BEAUTY: SOAP Treatment

Photobucket
Photobucket

Mijn voetjes zijn gisteren verschrikkelijk verwend! Dat mag ook wel, want ik had gekozen voor de ‘Feet Spoiled’ behandeling. 60 minuten lang scrubben, vijlen, masseren, eelt en andere ongewenste troep verwijderen, verzorgen en ten slotte lakken. Mijn voeten waren er zo ernstig aan toe dat het allemaal net een beetje langer duurde (lees: 2x zo lang), maar dat maakte mij niet uit want ik zat heerlijk met m’n kopje thee op de pedicurebank.

Ik werd ontvangen met een heerlijk kopje thee (Kusmi) aan de beautybar en mocht daarna meelopen naar de pedicurebank, waar ik met m’n voeten in heerlijk warm water mocht. Vanaf dat moment was ik gelijk ontspannen. Toen m’n nagelriemen waren teruggeduwd was het gelijk een wereld van verschil, waarom had ik dat nooit eerder gedaan? Het staat niet alleen veel mooier, het zorgt er ook voor dat je nagel beter en gezonder kan groeien.

Na bijna twee uur waren mijn voeten zacht en ontspannen en m’n nagels gelakt in ‘The IT Colour’ van OPI en ik zou bijna durven zeggen dat ze er mooi uit zagen. Ja natuurlijk die debiele teennagel, die konden ze niet eens met een halve centimeter laten groeien, maar toen ik m’n voeten gisterochtend zag had ik niet gedacht dat ze er ooit nog normaal uit zouden zien.

Ik kan niet wachten om terug te gaan en dan neem ik m’n moeder en m’n zusje mee, of een vriendin, want dit lijkt me dus echt een super leuk (en gezellig!) cadeau. En mijn voeten kunnen er weer voor zo’n twee maanden tegenaan, maar dan moet ik wel iedere avond netjes mijn voeten insmeren met een crème van OPI, want zonder verzorging liggen ze binnen de kortste keren weer in de kreukels!

De ‘Feet spoiled’ behandeling van 60 minuten kost bij SOAP Treatment Store 50 euro. Je kunt ook kiezen voor de Feet Basic (45 minuten) voor 40 euro, of de High Healer, speciaal voor vrouwen die van hoge hakken houden (35 euro).

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin’

Delen:

12 Reacties

 1. augustus 12, 2011 / 12:43

  Dat is echt een verschil met de foto van gisteren! Hopelijk blijven je voeten nu een tijdje in deze staat =D

 2. augustus 12, 2011 / 13:19

  oooo wat lekkerrrrrr en mooi geworden

 3. augustus 12, 2011 / 14:04

  Wat zien je voetjes er goed uit! Leuk ook, dat gele kleurtje!

 4. nettelie
  augustus 12, 2011 / 14:08

  Wat een briljante kleur!

 5. augustus 12, 2011 / 14:24

  Maahhhh als ik dit zie wil ik ook pedicure!

 6. augustus 12, 2011 / 15:59

  Het lijkt me echt heerlijk :)

 7. Esther
  augustus 12, 2011 / 19:20

  oee, lekkerr hoeveel kost zoiets? :)

 8. augustus 12, 2011 / 20:13

  heb meteen zin om mijn voetjes te laten doen.. :-) wel het leukst met een vriendin lijkt me :-)

 9. augustus 12, 2011 / 20:42

  Lijkt me heerlijk, z’n voetbehandeling!

 10. augustus 13, 2011 / 01:21

  Deed dat hele gedoe aan je voeten geen pijn aan jouw ‘moeilijke’ teen? Dat vroeg ik me echt af na je hele beschrijving van je pechvoet. En dan lees ik iets over nagelriemen terugduwen en nagels onder handen nemen, ik hoop dat het allemaal pijnloos is gegaan ;) xx.

 11. augustus 13, 2011 / 09:34

  Oeh, heerlijk, maar ik ben bang dat ik zo iemand een trap verkoop uit reflex (hou er niet van als mensen aan mijn voeten zitten)

 12. augustus 13, 2011 / 20:47

  Oh ik heb net je andere blogje gelezen (ik ben een beetje aan het bijlezen!) en zie nu het resultaat van een hele mooie behandeling. Ik ga meteen ook een afspraak inplannen, want voor dat geld wil ik graag mijn voeten ook eens laten behandelen (Vooral de plekjes onder mijn voet en extreem droge hielen moeten eens behandeld worden) Goeie tip, volgens mij is het echt optimaal genieten daar..