorige week zondag) schreef ik ook nog ‘even’ negen blogs, had ik een Valentijnslunch met mijn vriend, schreef ik mijn stuk voor Metro Mode en had ik een Valentijnsdiner met Raquel bij Julia’s. Als ik iedere dag zo productief zou zijn, dan heb ik genoeg aan die zeven dagen in de week. Helaas gaat het niet altijd zo makkelijk.

Zaterdag stond in het teken van het concert van Ellie Goulding waar ik ’s avonds met mijn zusje heen zou gaan. Maar niet voordat ik weer wat blogjes getikt had en zo’n anderhalf uur met de zelfontspanner van mijn camera gespeeld had (het resultaat en waar het goed voor was zie je morgen!). Ik probeerde nog wat recepten uit (later deze week in de Detox February) en toen was het toch echt tijd om richting Amsterdam te gaan. We waren lekker op tijd, de deuren waren net geopend toen wij aankwamen. Helaas was het geen kwestie van even naar binnen lopen, eerst hebben we een half uur buiten in de kou staan wachten, maar het had erger gekund.. Er waren fans die daar al veel langer stonden. Ook al waren er heel veel mensen voor ons in de rij, toen we eenmaal binnen waren kregen we het toch nog voor elkaar om een plekje vooraan tegen de hekken te bemachtigen.

Ellie was ontzettend goed. Wat een vrouw. Wat een lichaam! Ja en die stem natuurlijk.. Maar dat lichaam! Ze ziet er nog veel mooier en gespierder uit dan op foto’s. Beste fitspiratie ooit. Ik had trouwens niet verwacht dat Ellie live zo goed zou zijn, ik weet niet waar het idee dat dat niet het geval zou zijn vandaan kwam, maar het verbaasde me hoe krachtig haar stem was, ondanks haar ‘engelengeluid’. Loved it. Ik ga zeker weten weer kaartjes proberen te bemachtigen mocht Ellie binnenkort Nederland nog eens aan doen.

En toen was het alweer zondag.. Die zondag begon ik met speltpannenkoeken en een aflevering Pretty Little Liars en besteedde ik verder met administratie (it’s a bitch), schrijven, hardlopen en been- en buikspieroefeningen (volledig geïnspireerd door Ellie, haha). Aan het eind van de middag reed ik naar mijn ouders voor het zondagsmaal en na Studio Sport Winter vertrok ik weer naar huis om vervolgens nog een paar laatste werkzaamheden te verrichten. Mijn bed lag om half elf erg lekker en ik was dan ook meteen onder de zeil.

Deze week wordt weer gezellig druk. Vandaag werk ik bij Girlscene, morgen heb ik een evenement in Amsterdam, woensdag zit ik weer bij Girlscene, donderdag staat er 30 kilometer gepland en vrijdag moet ik weer naar Amsterdam. Zo blijven we lekker bezig ;-). I’ll keep you posted!

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. februari 17, 2014 / 12:18

  Klinkt als een prima week! En tjah, Ellie Goulding moest ik even googelen, sorry ;)

 2. februari 17, 2014 / 12:50

  Klinkt inderdaad weer als een super leuke week! Ben benieuwd naar je verhaal volgende keer!

 3. februari 17, 2014 / 13:10

  Wat een fijne week! Ellie Goulding’s lichaam is inderdaad erg goede fitspiration!

 4. februari 17, 2014 / 13:27

  Leuk dat je naar Ellie Goulding bent geweest! Ik vind haar muziek ook wel goed. Ik vind wel dat ze er soms ‘bulkier’ uitziet dan ze echt is met die shorts die ze draagt…

 5. Eva
  februari 17, 2014 / 13:27

  Wat een fijne week, zo leuk om te lezen! :) Fijne week! X

 6. februari 17, 2014 / 13:35

  9 blogs, wow! Hoe dan?!

 7. februari 17, 2014 / 13:45

  Holy moly, vrijdag was idd een bizar productieve dag voor je! Lekker bezig hoor!

 8. februari 17, 2014 / 13:45

  Zo zo, flinke week gehad! Ik vind dat nummer Lights van Ellie Goulding altijd zo goed :D

 9. februari 17, 2014 / 13:49

  Wat leuk dat Ellie goulding zo goed was

 10. februari 17, 2014 / 13:51

  Hoppa, productief hoor! Mooie foto’s heeft Ashley gemaakt!

 11. februari 17, 2014 / 14:15

  Drukke week! Goed bezig :)

 12. februari 17, 2014 / 14:26

  Ik vind het altijd zo knap dat je zoveel dingen in een week gedaan krijgt! Je werkt echt super hard en dat bewonder ik

 13. Femke
  februari 17, 2014 / 14:27

  Klinkt goed, mooi dat Ellie zo leuk was :D

 14. februari 17, 2014 / 14:38

  Wat een vette foto van Ellie Goulding! Hoorde ook allemaal goede verhalen over het concert. Leuk dat je er bij was. Fijne week maar weer!

 15. februari 17, 2014 / 14:43

  Lekker druk bezig!! Des te eerder is het weer lekker weer!!

 16. februari 17, 2014 / 15:20

  Klinkt als een hele leuke week! Ik hoor veel goeds over het concert van Ellie Goulding!

 17. februari 17, 2014 / 15:52

  Meid wat ben je toch ook een bezig bij. Als ik op jouw tempo zou leven dan kan je me na een maand opvegen volgens mij haha. Ben benieuwd naar komende week :)!

 18. februari 17, 2014 / 17:55

  Super leuke week heb je achter de rug ;) Ik hoor enkel positieve dingen over het concert van Ellie Goulding!

 19. februari 17, 2014 / 19:34

  Leuke diary’s heb je toch! Ik ben benieuwd naar de volgende!

  x

 20. februari 17, 2014 / 19:35

  30 k!? Woohaaa… Succes ;)

 21. februari 17, 2014 / 19:56

  Weer lekker druk zo te lezen :-) Pff, waar je soms de tijd vandaan haalt… Mss een ideetje voor een blogpost: how to keep your head calm hahah ;)

 22. februari 17, 2014 / 20:01

  Klinkt als een leuke week! Je bent goed bezig met hardlopen zeg, respect !

 23. februari 17, 2014 / 22:09

  Wat een leuke diary weer! :) Goed bezig met de detox maand!

 24. Fleur
  februari 17, 2014 / 22:19

  Ik vind je diary’s en plogs altijd zo leuk om te lezen!

  Maarrehh ”rennen” is in de atletiek/hardloopwereld een verboden woord. Het is altijd lopen (en lopen is wandelen). Niet dat het veel uitmaakt, maar als je ooit indruk wilt maken op een pro: zeg vooral geen rennen! ;-)

 25. februari 17, 2014 / 22:30

  Super tof dat je naar Ellie bent geweest! Verder klinkt vooral vrijdag leuk, ik houd van productieve dagen – misschien juist omdat ze zo zeldzaam zijn ;)

 26. februari 17, 2014 / 23:58

  Ik was zaterdag ook bij het concert! Ze was echt geweldig!!

  Helaas eindigde mijn dag niet zo fijn, ging op het station door mijn enkel en heb een heel klein mini breukje in mijn enkel… Minstens een week uit de roulatie. Jammer.