DIARY: 113

 photo Desktop144.jpg

Is het vandaag echt 23 december (22 december als ik dit schrijf), is het morgen echt al kerstavond? Is het overmorgen echt al Kerst, is het echt al over anderhalve week 2014? WAAR BLIJFT DE TIJD?!

Maandagochtend zat ik alweer vroeg in het OV richting Girlscene. Vraag me niet wat ik die dag allemaal op de redactie heb uitgespookt, want ik kan me er weinig meer van herinneren. Ik zal vast gewerkt hebben ;-). ’s Avonds was de meeting met mijn Girls Love 2 Run Crew-maatjes bij Lululemon. Eerst liepen we zeven kilometer door het Westerpark en vervolgens genoten we van sushi in de Lululemon winkel, terwijl we spraken over één van mijn favoriete dingen; hardloopkleding. Fijne avond. Dat ik pas om 24.00u thuis kwam nam ik maar voor lief.

Dat nam ik voor lief, omdat ik dinsdag gewoon een uurtje langer in bed kon blijven liggen. Er stond alleen een deadline voor een proefartikel voor een nieuwe opdrachtgever op het programma. Die deadline was om 12.00u, maar ik hoefde alleen nog maar de puntjes op de i te zetten, dus om 11.00u zat ‘ie al in het digitale postvakje van de opdrachtgever. Sorry van de ‘vaagheid’, maar ik mag er niks over zeggen en daarbij, ik heb de opdracht nog niet, dus ik houd liever nog even mijn mond.

De rest van de middag spendeerde ik met mijn MacBook en wordpress. Ik had dus bedacht dat ik met Kerst een paar dagen vrij wilde (de 24ste tot en met de 26ste) zoals de meeste mensen zeg maar, maar dat betekent natuurlijk wel dat ik iets moet voorwerken. Helaas is dat niet echt gelukt. Dinsdag heb ik veel kunnen schrijven, maar de rest van de week kwam ik er niet aan toe. Ach ja, ik zie bloggen niet écht als werk, dus als ik dat moet doen tijdens de kerstdagen is het geen ramp. Maar soms is het wel fijn als je een paar dagen helemaal nergens verplicht hoeft aan te denken en dat heb ik de afgelopen twee jaar nooit gehad, omdat ik op vakantie ook altijd mijn MacBook meeneem. Maar nogmaals, geen ramp.

’s Avonds at ik sushi met mijn vriend, dat eet ik de laatste tijd weer veel meer dan de afgelopen maanden en het is een verandering waar ik absoluut geen probleem mee heb. Sushi, will you marry me? Ik kroop al vroeg mijn bed in, want mijn wekker ging woensdag weer om 5.30u voor een koffiedate met Laura.

En die had ik woensdagochtend dus weer op station Haarlem bij Starbucks. Koffiedates met Laura zijn misschien wel mijn beste idee van 2013. Echt waar. De rest van de woensdag werkte ik op kantoor in Amsterdam en om 18.00u nam ik voor het eerst in mijn leven de Fyra van Amsterdam naar Rotterdam. Of… volgens mij heet ‘ie sinds deze week geen Fyra meer, maar goed, die snelle trein tussen Amsterdam en Rotterdam dus. Hij reed gewoon op tijd en ik had een prima plekje, dus het was een hele fijne eerste ervaring. Ik had echt het gevoel dat ik aan het ‘reizen’ was. De trein heeft veel weg van de Thalys en even droomde ik ervan dat de trein door zou rijden naar Parijs. Ik mis Parijs. Ik ben veel te verwend geweest eerder dit jaar door in een betrekkelijk korte periode drie keer naar Parijs te gaan en nu ben ik er ruim vier maanden niet geweest en mis ik het. Heel erg.

In Rotterdam had ik de kerstborrel van Metro Mode. Mijn enige kerstborrel van dit jaar, mijn eerste kerstpakket (in de vorm van een goodiebag) in jaren. Thanks Karin & Metro! We dronken roze bubbels in Hotel Pincoffs en aangezien ik geen avondeten op had (alleen een paar bitterballen) kwamen die bubbels hard aan. Ik had slechts twee glazen nodig om gezellig te worden. Ok, who am I kidding, ik heb nooit meer dan twee glazen nodig om gezellig te worden.

Donderdag begon mijn dag alweer vroeg bij de Fysio, dit keer heeft ze mijn onderrug behandeld die nogal stijf blijkt te zijn. Wat een luxe, iedere week naar de fysio. Ik voel me iedere week flexibeler worden. Betaal ik toch niet voor niets iedere week de hoofdprijs voor mijn ziektekostenverzekering (ik heb de verzekering voor zielepietjes die altijd ziek zijn, omdat ik, meer dan gemiddeld, ergens last van heb). De rest van de donderdag was ik niet heel erg productief. Ik weet niet waar de vermoeidheid vandaan kwam, maar ik voelde me niet zo goed. ’s Avonds kwam Raquel en aten we pasta, dit keer sloofde ik me niet uit in de keuken maar haalden we pasta bij mijn favoriete afhaal pizzeria bij mij in de straat.

De volgende dag voelde ik me gelukkig alweer een stuk productiever. Ik begon met een fijne run van 10 kilometer om mijn Garmin Horloge te testen, de rest van de dag spendeerde ik voor een groot gedeelte met mijn MacBook. ’s Avonds plofte ik op de bank met Love Actually, waarbij ik bij de openingsscène al tranen in mijn ogen had. Zo’n avond dus.

Zaterdag had ik mijn spa-date met Laura waar ik gisteren al over verteld heb. De spa in het Conservatorium Hotel heeft echt mijn hart gestolen, op deze manier wil ik echt wel meer zaterdagen doorbrengen, zeker als het van dat zeikweer is als afgelopen zaterdag. ’s Avonds ging ik naar mijn ouders voor het zondagsmaal (op zaterdag ja), risotto met garnalen. Heerlijk. We sloten de avond af met een andere favoriete film van mij, The Holiday. Die film verveelt, net als Love Actually, nooit.

En dan belanden we alweer bij zondag, zie je, de weken vliegen echt voorbij. Zondag werd ik ietwat laat wakker, I blame the weather! De hele zondag spendeerde ik samen met mijn MacBook en favoriete geurkaars (van ZARA Home) en heel veel koppen thee (en dus spendeerde ik een groot gedeelte van mijn dag ook op het toilet). Er stond eigenlijk een run op het programma, maar het was zo nat en grauw, dat ik hem maar oversloeg. Dinsdag nog een kans en ik ben van plan om ook met de kerstdagen iedere dag een paar kilometers te maken, om ruimte te maken voor het kerstdiner. Helemaal niet erg dus, dat ik me gisteren als een hermit gedragen heb. Heerlijk zelfs.

Fijne kerstweek! Dat deze week maar vol met heerlijk eten, fijne mensen en heel veel plezier mag zitten!

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. december 23, 2013 / 12:08

  The Holiday <3333 (of eigenlijk Mr Law <3)

 2. december 23, 2013 / 12:09

  Heerlijk! Ik kijk ook echt zo erg uit naar de kerst, ik kan niet wachten tot het morgenmiddag is :D

 3. december 23, 2013 / 12:14

  Klinkt als een leuke week weer!

  Liefde voor The Holiday! Samen met Love Actually absoluut mijn favoriete kerstfilm (en ik moet dan ook toegeven dat ik ze allebei al twee keer gezien heb dit kerstseizoen… oeps).

 4. Margot
  december 23, 2013 / 12:14

  Ik plan ook om tijdens de kerstdagen (dinsdag, woensdag én donderdag) elke dag te gaan lopen in de hoop dat er iets minder blijft ‘plakken’ van de kerstdiners! Hopelijk haalbaar want mijn heupen hebben het gisteren zwaar te verduren gekregen op de 10km Gaston Roelants in Brussel gisteren… Spierpijn!

 5. december 23, 2013 / 12:48

  Fijne kerstweek! Ik heb ook zin in lekker hartlopen met de kerstdagen, doe maar er ook maak zo’n spadagje bij!

 6. december 23, 2013 / 13:01

  Klinkt weer als een fijne week zo voor alle feestdagen. Ik heb afgelopen week ook The holiday gekeken, mijn favoriete film en verveeld inderdaad nooit!

 7. december 23, 2013 / 13:11

  Ik word altijd zo blij van je diaries, je vertelt het ook altijd zo fijn!

 8. december 23, 2013 / 13:12

  Ziet eruit als een geslaagde week! Ik heb afgelopen week ook al extra gesport en ben ook van plan iedere kerstdag een uurtje te sporten, zo kan er net iets meer ijs en stokbrood met kruidenboter (of knoflooksaus, of satésaus!) in haha.

 9. december 23, 2013 / 13:13

  Klinkt als een mooie week, alvast fijne kerstdagen!

 10. december 23, 2013 / 13:53

  Leuke diary! Die spa dag lijkt me fijn!

 11. december 23, 2013 / 14:04

  Ohhh ja, het gaat zó ongelooflijk snel allemaal. Dat beangstigt me ook een klein beetje, ik weet niet waarom of waarvoor. Maar goed. Klinkt als een fijne week, en hee, je MOET niet bloggen toch. Maar ik weet hoe verslavend dat is ;-).

 12. december 23, 2013 / 14:39

  Leuke dairy weer! Fijn is de fyra hè?! Gewoon zo rustig, wel beterrr haha. En ik herken het thee-wc verhaal. Soms wordt er weleens gezegd: jeetje nu al weer?! Je bent een kwartier geleden nog geweest! Tsja, stroomt goed door denk ik…

 13. december 23, 2013 / 16:33

  Oh Love Actually heb ik afgelopen week ook gezien, weer zo fijn! Niet te geloven dat die film alweer tien jaar oud is; hij blijft geweldig. En The Holiday <3.

 14. december 23, 2013 / 16:40

  De tijd gaat inderdaad echt super snel, niet normaal! Fijne diary weer ;)

 15. december 23, 2013 / 18:00

  Hoe erg is het als ik zeg dat ik The Holiday nog nooit heb gezien?

 16. december 23, 2013 / 21:57

  Oeeh die Spa lijkt me echt heerlijk!

 17. december 23, 2013 / 23:29

  Heerlijke diary weer!