BEAUTY: Dr. van der Hoog Clear Skin

De Coverstick van Dr. van der Hoog staat al jaren hoog op mijn favorietenlijstje, sinds vorige week kan ik daar ook het sulfopowder van Dr. van der Hoog aan toevoegen.

Hoewel het beter lijkt te gaan met mijn huid (daarover snel meer) glimt mijn voorhoofd nog steeds en mijn kin is helaas ook nog steeds niet puistvrij. Op de puistjes en de donkere vlekjes (littekens) gebruik ik de coverstick van Dr. van der Hoog, de stick zorgt er niet alleen voor dat puistjes optisch verdwijnen, ze worden ook daadwerkelijk weggestuurd. De stick bevat namelijk Farnesol waardoor puistjes sneller uitdrogen. Normaal wordt er van camouflagestiften juist gezegd dat ze de huid verstoppen en puistjes verergeren, bij deze stick geldt dus het omgekeerde. Super fijn!

Het sulfopoeder is een matterende poeder die de huid egaliseert en matteert. Sulfopowder bevat 3% zwavel en dat zorgt er voor dat de huid gezuiverd wordt. Zelfde verhaal als met de camouflagestift, normaal worden poeders er juist van beschuldigd de huid te verstoppen en puistjes te verergeren, dit poeder werkt dus juist actief tegen onzuiverheden.

Op de foto’s gebruik ik links wel de camouflagestift en het poeder, rechts niet. Zien jullie het verschil ook?

De poeder en de camouflagestift zijn beide 7,49 en te koop bij de drogist (ik heb ze zelf bij de etos op het station gekocht), of online in de webshop van Dr. van der Hoog. Tip!!

 

Delen:

5 Reacties

 1. Irene
  november 28, 2011 / 17:17

  wat fijn voor je! heb zelf ook last van mijn huid en merk toch dat zoiets je onzeker kan maken. antibiotica is voor mij wel te heftig, toch zou ik willen dat ik me niet hoef te schamen als ik zonder foundation etc rondloop. ga het sulfopowder maar eens proberen, bedankt voor de tip!
  liefs

 2. Iris
  november 28, 2011 / 20:23

  Wauw klinkt echt als een goede poeder! Ik ga hem ook eens testen in de winkel :)

 3. november 29, 2011 / 08:30

  Daar ga ik eens even naar op zoek!!

 4. november 29, 2011 / 09:56

  Als die stick je pistes uitdroogt klinkt het niet als iets dat heel goed is voor je huid.:( Kan het niet zijn dat je huid daardoor juist weer extra talg aan gaat maken om te compenseren en je daardoor dus juist weer meer puistjes krijgt?

  • november 29, 2011 / 09:56

   ehm, pistes is puistjes ;) En er zit niet eens autocorrect op mijn macbook ;)