BELLA ITALIA: #16

Photobucket
Het enige “nadeel” dat kleeft aan het feit dat ik drie dagen later thuis kom en geen 200 euro voor een ticket hoef te betalen? Het feit dat ik twee dagen Girlscene mis. Als freelancer doe je dat natuurlijk liever niet, dus had ondergetekende besloten dat ze ook prima vanuit Italie kon werken.

Dat was in theorie ook een prima plan, waar het niet dat het internet vandaag besloot nog trager dan anders te werken. Er hing een dik wolkendek aan de hemel en volgens mij had iedereen besloten dat het een prima dag was om gebruik te maken van het internet. En als het internet niet trager was dan dikke stront, werkte het gewoon helemaal niet. Om GEK van te worden. Het systeem waar we de artikelen van Girlscene in plaatsen was dan ook te heftig om te laden. Klein beetje paniek, maar uiteindelijk besloten alle artikelen die ik geschreven had via WeTransfer te versturen.

Om 16.00u begon de zon te schijnen en kreeg ik een whatsapp berichtje van mijn vader die een whatsapp-groepsgesprek gestart was onder de naam “zwembad”. Die lag natuurlijk al even aan het zwembad omdat hij de zon had zien “aankomen” en nu was het tijd voor mij om mijn MacBook weg te leggen en ook naar het zwembad te komen. Hoe kun je daar nu nee tegen zeggen? Dus daar heb ik nog twee uurtjes op een bedje van de zon genoten.

Verder heb ik gisteren rond een uurtje of zeven vier(!) muggen op heterdaad betrapt toen zij op mijn linkerscheenbeen vervelend kwamen doen. SUCKERS! De rest van de avond heb ik met een handdoek om mijn benen gewikkeld gezeten. Vanmorgen werd ik met veertien verse muggenbulten op mijn voeten wakker. You have GOT to be kidding me.

Natuurlijk waren er ook nog andere leuke dingen gisteren. Zoals de pannenkoeken tussen de middag, de pistache noten en witte wijn, de barbecue ‘s avonds.. God, gaat het nu weer over eten? Zal ik jullie eens iets vertellen… Ik durf er eigenlijk niet echt voor uit te komen, maar ik heb al een week mijn hardloopschoenen genegeerd. Ze liggen in de deuropening en iedere avond zet ik weer mijn wekker.. Ik ben uitstekend in goede raad geven, maar opvolgen is niet altijd het geval. Ik volg nu mijn tip “laat het gaan, het komt vanzelf wel weer” op. Ik laat je wel weten hoe dat uitpakt.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

7 Reacties

 1. juli 24, 2012 / 12:22

  Geniet er nog (even?) van! Volgens mij doe je dat sowieso al volop, lekker hoor :)

 2. juli 24, 2012 / 12:44

  Muggen, bah moet er niet aan denken… hopelijk gaat het snel weer beter ermee. :D

 3. juli 24, 2012 / 13:36

  Ahh, muggen wat een vreselijke beesten! En wat dat hardlopen betreft: het is vakantie voor iets! :)

 4. juli 24, 2012 / 14:00

  Op je voeten is ook nog eens een vervelende plek,stomme muggen. En waarom koop je niet iets van zo’n internet usb stick ofzo? Dan heb je iniedergeval internet op de momenten dat je het het hardste nodig hebt :)

 5. juli 24, 2012 / 16:36

  Ohh muggen! Praat me er niet van. Ik word GEK van die beesten. En ik krijg ook vaak een allergische reactie, waardoor mijn been in omvang verdubbelt. Haat.

  Geniet nog even daar!!

 6. juli 24, 2012 / 22:31

  Ik vind het al bijzonder knap dat je zoveel artikelen weet te plaatsen vanaf je vakantieadres. Het is mij op vakantie maar één keer gelukt. Maar moet zeggen dat het ook wel rust gaf er even niet mee bezig te zijn. Zelfde misschien voor jou met hardlopen, het is ff nodig om tot rust te komen… Ga jezelf niet lopen dwingen en opfokken omdat je je schuldig voelt. Gewoon lekker genieten van de rust.

 7. juli 25, 2012 / 11:59

  Ja, je hebt natuurlijk een doel voor ogen met het hardlopen. Maar die kuur heeft er natuurlijk ook ingehakt, en in combinatie met het weer daar is het misschien wel even een goed plan om pauze te nemen. Komt inderdaad wel weer.