BEAUTY: Fake Lashes @ Beautylovin’

Photobucket

Inmiddels alweer twee maanden geleden werd ik benaderd door Alexandra van Beautylovin’. Alex ging in een ver-ver-ver verleden naar de zelfde middelbare school als ik ging, maar zat een jaar hoger. We gingen eigenlijk niet met elkaar om, maar wisten wel van elkaars bestaan (en ik was altijd jaloers op haar mooie dikke, lange haar). Blijkt nou? Alexandra volgt al jaren mijn blog, al sinds het Annemerel.TK tijdperk. Dat is dus écht al een hele lange tijd geleden. Goed, waarom benaderde Alex mij? Ze is gecertificeerd wimperstyliste en heeft sinds begin dit jaar haar eigen salonnetje aan huis, waar ze wimperextensions zet. Of ik daar misschien interesse in had..

Nou, daar moest ik even over nadenken. Ik heb vrij gevoelige ogen en wist niet of het bij mij een succes zou zijn. Maar aan de andere kant, ik had ooit Mascha in een filmpje op Beautygloss gezien waarin ze “wakker werd” en direct prachtige wimpers had. ‘Wauw’, dacht ik toen, ‘dat is ideaal’. Ik ben Mascha’s blog over de wimperextensions gaan lezen en bekijken, raadpleegde vriendinnetje Kim die al een paar maanden met nepwimpers rondliep. Ik was eruit, dit moest ik wel proberen. Alexandra vertrouwde ik ook meteen, niet alleen wist ik dat ze betrouwbaar was, ze heeft haar opleiding gevolgd bij dezelfde salon als waar zowel Mascha als Kim haar wimperextensions laat zetten. Dat moest wel goed zitten toch?

DE BEHANDELING!

En dat zat het natuurlijk ook. Afgelopen dinsdag stond ik om half acht bij Alexandra en na een kort “theetje” (dat was natuurlijk niet kort, voor we het wisten was het al half negen geweest) gingen we beginnen. Of nou ja “we”, ik kon vrij weinig anders doen dan mijn ogen gesloten houden. Dat is vervelend overigens, TWEE uur lang je ogen dichthouden. Na een half uur dacht ik dat ik ze nooit meer open zou kunnen doen en kon ik het bijna niet laten om het stiekem even te proberen. Deed ik niet natuurlijk, ik wilde een drama graag voorkomen.

Alexandra maakt gebruik van wimperextensions van Blink. Dit zijn individuele wimpers van synthetische mink, dit schijnen de beste wimperextensions te zijn die je kunt krijgen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengten en dikten. Ik heb van mezelf korte en niet al te donkere wimpers maar gebruik altijd een rijkelijke hoeveelheid mascara en koos dan ook voor de één na langste wimpers (12mm).

Nadat het gebied rond mijn ogen was schoongemaakt, zorgde Alex ervoor dat mijn onderwimpers niet in de weg zaten bij het opbrengen van de wimperextensions. De extensions worden namelijk alleen op de bovenste wimpers aangebracht. Daarna was het tijd om de wimpers aan te brengen, één voor één, daar stond ik dus pas bij stil toen ze halverwege was. Op ieder oog werden zo’n zestig wimpers geplakt. Met speciale lijm plakte Alexandra de wimpers aan mijn eigen wimpers. Heel bizar als je er te lang over nadenkt. De extensions zijn permanent, wat wil zeggen dat ze er pas uitgaan als je natuurlijke wimper waar de wimper aan zit vastgelijmd uitvalt.

Na iets meer dan twee uur was ik klaar (het duurde net iets langer omdat ik dus niet – zoals velen – ging slapen, maar voor wat afleiding zorgde door geen moment mijn mond dicht te houden). Met kleine slaapoogjes en voor mijn gevoel enorme wimpers stond ik voor de spiegel, wow!

Photobucket
Photobucket

THE NEXT DAY!

De volgende dag droeg ik mijn make-up zoals gewoonlijk, maar mijn mascara liet ik in mijn make-uptasje. Toen ik op mijn werk kwam viel het (Hoofdredactrice van Girlscene) Danique meteen op. “Wow Annemerel, wat zit je oogmake-up mooi!”. Gevolg? Iedereen op de redactie wilde even naar mijn wimpers staren en zou nu ook wel aan de wimperextensions willen.

Ik ben, vier dagen later, ook nog steeds heel erg blij met mijn wimpers. Het is dat mijn huid in een extreem recalcitrante bui is, anders zou ik ’s ochtends niets anders meer doen dan mijn gezicht schoonmaken en een dagcrème aanbrengen. Ik kan nu dus hardlopen, zonder make-up aan te brengen, en er toch niet geheel levenloos uitzien. LIKE!

De wimperextensions blijven zo’n drie tot vier weken goed zitten, als ik binnen vier weken terugga kan ik ze bij laten vullen (dit kost ongeveer een uurtje), als ik langer weg blijf zal ik er weer een hele nieuwe set op moeten laten zetten, of ze er af laten halen.

De kosten die aan dit FANTASTISCHE-FABULEUZE-BETTYBOOP-grapje hangen? 90 euro voor een compleet nieuwe set, 38 euro voor een bijvul-behandeling en 15 euro voor het laten verwijderen van de wimpers (maar serieus, daar wil ik voorlopig nog niet aan denken!).

KORTING!

Voor Annemerel.com lezeressen heb ik een hele mooie aanbieding. Als je nu een nieuwe set wimperextensions laat zetten bij Beautylovin’ en je vertelt dat je gekomen bent via mijn blog, krijg je 25% korting. Dan kost een nieuwe set wimpers dus ineens nog (maar) 67,50. Deze actie loopt nog tot 30 november 2012.

Alexandra’s salon bevindt zich in Monster, in het Westland, tien minuutjes van Den Haag. Voor meer informatie over Alexandra & Beautylovin’ bezoek je haar website.

Photobucket

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

44 Reacties

 1. oktober 13, 2012 / 12:06

  JAAA!! Wat een super actie! Ik kan volgende week meteen even contact met haar opnemen!

 2. oktober 13, 2012 / 12:07

  Ik kijk met een sad/jaloers-face naar je artikel. Ik wil dit ook zooo graag, maar ik vind het zo jammer dat er steeds moet worden bijgevuld wat toch een aardige gat in mijn portomenee is. Want daaaaaaamn Annemerel, je ogen komen véél en véél mooier uit. Ik ben stiekem toch wel jaloers, haha. Wat grappig dat je Alex al kende, ik kon het trouwens niet laten om even naar annemerel.tk te surfen. :’) Jammer dat de website ’t niet deed, ben wel benieuwd hoe het vroeger was. Oh en die eerste foto: praaaaachtig. <3

 3. oktober 13, 2012 / 12:07

  Oh dat is wel een goeie…. :-) Ga ik eens der mailen en kijken of het ook de volgend maand kan… :-)

 4. oktober 13, 2012 / 12:53

  Wauw, ziet er echt mooi uit!

 5. oktober 13, 2012 / 13:48

  Ohh heel tof! Hoelang is die korting actie? Ik zou het wel graag voor m’n verjaardag (3jan) willen laten doen :)

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 14, 2012 / 09:16

   Je kunt tot en met 14 november een afspraak maken voor deze prijs, het maakt niet uit voor wanneer je de afspraak maakt.

 6. oktober 13, 2012 / 14:00

  Erg mooi zeg!

 7. oktober 13, 2012 / 14:15

  mooooooooooooooi Love it !

 8. oktober 13, 2012 / 14:15

  Wow, prachtig!!! Wat een verandering ook eigenlijk met alleen een paar (haha) wimpers erbij. Tot wanneer is de actie geldig? Ik zit namelijk op dit moment in het buitenland, maar vind het voor daarna wel heel interessant om te laten doen …

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 14, 2012 / 09:16

   Je kunt tot en met 14 november een afspraak maken voor deze prijs, het maakt niet uit voor wanneer je de afspraak maakt!

 9. oktober 13, 2012 / 14:25

  Ik vind het echt prachtig! Erg leuk om te lezen hoe je het hebt ervaren. Het laten zetten (en je ogen heel lang dichthouden) lijkt me wel even vervelend maar als je daarna zulke prachtige wimpers hebt… Ik zou zo`n behandeling gelijk doen als het niet zo duur was!
  Liefs

 10. suusjeq
  oktober 13, 2012 / 14:42

  Heb je op die foto’s geen oogmakeup op?? Geen mascara of helemaal niets??
  Die laatste foto is echt gaaf!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 14, 2012 / 09:17

   Alleen een lijntje onder mijn ogen, verder geen mascara over de nepwimpers, een spoortje op mn onderwimpers..

 11. oktober 13, 2012 / 14:46

  Ik vind het echt heeeeeel mooi! Vooral op je hardloopfoto’s vind ik het prachtig. (het oogpotlood leidt af van de prachtige wimpers, vind ik :p) Maar goed, eigenlijk is het sowieso prachtig, het maakt niet uit wat je ermee doet.

  Het lijkt mij ook super tof om dit eens te proberen! Al is het maar om jezelf eens te zien met mooie lange volle wimpers (jep, de mijne zijn (ook) kort, stug en licht, dus dat zal een heel verschil zijn!)

 12. L.
  oktober 13, 2012 / 14:46

  Mooi hoor! Heb jij je haren wat donkerder geverfd…?

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 14, 2012 / 09:18

   Nee dat ligt aan het licht en het feit dat ik al een jaar geen highlights gehad heb ;-)

 13. oktober 13, 2012 / 15:00

  Wow, dat is echt zo gaaf! Zou dat ook wel is willen doen, maar nu nog niet. :)

 14. oktober 13, 2012 / 15:21

  Je ogen knallen er nu echt uit! Ik ben wel benieuwd naar een close upje eigenlijk! :D
  Wel handig dat je nu je mascara thuis kan laten zeg maar ^^

 15. Sanne
  oktober 13, 2012 / 15:23

  Annemerel het staat hel mooi! Mag je ook geen mascara gebruiken? En als jebv oogschaduw verwijderd laten ze dan niet los?

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 14, 2012 / 09:19

   Je kunt wel mascara gebruiken, maar dan op waterbasis, die verkopen ze ook bij Beautylovin’. Maar het is echt niet nodig, ECHT niet. Ik vroeg het ook al, want ik hou ook van veel mascara, maar echt hierop wil je echt niet NOG meer mascara hebben. Oogschaduw kun je natuurlijk wel gewoon dragen. Verwijderen met een make-upremover zonder olie!!!!

 16. Ester
  oktober 13, 2012 / 15:51

  Jammer van de foundation, ik let niet eens meer op je mooie ogen zo..

 17. oktober 13, 2012 / 15:57

  Ziet er fantastisch uit zeg! Het staat je echt heel erg goed. Ik ben benieuwd hoe het over 4 weken eruit ziet, maar volgens mij is het dan nog net zo mooi als nu :-)

 18. oktober 13, 2012 / 16:09

  Staat je echt heel erg mooi!

 19. Do
  oktober 13, 2012 / 17:54

  Mooi die wimpers! Zou het ook wel willen, maar valt helaas niet helemaal (lees: helemaal niet) binnen budget. Het startbedrag zou ik er nog wel voor over hebben, maar iedere 4 weken 38 euro aan m’n wimpers uitgeven kan ik me niet permitteren.

  Heb je hier trouwens je nieuwe foundation op? Want je ziet hem (zelfs op de foto) best wel goed zitten. Hij lijkt ook een beetje te licht te zijn? Maar misschien ligt dat wel aan de foto.

  Op de laatste foto lijkt het trouwens net of je alleen rode lipliner op hebt haha :).

 20. oktober 13, 2012 / 18:05

  Je wimpers zien er mooi uit, heel natuurlijk maar wel mooi vol!:) Het prijskaartje vind ik wat minder, maar voor een speciale gelegenheid zou ik het zeker laten doen!

 21. Kate
  oktober 13, 2012 / 18:40

  Prachtig! Het opent je ogen echt!

 22. oktober 13, 2012 / 19:21

  Mooooi! Wauw Annemerel, ziet er echt heel gaaf uit! Zeker iets fijns voor meiden met korte of lichte wimpers :) Handig ook om niet elke keer mascara op te hoeven doen, haha. Gelukkig heb ik zelf erg lange en donkere wimpers, anders zou ik veel geld kwijt zijn aan dit! haha.

 23. oktober 13, 2012 / 19:47

  Staat je mooi hoor!

 24. oktober 13, 2012 / 19:52

  staat echt ontzettend mooi!

 25. oktober 13, 2012 / 19:56

  Wauw, echt prachtig!

  Liefs, Mariette

 26. oktober 13, 2012 / 19:58

  Super super super mooi!

 27. oktober 13, 2012 / 20:34

  Mooi hoor. Ik heb gelukkig een vriendinnetje die dat doet en ik ben haar persoonlijke proefkonijn als het gaat om wimpers plaatsen.

 28. oktober 13, 2012 / 22:27

  Heel mooi! Je ogen vallen een stuk meer op.

 29. Ilse
  oktober 13, 2012 / 22:34

  Mooi zeg, alleen balen dat je steeds opnieuw moet doen!

 30. oktober 14, 2012 / 08:51

  Wauw echt zo gaaf. Alleen ben ik niet zo trouw met herhalingsbezoekjes. Daarom laat ik nooit mijn haar in zijn geheel verven (alleen highlights), durf ik nog steeds niet aan de nepnagels en zal ik dit waarschijnlijk ook nooit doen. Maar vind het wel ontzettend mooi.

 31. oktober 14, 2012 / 09:17

  Ik vind het je echt prachtig staan, je make-up in het algemeen ook. Ik zou het zelf graag willen doen maar ik vind het echt teveel geld helaas..

 32. oktober 14, 2012 / 13:21

  Wat mooi zeg! Je ziet het verschil heel goed! Prachtig, niet overdreven, gewoon natuurlijk. Ik vind het zeker het overwegen waard!

 33. oktober 14, 2012 / 17:23

  Ik vind het mooi, zou het zelf ook wel willen maar ik ben dan bang dat er daarna niets meer van je eigen wimpers overblijft.

 34. oktober 14, 2012 / 19:11

  Wow, ze zijn echt heel erg mooi! Ik heb al donkere en lange wimpers van mezelf, maar zou het zeker overwegen als dat niet zo was.

 35. oktober 15, 2012 / 15:54

  Wauw wat een ontzettend mooi resultaat!

 36. oktober 15, 2012 / 21:56

  Haha leuk die foto! Ik zou het zelf niet doen maar het ziet er wel mooi uit :)

 37. Rosa
  oktober 17, 2012 / 21:27

  Wauw, wat supersupermooi! Ik kijk voor het eerst op je blog en ga deze zeker volgen! Thumbs up!!