DIARY: 118

 photo Desktop252.jpg

Afgelopen week was redelijk druk te noemen, voor het eerst in mijn leven hoopte ik dat mijn vakantie maar niet té snel zou komen, omdat ik nog zoveel moest doen voordat ik kon gaan. Uiteindelijk heb ik de helft van wat er op mijn to-do-list stond maar gewoon meegenomen, door één noodlottig drankje of hapje (ik weet het nog steeds niet) donderdagavond. Maar goed, laten we gewoon bij maandag beginnen.

Maandag werkte ik bij Girlscene en dat betekende dus dat ik weer vroeg op moest. ’s Avonds organiseerde ik de GL2Rcrew meeting bij Run2Day samen met Jenny en een week ervoor had ik verzonnen dat het misschien wel leuk zou zijn om heel veel gezonde hapjes en drankjes mee te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Met een grote (en vooral zware) hutkoffer vertrok ik richting Amsterdam. Eenmaal in Amsterdam liep ik niet meteen naar kantoor, maar maakte ik een korte pitstop bij Dr. Blend op de Herenstraat, een nieuw tentje waar je on demand heerlijke sapjes kunt laten maken. Lekker. Goed, kantoor, dagje Girlscene en om half zes richting Run2Day waar ik ontvangen werd door Jordy van Run2Day.

Tot zover gaat alles goed, maar dan heb ik mijn tas nog niet geopend en in mijn tas heeft zich die dag een klein drama voorgedaan, mijn flessen met perensap zijn opengegaan (terwijl ze zo goed ingepakt zaten) en alles is nat en kleverig. Getsie. M’n legging kon ik nog wel aan, maar mijn top en sportbeha waren ondraagbaar, geen punt, ik had een jasje en droeg een normale BH en had ik immers niet jarenlang zonder sportbeha hardgelopen? Hmmmmmm ja, maar bij de training die we gingen doen was een sportbeha toch wel handig geweest. Knieheffen, springen en vervolgens een rondje lang intervallen in het Vondelpark. 30 seconden voluit, 30 seconden wandelen. Wat een hel. Die 3,5 kilometer leken nog nooit zo lang. Vervolgens nog bijna een half uur beenspieroefeningen waar iedereen vijf dagen niet van kon lopen. Thanks Jordy, we kennen onze plaats weer.

Na het rennen genoten we van mijn bananenbroden en havermoutkoekjes en Jenny’s sapjes en bliss balls, om vervolgens de lange weg naar huis af te leggen. 24.00u was ik thuis, rond 1.00u sliep ik.

Over dinsdag hebben jullie eigenlijk al heel veel kunnen lezen, want dat was PLOGdag. Ik begin het steeds leuker te vinden en kan al niet wachten om een dagje op wintersport te bloggen. Maar zoals gezegd, ik wil het niet te vaak doen, want dan is de lol er denk ik snel af. Daarom houd ik mezelf op dit moment nog even in.

Woensdag begon ik alweer vroeg met bloggen, vervolgens ben ik samen met mijn vriend naar zijn zus en zwager gereden, KRAAMVISITE. Ik hou van baby’s, ik ben zelf nog een baby dus voor mij voorlopig geen baby, maar andermans baby’s vind ik leuk. Vervolgens reed ik door naar mijn ouders waar ik nog een paar uur doorwerkte, waarna ik weer in mijn auto stapte, dit keer richting Rotterdam, voor de opening van FG Food Labs.

Toen ik terug naar huis reed belde mijn vriend dat hij waarschijnlijk geen tijd had om te koken.. Shit. Maar we konden wel sushi eten, want we hadden nog ‘bonnen’.. PRIMA. Ik rijd wel naar de stad, geen enkel probleem. Tegen sushi zeg ik nooit en te nimmer NEE.

Donderdagochtend begon mijn dag weer met een date met Laura bij Starbucks, vervolgens deed ik een dagje Girlscene, om vervolgens door te gaan naar de verlate nieuwjaarsborrel van het bedrijf waaronder Girlscene valt. Mijn plan was om even een uurtje binnen te lopen en dan vervolgens snel naar huis te gaan. Maar goed, geef mij één glas wijn en ik denk daar ineens heel anders over. De sushi smaakte goed, de loempia’s ook, de wijn was prima en toen kwamen er shotjes. Ik was absoluut niet dronken, hooguit lekker vrolijk (maar dat kan ik ook zonder alcohol zijn). Toen ik om 22.00u in de trein naar Den Haag zat voelde ik me kiplekker, maar toen ik om half twaalf thuis kwam begon de ellende.

De hele nacht van donderdag op vrijdag heb ik op het toilet doorgebracht, ik zal jullie de details besparen maar jullie kunnen je er vast wel een voorstelling bij maken. Het kwam zelfs uit mijn neus. Ok, kom ik toch nog met details. Sorry, ik kon het niet laten. De hele vrijdag was ik slap en die to-do-list (waar onder andere twee blogs voor zaterdag en twee blogs voor zondag, mijn btw-aangifte, een paar wassen draaien en mijn tas inpakken opstond) daar kwam niets van terecht. Ik kon niets, was totaal kapot. Lekker dan. Ik heb mijn vriend op pad gestuurd voor cola en kippensoep, maar erg veel heb ik niet binnengehouden, ik kon alleen maar hopen dat ik zaterdagochtend vroeg een beetje beter zou zijn.

Nou, echt beter was ik zaterdagochtend om 3.00u toen mijn wekker ging niet, want het begon weer met een date van een half uur op de wc, maar het was alles beter dan vrijdag en dus ging ik gewoon richting mijn ouders vanwaar om 5.00u vertrokken met twee auto’s richting Serfaus. Mijn vriend en ik in de ene auto, mijn vader, moeder, broertje en zusje in de andere. De reis viel me alles mee, ook al zat ik elf uur achter elkaar in een auto. Ik heb geen één keer mijn meegebrachte kotsbakje hoeven gebruiken. Hoera! En toen we Serfaus inreden, mijn vriend de raampjes van de auto open zette en de frisse berglucht naar binnen kwam, was alles goed.

We pakten snel onze spullen uit en liepen met ski’s en schoenen richting de gondels, niet om te gaan skiën, maar om onze ski’s alvast op te laten slaan in het depot, zodat we dat de volgende ochtend niet meer hoeven te doen. De skipassen gekocht, een lekker taartje gegeten (ging er prima in, YES ik ben écht beter) en vervolgens weer naar het appartement waar we pizza’s eten en vroeg naar bed gaan. Ok. Shit. Ik ben toch niet beter. Taart en pizza. Hoe kon ik zo stom zijn. FML.

Mijn zondag begon dan ook niet helemaal super, maar… na wat frisse lucht en een klein ontbijt voelde ik me alweer een stuk meer mens. Het sneeuwde buiten en iedereen was vrij sloom, dus erg vroeg stonden we niet boven aan de piste. Staan we normaal om 9.00u bovenaan de piste, zondag was het 10.30u voordat we onze eerste bochtjes draaiden. Maar hé, het was ook gewoon vakantie. Het was hele lastige sneeuw en er was weinig zicht, maar ik had een helm en sneeuwbril op, dus het kan me allemaal weinig schelen. Koud had ik het niet en zien ging beter dan met mijn normale zonnebril die ik gewoonlijk tijdens iedere weersomstandigheden tijdens het skiën draag.

Om half vijf kwamen we als één van de laatsten beneden, we deden boodschappen, ik dook achter mijn MacBook met een zak popcorn en om 20.00u gingen we met zijn alle uiteten. Prima eerste dagje denk ik zo.

Op naar een hele mooie skivakantieweek! 

Liefs,
Annemerel

Delen:

28 Reacties

 1. Julia
  januari 27, 2014 / 12:10

  Leuke week heb je weer gehad. Wel jammer dat je zo ziek was geworden! Heel veel plezier op wintersport!

 2. januari 27, 2014 / 12:12

  Enjoy babe!

 3. Agnes
  januari 27, 2014 / 12:30

  Balen dat je ziek was! Heel veel plezier nog deze vakantie :D

 4. Margot
  januari 27, 2014 / 12:31

  Heel veel plezier! Ik ben net terug van skivakantie! En het heeft deugd gedaan!

 5. januari 27, 2014 / 12:40

  Veel plezier op je vakantie!

  Als ik zo je dairy’s doorlees, heb je regelmatig last van een dagje ziek zijn. Heb je een gevoelig maag/darmstelsel?
  Zelf heb ik dat soms ook. Soms moet ik echt uitkijken met wat ik eet.

 6. januari 27, 2014 / 13:00

  Ahh, wat vervelend dat je zo aan de vakantie moest beginnen. Gelukkig gaat het nu weer beter. Veel plezier de rest van je vakantie!

 7. januari 27, 2014 / 13:05

  Ohh wat naar dat je zo ziek was An. Getver. :( Maar nu optimaal genieten van je vakantie!

 8. januari 27, 2014 / 13:06

  Oe wat naar!!! Fijn dat je al weer wat beter bent! Geniet van die vakantie! :)

 9. januari 27, 2014 / 13:17

  Wat vervelend dat je ziek was! In ieder geval een fijne vakantie!

 10. januari 27, 2014 / 13:36

  Zo te horen komt die ski week helemaal goed! Veel plezier!

 11. januari 27, 2014 / 13:43

  Oh wat vervelend dat je je zo ziek voelde, maar mooi dat het weer wat beter gaat! Geniet van je vakantie en veel plezier!

 12. januari 27, 2014 / 13:48

  jee vette pech dat je zo ziek was :) Gelukkig precies op tijd weer opgeklaard allemaal, geniet van je vakantie!

 13. januari 27, 2014 / 13:52

  Beterschap en hele fijne vakantie gewenst! :)

 14. januari 27, 2014 / 13:58

  Fijn dat je zo goed als beter bent! Ziek zijn op vakantie is al helemaal dramatisch.

 15. januari 27, 2014 / 14:12

  Ziek zijn is altijd vervelend, maar nu lekker op vakantie! Veel plezier :)

 16. EllaNola
  januari 27, 2014 / 15:00

  Wat vervelend dat je ziek was! Maar heel veel plezier in Serfaus!

 17. januari 27, 2014 / 15:23

  Haha bummer dat je ziek werd van het avondje stappen. Have fun op wintersport! En trouwens, nu je het over sushi hebt. My god dat heb ik al veel te lang niet gegeten. Donderdag ga ik weer and I can’t wait!

 18. januari 27, 2014 / 15:30

  Wat rot dat je ziek was/bent, hoop dat je snel opknapt en van je wintersport kunt genieten!

 19. januari 27, 2014 / 16:15

  Oh balen zeg, dat je zo’n last had van een avondje! Maar nu lekker vakantie! Geniet ervan!

 20. januari 27, 2014 / 16:23

  Leuke blog weer! Have fun!

 21. januari 27, 2014 / 16:41

  Jammer dat je ziek was, alsnog beterschap en geniet van je vakantie

 22. januari 27, 2014 / 17:04

  Nee wat balen van je sapjes die in je tas open gingen! Dat soort dingen zijn echt mijn nachtmerrie, haha! Beterschap nog en fijne vakantie!

 23. januari 27, 2014 / 18:31

  Oooh die sushi ziet er zo lekker uit!!

 24. januari 27, 2014 / 19:22

  Leuke diary! Geniet van je vakantie!

 25. januari 27, 2014 / 19:41

  Vervelend om precies voor vakantie ziek te zijn. Moet je natuurlijk altijd nog zoveel dingen regelen. Gelukkig gaat het nu een stuk beter! Fijne vakantie en ik kijk uit naar de plog!

 26. januari 28, 2014 / 10:49

  Heerlijk op vakantie! Geniet ervan!

 27. januari 28, 2014 / 11:03

  Leuke diary!