DIARY: 105

 photo Desktop84.jpg

Ik kan het bijna niet geloven, maar over twee nachtjes ga ik naar New York om daar de marathon te lopen voor Dance4Life. Afgelopen week stond dan ook voor een groot gedeelte in het teken van dingen regelen. Shit, ik heb geen koffer! Shit, het is Halloween op de dag dat ik gepland had om te gaan shoppen, what to do? Shit, waar en hoe laat moet ik eigenlijk aan de start verschijnen? Shit, wat neem ik eigenlijk allemaal mee? Ik moet zoveel mee terugnemen (niet alleen voor mezelf), hoe neem ik zo min mogelijk mee maar zie ik er toch nog fabuleus uit?

Met dat soort vragen heb ik me afgelopen week op de dode momenten beziggehouden. In de trein vooral, want ik moest natuurlijk wel gewoon naar mijn werk. Maandag bijvoorbeeld, werkte ik bij Girlscene. ’s Ochtends in de trein kon ik wel janken, ik was zo moe. Hebben jullie dat ook wel eens, dat je gewoon wilt huilen van vermoeidheid? Ik ben als ik net wakker ben net een kleine huilbaby, bwaaaahhhh ik wil niet!

’s Avonds ontmoette ik voor het eerst de meiden van de Girls Love 2 Run Crew bij Werck op de Prinsengracht. Onwijs gezellig en zo leuk om iedereen te ontmoeten. Een groot gedeelte van de meiden ken ik al, maar er waren ook een aantal nieuwe gezichten. Ik ben benieuwd wat we de komende tijd allemaal gaan doen met elkaar. Die (halve) marathon in het buitenland komt er sowieso!

Dinsdag begon met een halve marathon. Omdat ik die zondag niet gelopen had, moest ik er dinsdag van mezelf aan geloven. Het ging lekker. Niet mijn makkelijkste halve marathon, maar het was gewoon te doen en ik voelde me daarna nog goed genoeg om de rest van de dag normaal te functioneren. ’s Middags werkte ik bij mijn ouders omdat ik mijn fotograaf – A.K.A. mommy – nodig had. En waarom eet ik dan niet gelijk ’s avonds mee? Voor het eerst in jaren weer eens gekookte aardappels gegeten, met gekookte broccoli en een runderburgertje. Normaal maakt mijn moeder altijd iets speciaals als ik mee eet, maar dit keer wilde ik gewoon zoals vroeger. Van gekookte aardappelen zal ik nooit fan worden, maar het was een lekker maaltje.

Woensdag en donderdag werkte ik bij Girlscene. Woensdag kreeg ik wel een heel leuk telefoontje van mijn zusje. Ze was gebeld door MTV omdat ze twee kaartjes + hotelovernachtingen voor de EMA’s had gewonnen. En wie nam ze mee? ONDERGETEKENDE. OMG. Stiekem had ik al een kaartje via Girlscene, maar dat was ten koste van collega Emma en ik wilde natuurlijk ook heel graag dat zij kon gaan. Konden we mooi Emma in mijn plaats laten gaan en kon ik samen met mijn zusje. Sinds we weten dat de EMA’s naar Nederland komen proberen we er al samen naartoe te gaan, dus dit was een mooi kroon op onze inspanningen ;-). Ik besef me hoeveel mensen nu jaloers op me zijn ;-). OMG IK GA MILEY ZIEN!

Vrijdag begon ik bij BBB Healthclub, het is mijn laatste week en ik begin het eigenlijk steeds leuker te vinden. Ik zie (en voel) ook resultaat. Dinsdag is mijn laatste training, daarna laat ik jullie precies weten wat ik ervan gevonden heb. De rest van de vrijdag was ik voor een groot gedeelte aan mijn MacBook gekluisterd. Eerst om te schrijven, daarna omdat ik de nieuwe aflevering The Vampire Diaries wilde zien (huilen) en daarna probeerde ik weer aan het werk te gaan (maar dat duurde wel een uur voordat ik weer een beetje tot bedaren was gekomen). Heel sneu, vrijdagavond ben ik om half negen op de bank in slaap gevallen. Een half uur later heb ik mezelf naar bed gesleurd en viel ik weer in slaap. 12 uur later werd ik pas weer wakker.

Zaterdag dus, de dag van het schrijven, schrijven, schrijven, opruimen en schoonmaken. Omdat ik volgende week zo min mogelijk stress wil, besloot ik dit weekend maar iets meer te schrijven, zodat ik volgende week iets meer rust heb. No worries, ik ga natuurlijk ook gewoon bloggen als ik in New York ben, maar het is wel handig om van te voren te plannen wanneer je wat gaat schrijven. Het geeft in ieder geval een stuk meer rust als ik (lege blogs) in de planning zie staan. Volle blogs geven me echter nog meer kalmte, maar ik kan moeilijk nu al gaan schrijven over hoe het in New York is, toch?

Gisteren was ik erg dankbaar voor dat extra uurtje ’s ochtends. Eerst bracht ik een bezoekje aan BBB Healthclub, daarna ging ik snel naar huis om samen met mijn vriend de keuken in te gaan. ’s Middags kwam Laura samen met haar vriend Robin en met zijn vieren hebben we gezellig heerlijk gegeten. Na de gezellige lunch was het tijd voor een etentje bij mijn schoonouders en toen was de zondag alweer voorbij.

Vandaag werk ik nog bij Girlscene, morgen ga ik mijn koffer inpakken en de laatste dingetjes regelen, overmorgen vlieg ik naar New York. OMG. Het gaat echt gebeuren!

Liefs,
Annemerel

Delen:

30 Reacties

 1. oktober 28, 2013 / 12:16

  Ik ben dus niet de enige die (bijna) nooit gekookte aardappels eet!

 2. oktober 28, 2013 / 12:18

  Klinkt goed, en slim dat vooruit werken ;-) Ik hoop dat je een goede nachtrust zal hebben aankomende dagen, en geniet ervan xx

 3. oktober 28, 2013 / 12:19

  Zo komt het wel heel dichtbij! Probeer te genieten en succes met het regelen van de laatste dingen! Ik ben heel benieuwd de komende dagen!

 4. oktober 28, 2013 / 12:27

  Spannend hoor. Komt heel dichtbij. Geniet ervan!

 5. oktober 28, 2013 / 12:28

  Whaaaaa, zo spannend en zo leuk om te zien dat het nu echt gaat gebeuren. :D

 6. oktober 28, 2013 / 12:42

  respect voor wat jij qua sport doet. sc6!

 7. oktober 28, 2013 / 12:43

  wauw, het is gewoon al zover! bizar :)

 8. oktober 28, 2013 / 12:55

  Het wordt steeds spannender! Ik hoop dat je een beetje goed weer hebt in New York!

 9. oktober 28, 2013 / 13:01

  Heel herkenbaar die huilmomentjes, school weer begonnen na een heerlijke vakantie mweeeeeeh!!
  HEEEEELL veel succes met de marathon!!!!!!

 10. oktober 28, 2013 / 13:01

  Je hebt het er maar druk mee!!

 11. Aukje
  oktober 28, 2013 / 13:06

  Wooow wat een gave week ga je tegemoet, ik moet steeds aan je denken haha! En hierbij een supermooie NY-marathon inspiratie video voor tijdens het inpakken van je koffer enzo: http://www.youtube.com/watch?v=m0gxOH2OTn0

 12. oktober 28, 2013 / 13:09

  Yes, bijna joh! wat werk je toch hard, dan kan ik me voorstellen dat je moe bent. In de ochtend ben ik soms ook niet te harden. Als ik begin met bloggen gaat het nog wel, maar als ik daarna onderweg ben naar mijn werk, meh, wil ik mijn bed weer induiken. Je eettafel blijft een mooi ding trouwens :)

 13. oktober 28, 2013 / 13:10

  Aaahh spannend! En ja ik ben echt vet jaloers op je dat je naar de EMA’s gaat.

  Liefs, Mariette

 14. Daphne
  oktober 28, 2013 / 13:16

  Spannend hoor de komende week!! Hoop echt dat het je gaat lukken in NY!! Blijf bloggen!! Geniet van je leuke stukjes!!

 15. oktober 28, 2013 / 13:41

  iel gekookte aardappels zijn ook niet voor mij weggelegd! Leuke diary:)

 16. oktober 28, 2013 / 13:42

  Zo zo zoooo tof! Ik ben heel benieuwd naar alle verslagen :D

 17. oktober 28, 2013 / 13:44

  EMA’s, wat gaaf! en die huilmomentjes zijn herkenbaar, & af en toe is het niet erg daaraan toe te geven!
  xo, cheyenne

 18. oktober 28, 2013 / 13:52

  Woowwwww, het komt nu echt zo dichtbij! Spannend, maar heel leuk. Geniet ervan!

 19. oktober 28, 2013 / 14:33

  Ik eet juist heel vaak gekookte aardappels haha!

 20. Thyra
  oktober 28, 2013 / 14:38

  Ga je in je eentje naar NY? HEEL veel plezie en succes!! You can do it :)

 21. oktober 28, 2013 / 15:55

  Zo leuk om te lezen dit :) En wat ontzettend tof dat je zusje kaartjes heeft gewonnen! Succes met de laatste voorbereidingen van New York.

 22. EllaNola
  oktober 28, 2013 / 16:03

  Wow, telkens lees ik op jou blog; nog ” dagen en dan naar New York. En dan telkens denk ik : de tijd gaat zoooo snel!! Veel plezier!!!

 23. Soof
  oktober 28, 2013 / 16:14

  Ik volg je eigenlijk nog niet zo heel erg lang, maar ik heb echt respect voor je dat je de marathon gaat lopen! Ik wil je bij deze dan ook heel veel succes wensen, probeer onderweg ook nog een beetje te genieten! You can do it! :):)

 24. oktober 28, 2013 / 16:59

  Klinkt erg goed :D

 25. oktober 28, 2013 / 17:59

  Jemig, wat gaat de tijd dan ineens snel. Gekookte aardappels eet ik overigens zelden meer, ik houd meer van rijst, couscous, gebakken aardappeltjes en pasta :)

 26. oktober 28, 2013 / 19:28

  Ik vind het reuze spannend allemaal, maar ik weet zeker dat het helemaal goedkomt met jou in New York. Ik kijk al uit naar je blogs!

 27. oktober 28, 2013 / 20:15

  Hele fijne diary, ik vind je sjaal nog steeds zo leuk!

 28. oktober 28, 2013 / 21:12

  Ik kijk uit naar je blogs vanuit NY! Volgens mij leven we allemaal me je mee.

 29. oktober 28, 2013 / 22:59

  Yeeey! Bijna NYC! Wat gaaf dat je naar EMA’s kan met je zusje. Xx

 30. annelieke
  oktober 29, 2013 / 11:22

  Lieve Annemerel,

  het is bijna zover!! Wat heb ik een respect voor jou! even voordat je begint een halve marathon lopen, alsof het normaalste begin van de dag is! (dat is niet normaal!:))

  Helaas heb ik je afgelopen tijd niet kunnen meehelpen. maar ik wil je alvast bedanken voor hoe jij je inzet voor dance4life! Heel veel succes a.s. zondag! Ga er vooral ook van genieten! en we zien elkaar snel.

  Liefs Annelieke (dance4life)