>Boxing Day

>

Dat ik gister net zo lang werkte als ik normaal in twee dagen werk, en net zo hard werkte als ik normaal in een week werk, rechtvaardigt denk ik wel dat ik vandaag tot twaalf uur in bed lag, slapend. Niet snoozend, niet draaiend, half wakker, maar in staat van diepe rust, totaal onbewust van de wereld om mij heen.

Om twaalf uur werd ik bruut gewekt door m’n moeder die m’n kamer probeerde te betreden en belandde in mijn kamer, beter bekend als mijn zwijnenstal (ik ruim echt iedere week alles op, maar na een paar dagen is het al weer net zo’n drama.. ik ben nog net dat kind van acht dat alles laat slingeren na gebruik). Goed relatie tussen mijn zwijnenstal en mijn moeder die hem probeerde te betreden, er viel natuurlijk weer van alles naar beneden en ze stond op alles behalve de vloer.

Ik genoot van mijn tweede kerstontbijtje, vertrok weer naar bed, met weer een film, The Other Boleyn Girl. We dronken met z’n allen een kopje thee met een stukje banketstaaf uit de oven. Ik sprong onder de douche, stond er -hoe kan het ook anders- weer langer onder dan de van mijzelf toegestane vijf minuten. Ik belandde in een kledingcrisis, besloot ondertussen in m’n panty en topje maar eventjes m’n kamer op te ruimen. Ik lakte m’n nagels, moest toen nog langer wachten met kleding uitzoeken, en here we are: blogging.

Ik ga straks naar m’n schoonouders, als ik tenminste kleding gevonden heb. Vriendje zei ‘ik haal je wel op als je he-le-maal klaar bent’ die ziet de bui al hangen natuurlijk, is ‘ie twee uur bezig met kleding keuren. Niet zijn idee van een leuke middag helaas.

Morgen komt mijn eerste deel van mijn ‘eindejaarsprojectje’ online. Ik ben er echt dagen mee bezig geweest en ben nu wel een klein beetje zenuwachtig. Of nou ja, dat is een groot woord, maar ik ben er echt druk mee bezig geweest, veel tijd aan besteed en het is iets waar ik best wel eens onzeker over kan zijn. Dus ja, dan wil je natuurlijk wel dat het op een positieve manier gewaardeerd wordt.

Morgen deel 1 dus, en de overige dagen van 2010 deel 2 tot en met 5. Stay Tuned, ga ik maar weer eens op zoek naar iets feestelijks-doch-schoonouders-doch-vriendje-waardigs.

Liefs,

Delen:

12 Reacties

 1. Eline
  december 26, 2010 / 16:07

  >Succes met kleding uitzoeken en een fijne avond! En ik ben benieuwd naar je projectje :)

 2. Anonymous
  december 26, 2010 / 16:23

  >ik ben benieuwd naar je project! Het zal vast en zeker enthousiast onthaald worden!

 3. Joy
  december 26, 2010 / 17:14

  >Veel plezier en ik ben erg benieuwd naar je project!

 4. Benthe
  december 26, 2010 / 17:52

  >Veel plezier vanavond! Ik ben ook heel benieuwd naar je project :)

 5. Marlies
  december 26, 2010 / 18:03

  >Ik ben ook zeer benieuwd naar je project!

 6. The nice Anna Wintour
  december 26, 2010 / 18:48

  >Heel nieuwsgierig naar het project! Ik gok nog steeds op video's, vind ik ook eng.

 7. Evelien
  december 26, 2010 / 18:52

  >Ik ben erg benieuwd naar het project! Geen idee wat het gaat worden, we'll see.

 8. Suusje Q.
  december 27, 2010 / 08:44

  >Nog een merry Christmas en ik ben benieuwd wat je aan had en je andere komende posts!

  xxx

 9. ron
  december 27, 2010 / 10:06

  >het is dacht ik kerstonTbijt

 10. ron
  december 27, 2010 / 10:13

  >ik wilde even zeggen, mijn vriendin leest je blog altijd en ik moet even kwijt dat ik me echt over je verbaas. Voor mij heb jij het woord 'narcisme' een hele nieuwe lading gegeven. Ongelooflijk. Maar blijf vooral schrijven, want het is natuurlijk bijzonder vermakelijk om te lezen allemaal.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Narcisme

 11. Olga
  december 27, 2010 / 17:20

  >Ik heb net deel 1 bekeken en je hoeft nergens bang voor te zijn hoor, ik heb 'm goedgekeurd en volgens mij zijn er nog veel meer anderen tevreden over! xx.

 12. -
  december 28, 2010 / 14:49

  >Wow dat was weer een behoorlijke ploeterende werk partij. Hopelijk was het leuk bij je schoonouders!!