THE LIST: #Random

 photo random.jpg

De hele dag bedenk ik me dingen waarvan ik denk… hmm… zou ik over kunnen bloggen. Maar een hele blog over het onderwerp? Kan natuurlijk wel.. Ik kan overal wel 600 woorden over schrijven. Maar of het ook echt interessant is? Ik betwijfel het… Vandaar deze compilatie van randomness thoughts.

– Ik ben altijd bang dat ik iets verkeerds doe op Facebook en vaak gaat het ook ‘bijna’ fout. Dan zet ik een artikel van Girlscene op de Facebook van Annemerel.com (of andersom), of dan doe ik een gênante zoekopdracht (jeweetwel, zo’n zoekopdracht naar een ex van een ex, zo één die je alleen doet als je je echt verveeld) en dan vul ik die naam niet in de zoekbalk in maar in mijn Facebook tekstvakveld.

– Ben ik de enige die te veel uitroeptekens plaatst? Ik ben daar zo slecht mee. Vaak stuur ik een mailtje en als ik het dan na lees zie ik dat er achter iedere zin een uitroepteken staat. Oeps. Vervolgens moet ik kiezen welke uitroeptekens wegmoeten maar dan heb ik ook écht het gevoel dat iedere zin een uitroepteken nodig heeft. Ik denk dat het iets te maken heeft met mijn persoonlijkheid. Ik praat namelijk ook in uitroeptekens. Als je wel eens met me gesproken hebt dan weet je wat ik bedoel. Ik kan erg eh… enthousiast zijn.

-Ik ben slap. Super slap. Waren eerst mijn spieren in mijn benen onderontwikkeld voor de afstanden die ik hardliep (waardoor ik blessures kreeg), vorige week was ik bij de fysio om aan mijn houding te werken (mijn houding zorgt voor rug en nekklachten en die zorgen weer voor heftige hoofdpijn) en mocht ik een gewichtje van een halve kilo tillen. Na drie repetities begonnen mijn armen al te trillen. Er is dus werk aan de winkel.. Als ik terug kom van wintersport ga ik hier écht iets aan doen. Promised.

– Geen chocola eten is moeilijker dan gedacht. De eerste week was ik er super op gefocust, afgelopen dinsdag ging ik al de fout in toen ik een chocolade macaron at terwijl ik bij &Samhoud Places lunchte. Eén zo’n macaron is geen schande, maar het gaat erom dat ik het niet eens doorhad. Het was pas toen mijn tafelgenoten me erop wezen (een half uur) dat ik doorhad dat ik chocola gegeten had. Oeps. Ik wil het nog wel even doorzetten, want ik heb het idee dat het zeker veel invloed heeft. Alleen die warme chocolademelk met slagroom op wintersport… hoeeee dan?

– Ik wil een lange bob, maar ik hou van mijn lange haar en ik weet zeker dat lang haar me leuker staat dan die lange bob. Maar toch blijft die lange bob in mijn hoofd zitten. Het komt door iedereen die z’n haren afknipt want bij iedereen vind ik korter haar leuker staan dan langer haar. Geen uitzonderingen. Maar mijn haar is ECHT lang en ik ben best blij als ik naar mijn haren kijk en daarom vind ik het zo ZONDE. En afknippen en aan een goed doel geven gaat niet, want er zitten teveel lagen in en highlights, dus ook dat gaat niet lukken. Oh beslissingen, beslissingen.

– Autorijden begin ik steeds leuker te vinden! Afgelopen maand vierde mijn rijbewijs haar 5-jarig bestaan en dat betekent dat ik officieel van mijn puntenrijbewijs af ben. Niet dat ik punten gehaald heb (gelukkig), maar toch.. Volgens mij gaat het huren van auto’s nu ook een stuk makkelijker ennnn ik mag meer alcohol drinken. Dat laatste ben ik niet echt van plan (het gaat ook om mijn eigen veiligheid…). Mijn favoriete bezigheid tijdens het autorijden? Zingen. Ik heb nu al een paar maanden de CD van Katy Perry in mijn auto zitten en ik kan alle nummers van voor tot achter meezingen. Het zingen beperkt zich wel tot de auto, daarbuiten durf ik het (nog) niet aan.

Zooo dat lucht op, dat was mijn hoopje randomness voor nu… Je kunt het maar kwijt zijn ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

53 Reacties

 1. januari 26, 2014 / 17:11

  Geen chocolade eten zou voor mij ook echt moeilijk zijn! Leuk geschreven!

 2. Marleen
  januari 26, 2014 / 17:16

  Een vriendin van mij eet ook geen chocola meer om te kijken wat het met haar huid doet, maar het lijkt me zo moeilijk!

  Verder lijkt het er bij mij op school ook op alsof ie-de-reen z’n haar afknipt, en dan denk ik; zal ik het ook weer doen? Maar de vorige keer had ik achteraf zo’n spijt ….

 3. januari 26, 2014 / 17:21

  Leuk artikel! Hahah chocolade eten zonder het door te hebben!

 4. januari 26, 2014 / 17:21

  Haha, ik merk ook altijd dat ik zo veel uitroeptekens plaats! Het lastige is dan inderdaad het kiezen welke er weg moeten :P

 5. januari 26, 2014 / 17:21

  haha leuk om te lezen weer. Nu ik zelf een hardloopblog heb is het inderdaad soms weer even een uitdaging om een leuk onderwerp te bedenken.

 6. Loes
  januari 26, 2014 / 17:31

  Haha, dat van die uitroeptekens heb ik precies hetzelfde!

 7. Brechtje
  januari 26, 2014 / 17:36

  Ik heb precies hetzelfde probleem met uitroeptekens! hahaha ;) Wanneer ik mijn e-mails aan het einde terug lees moet ik er altijd een paar deleten. Fijne vakantie gewenst!

 8. januari 26, 2014 / 17:45

  Die uitroeptekens komen me bekend voor! Het liefst plaats ik na elke zin er wel een. Maar als ik dan terug lees denk ik ook vaak van; jeetje, het lijkt wel of ik schreeuw.

 9. januari 26, 2014 / 18:02

  Haha leuke post!!
  (Die uitroeptekens waren nodig! (die ook!) )

 10. januari 26, 2014 / 18:02

  Heeeel herkenbaar haha. Ik heb ook al maanden de cd van Katy in de auto en ik zing ze ook helemaal mee, fijne liedjes. En die uitroeptekens… Tja, oeps!

 11. Mirte
  januari 26, 2014 / 18:08

  hahah die uitroeptekens zijn zo herkenbaar!!!!!! (;)

 12. januari 26, 2014 / 18:21

  In comments, facebook message, tweets, whatsappen enz..jep overal doe ik uitroepteken! Is een tik misschien? En zingen in de auto doe ik ook echt altijd! Is anders zo saai.

 13. januari 26, 2014 / 18:28

  Haha dat Facebooken heb ik ook zo’n last van!

 14. januari 26, 2014 / 18:28

  Haha, die van die uitroeptekens.(!) Dat heb ik dus ook héél erg. (!)

 15. januari 26, 2014 / 18:33

  Dat met die uitroeptekens heb ik ook, vooral als ik reageer op een blogpost ofzo. Dan wil ik uitdrukken hoe leuk ik hem vind, dus moet overal een uitroepteken achter. En dan denk ik nee, dat ziet er niet goed uit, dus verander ik da helft van mijn uitroeptekens in smileys. Wat er dan ook weer ’too much’ uitziet. Maar allemaal punten lijkt te serieus ofzo? Ik snap in ieder geval helemaal wat je bedoelt! :)

 16. januari 26, 2014 / 19:00

  Dat met die uitroeptekens heb ik ook. Dan zit ik de tekst die ik geschreven heb na te lezen en dan denk ik oeps.. deleten een paar van die uitroeptekens.
  Ik heb mijn haar vorig jaar in ene bob geknipt. Ik vond het een maand leuk en sindsdien mis ik mijn lange haren. Nu dus weer laten groeien. Heb je niets aan, maar ik krijg naar verloop van tijd altijd spijt. En jouw haren zijn heeeeeel lang en mooi!

 17. Leanne
  januari 26, 2014 / 19:01

  Ik heb een paar weken geleden ook mijn haar gedoneerd aan stichting haarwensen. Maar je mag gewoon geverfd haar doneren (dus highlights ook!) en laagjes maken ook niet veel uit, want jouw haar is zo lang.. En er staat nergens dat je geen laagjes mag doneren: alleen een minimale lengte los haar/vlecht staat op de websites!

 18. Olga
  januari 26, 2014 / 19:01

  Ik denk dat het ‘slechte’ van een macaron voor jou niet zozeer in de chocola opzich zit maar meer in de suikers/gemodificeerd meel etc. :P

 19. Janice
  januari 26, 2014 / 19:21

  Ik denk dat een lange bob je echt héél leuk zou staan. Iets volwassener en een keer iets anders! ;)

 20. januari 26, 2014 / 19:24

  Leuke post! Dat van facebook en dan typen in je statusupdate in plaats van in je zoekbalk is echt heel heel heel erg herkenbaar.

 21. januari 26, 2014 / 19:26

  Doet me eraan denken dat ik net tijdens het eten ook ergens bij dacht dat ik er een column over moest schrijven, maar dat ben ik weer vergeten, haha. Ik zou je haar zo houden hoor!

 22. januari 26, 2014 / 19:27

  Haha heerlijk deze random blogpost! Alleen jij kan dit maken:) &Die uitroeptekens? Daar heb ik ook last van! Alles staat gewoon beter met een uitroep teken! Over de lange bob, ik denk dat je het gewoon moet doen! Ik heb 2x mn haar van de een op de andere dag in een bob laten knippen. Het was super gaaf! En ik denk oprecht dat het je leuk staat.

  Geniet van de sneeuw!

 23. januari 26, 2014 / 19:28

  Ik herken het van facebook. Alleen ben ik bang dat ik per ongeluk op ‘delen’ klik bij het scrollen van mn scherm. Ik heb zo zelfs ooit een via via via iemand toegevoegd die ik dus helemaaaaal niet kende. Oeps.
  En met je haar heb ik zelf ook. Ik heb jaren gezegd: na mijn eindexamen neem ik een bob. Niet dus. Ik durf niet!

 24. januari 26, 2014 / 19:30

  Leuk artikel! Ik denk dat een lange bob je trouwens wel heel erg mooi zal staan!

 25. EllaNola
  januari 26, 2014 / 19:41

  Ik plaats ook achter veel zinnen een uitroepteken. En dan ga ik ook twijfelen.. hahaha!

 26. Eline
  januari 26, 2014 / 19:48

  Dat van uitroeptekens in een mailtje of een berichtje heb ik ook áltijd haha!

  Liefs,

  Eline

 27. januari 26, 2014 / 19:50

  Erg leuk dit om te lezen, het is namelijk heel herkenbaar ook. Dingen waar je opzich wel over wil schrijven, maar het eigenlijk maar in een paar zinnen kan die net niet genoeg zijn voor een artikel. Dat zal dan ook wel de reden zijn waarom ik vooral korte artikelen plaats haha.

  Maar die van geen chocola eten is herkenbaar, lijkt mij ook lastig…

 28. Suzan
  januari 26, 2014 / 20:24

  Als ik jou was zou ik je haar niet zo kort knippen, misschien staat het wel haha maar ik vind je haar echt prachtig!

 29. januari 26, 2014 / 20:43

  een bob… doen! Ik heb precies een jaar geleden ook m’n haar kortgeknipt en nu is het al bijna terug de lengte dat het toen was. Haar groeit (snel), en als je het niet probeert ga je je altijd afvragen hoe je eruit zou zien met een bob:) ik heb geen moment spijt gehad en zou m’n haar zonder twijfel nog eens zo kort laten knippen, terwijl ik altijd dacht dat ik nooooit m’n haar kort zou knippen. Just do it;)

 30. januari 26, 2014 / 21:22

  Zulke lijstjes zijn juist de leukste joh! Ik probeer mijn uitroeptekens ook altijd zoveel mogelijk te doseren, vooral in comments, haha. Een lange bob zou je trouwens wel echt super staan denk ik…

 31. januari 26, 2014 / 21:36

  Leuk! Ik zet altijd in reacties te veel uitroeptekens, dat merk je nu!

 32. januari 26, 2014 / 21:44

  Dat van die uitroeptekens heb ik ook altijd haha. Een lange bob lijkt me erg mooi bij jou!

 33. januari 26, 2014 / 22:23

  Haha, dat met uitroeptekens herken ik me zo in. Ik heb zo het gevoel dat ik heel bot en naar over kom als ik geen uitroeptekens gebruik, haha!
  (Ja ik heb heel lang nagedacht over de uitroeptekens in dit berichtje)

 34. januari 26, 2014 / 22:24

  Super leuke post!!! leuke blog ook ik volg je via bloglovin

 35. januari 26, 2014 / 22:44

  Hahahaha, vooral de eerste komt bij mij bekend voor!!

 36. januari 26, 2014 / 23:46

  Hahah dit is zo lekker om te lezen! En ik denk dat ik een mede-te-veel-uitroepteken-gebruiker ben. Ook als ik een reactie plaats met meerdere zinnen moet ik uit kijken dat ik niet achter elke zin ! zet. Echt heel erg!

 37. januari 27, 2014 / 01:35

  Niet je haar afknippen hoor! Het is prachtig :-)

 38. januari 27, 2014 / 07:55

  Ohh, verschrikkelijk is dat als je per ongeluk een zoekopdracht als statusupdate plaatst. En hoe snel je het ook verwijdert, volgens mij krijgt diegene er alsnog een melding over.. Ugh! Dat met die uitroeptekens heb ik trouwens ook en ik gebruik ook teveel smileys.

 39. Babette
  januari 27, 2014 / 08:43

  Knippen!!!
  Ik heb ook altijd lang haar gehad en iedereen vond het altijd zo super mooi. Maar ook net als jouw was ik toe aan iets nieuws. Zonder het ook maar iemand te vertellen ben ik naar de kapper gegaan en een korte bob laten knippen. En ik was zo super blij! Tuurlijk zijn er mensen die je lange haar mooier vonden maar het gaf mij veel meer pit dan het “standaard’lange haar. Momenteel is het wel weer een stuk langer maar ik ga volgende week weer naar de kapper. Ik ben om! En wat dan nog.. het groeit toch weer aan.. Succes met de beslissing ;)!

 40. januari 27, 2014 / 09:08

  Jaaaa die uitroeptekens! Herkenbaar. Een punt staat soms zo saai, zo zakelijk. En wat je haar betreft, gewoon een keer proberen, maar ben het absoluut met je eens dat je prachtig lang haar hebt. Succes!

 41. januari 27, 2014 / 10:09

  Haha dat met uitroeptekens heb ik ook. Lastig karweitje om ze na afloop wat te verminderen maar volgens mij zijn er velen die typen uitroeptekens irritant vinden. Ik vind je haar trouwens prachtig dis ik zou het houden maar ik ben dan juist weer ene groot fan van lang haar.

 42. januari 27, 2014 / 10:27

  Erg leuk geschreven. Heel herkenbaar ;)

 43. Aukje
  januari 27, 2014 / 11:08

  Jaaa doen die lange bob! Ik had ook heel lang haar, maar het was meer dood dan levend. Ik heb een lange bob genomen met als voordeel dat er van de achterkant 25 cm dood haar af kon, en het aan de voorkant nog steeds best lang leek (en voelde)!

 44. Agnes
  januari 27, 2014 / 11:18

  Superherkenbaar!! En dat van die bob, doe het nou gewoon! Ik weet zeker dat het je supermooi zal staan want je hebt echt een mooi gezicht. Weet je zeker dat je je haar niet kan doneren? Je hebt best dik haar dus ik denk dat ze van (een deel van) je geknipte haar echt wel iets kunnen maken!

 45. januari 27, 2014 / 11:40

  Oh ja! Dat facebookprobleem! Dat heb ik ook! (plaats ik nu drie uitroeptekens??) zucht

 46. januari 27, 2014 / 11:44

  Haha, leuk. En herkenbaar, vooral die eerste en tweede. Ik vind uitroeptekens altijd zo enthousiast, dus wel leuk. Maar als je teveel gebruikt is het wel een beetje too much.

 47. Tess
  januari 27, 2014 / 11:52

  Twee erggg herkenbare dingen: Ik gebruik ook áltijd te veel uitroeptekens in mailtjes, en ik zie het dan inderdaad ook altijd pas achteraf, zonder uitroeptekens kom je gewoon zo saai over voor mijn gevoel! Ik zit ook te dubben of ik m’n haar er af zal doen, maar ik ben er ook best blij mee. Ik zou het dan wel weer kunnen doneren, maar iedereen aan wie ik het vraag zegt ‘neee, je hebt zulk mooi haar!’, dus ik doe het denk ik ook maar niet. Kan altijd nog toch?

 48. januari 27, 2014 / 11:57

  Aaaah die uitroeptekens.. Heb ik dus ook zo vaak last van! En ook het haar dilemma kan ik me in vinden. Maar ik zeg doen! In septber knipte ik 30cm af, doneerde het aan stichtong haarwensen. Weet je zeker dat het niet kan met je lagen? Anders even navragen aan de kapper.. En dat lange haar groeit echt snel weer aan, bij mij is er sinds toen zeker alweer bijf cm bijgegroeit!

 49. januari 27, 2014 / 12:08

  Volgens mij ben je dus niet de enige die het ‘uitroepteken’-probleem heeft! (uitroepteken!)
  Haha! Zéér herkenbaar.

 50. januari 27, 2014 / 12:48

  Ik heb ook vaak dingen waarover ik wel wil schrijven maar ofwel niet goed weet hoe ofwel niet weet of het interessant genoeg is voor een hele post enzovoort.

  Ik schrijf ook vele uitroeptekens! En ook in’t echt spreek ik zo ;-)

 51. januari 29, 2014 / 16:23

  Dat van die uitroeptekens is zoo herkenbaar! Haha, liefs!