BEAUTY: Clinique Anti Blemish Solutions (VI)

Five weeks down, only one week to go! Schreef ik vorige week nog dat m’n huid weer vrijwel terug bij af was, deze week heb ik (ik durf het bijna niet meer te zeggen) positiever nieuws. Puistjes: 0. Mee-eters: een paar verdwaalde op mijn kin. Littekens: eigen schuld dikke bult, iets te veel naar mijn smaak.

Een van mijn lezers zei vorige week iets in de comments over dat ik me misschien niet alleen maar op m’n smeerseltjes moest richten, maar ook aan andere factoren moest denken. En daardoor besefte ik dat ik eigenlijk de afgelopen twee maanden zo onsportief geweest was als maar mogelijk was en dat ik mijn liters water en groene thee drastisch had verminderd en had ingewisseld voor meer frisdrank en koffie.

Deze week heb ik zes dagen hardgelopen. Het waren maar vijf kilometers per dag, maar dat is blijkbaar genoeg. Ik heb m’n Bobble afgestoft, geen enkel glas frisdrank meer gedronken en mij aan mijn eigen regel gehouden ‘nooit meer dan 1 espresso per dag’. Of het werkt? Als je mijn huid nu met mijn huid van vorige week vergelijkt zou ik zeggen van ja.

Maar het zal er natuurlijk ook mee te maken hebben dat ik mijn zes weken bijna heb volgemaakt! Er was me van te voren al verteld dat het in eerste instantie erger zou worden. Ik bedoel, alle troep die er in mijn huid zat moest er toch op een bepaalde manier uit. Maar ik denk ook dat je dat proces misschien kunt versnellen door gezond te leven. Door sporten en veel water te drinken raak je ook afvalstoffen kwijt, althans dat is mijn verteld. Nou als regelmatig hardlopen, veel water drinken en de Anti Blemish Solutions lijn van Clinique mijn oplossing zijn dan weet ik het wel hoor.

But we’ll see.. zal ik volgende week door Parijs paraderen met een prachtig egaal huidje?

Keep you posted.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

8 Reacties

 1. Eva
  augustus 12, 2011 / 19:07

  fijn om te horen dat je huid nu zo veel beter is! :)

 2. augustus 12, 2011 / 19:12

  Wat fijn om te horen, het is je gegund! (: Ik kom net terug uit Parijs, ik heb flink genoten.

 3. augustus 12, 2011 / 23:26

  Fijn om te horen dat het wel beter is!
  Ik denk persoonlijk dat het grootste deel van hoe je huid eruit ziet van binnenuit komt, en dat daarom je huid ook beter wordt als je gezonder leeft en eet! Was er maar een wondermiddel, maar het klinkt alsof Clinique wel een handje kan helpen!
  Succes de laatste week, ik ben benieuwd!

  Lucy
  http://lovelybylucy.blogspot.com

 4. Stephanie
  augustus 13, 2011 / 08:51

  Grappige terugkoppeling! Wist je trouwens dat mensen met huidproblemen (bvp psoriasis of heel heftige acne) baat hebben bijreinigen met water waarin ze zeezout hebben opgelost? Heb het zelf een tijdje geprobeerd (wel goed naspoelen met zoet water en drogen!) en het was enorm effectief, zeker als je daarna een goede vochtinbrengende nachtcreme(bvb van clinique) gebruikt. Heeft hetzelfde effect als een duik in zee (ook nog sportief), alleen is het daar momenteel het weer niet voor, helaas!

 5. augustus 13, 2011 / 09:32

  Klinkt al beter dan vorige week! Maar 5 km per dag, phoe.. ben blij als ik de helft haal.

 6. augustus 13, 2011 / 09:43

  Zes (!) dagen hardgelopen? Wauw, knap! Als ik die 5 km heb gehaald, moeten mijn benen minstens twee dagen bijkomen. Respect!

 7. augustus 13, 2011 / 13:36

  Gezond leven helpt zeker mee aan een gezonde huid! Ik heb ooit eens geleerd, bij een Dermalogica training volgens mij, dat bepaalde zones op je gezicht in verbinding staan met je organen. Als ik me niet vergis dan zijn onzuiverheden op je kin een teken dat je nieren niet 100% zijn. (Ik kan er niets meer over vinden, moet mijn boekje er ook eens bij pakken daar staat het in haha.)
  Gebruik je wasverzachter? Daar zit veel rundvet en geurstoffen in en die sluiten je huid af, misschien moet je je kussensloop dan met alleen wasmiddel wassen, misschien helpt het.

  Hopelijk maakt jouw huid binnen 1 week zo’n grote sprong dat je volgende week een enorm mooi egaal huidje hebt, en natuurlijk heb je dat!

 8. Stasja
  augustus 13, 2011 / 19:40

  Blij dat je huid toch wat beter is. Ik heb deze lijn vroeger ook geprobeerd en hij werkte echt super, ik ben alleen na een tijdje overgestapt omdat mijn huid rustiger werd. Mijn favoriete wondermiddel voor mijn huid is de dermalogica daily microfoliant. Mijn huid wordt er echt mooier van!