DIARY: 04

Weken vliegen voorbij. Is het alweer maandagmorgen. Is de maand november ooit zo snel voorbij gevlogen? Het liefst zou ik niet cliché’s vervallen, maar echt.

Maandag speelde ik voor het eerst met mijn nieuwe speeltjes, de statief en de afstandsbediening, er waren direct drie nieuwe blogpostings voor mijn blog geboren. Is nog knap lastig hoor, als je beide handen graag op de foto wilt hebben om je nagellak te laten zien. Hoe ik dat deed? Ik bediende de afstandsbediening met mijn knieen. Hahaha! Het werkt wel! Om een uurtje of drie reed ik richting Elzenduin en niet veel later ging ik aan het werk. Er was maandag weer een Grouponactie van start gegaan, dus de telefoon stond roodgloeiend, om over de mail nog maar niet te spreken.

Dinsdag werd ik om drie voor half negen wakker gebeld door de man van de belastingdienst. Ik dacht dat het mijn wekker was, totdat ik iemand aan de andere kant van de lijn hoorde praten. Shit. Eh.. we hadden toch tussen 9.30u en 10.00u afgesproken? Klopte, maar meneer zou al om 9.00u komen. Over een half uur dus. Dat was dus haasten! Het gesprek ging gelukkig goed, ik word waarschijnlijk gezien als ‘ondernemer’ en dat is belastingtechnisch heel erg fijn! Om het ’te vieren’ liep ik 8 kilometer hard, yes! Toen was het tijd voor de dermatoloog. Stiekem ben ik alweer een paar maanden aan de antibiotica, waar mijn huid gelukkig een stuk rustiger van geworden is. ’s Avonds at ik heel gezond aardappelen, vlees en groente bij mijn ouders. Thuis maak ik dat dus echt nooit (om heel eerlijk te zijn is het fenomeen koken me de meeste dagen van de week ook wat vreemd), dus bij mama smaakt het extra lekker. Samen met mijn zusje de nieuwste aflevering van Gossip Girl gekeken en tussendoor natuurlijk erg veel blogs geschreven!

Woensdagochtend ben ik hilarisch gevallen. Mijn schoenen zijn nogal glad en dat in combinatie met nat asfalt zorgt voor glijpartijen. Ik liep de stationshal uit en bam, op m’n kont. Maar ik weet niet wat ik precies had, ik luisterde ondertussen muziek en had het gevoel alsof iemand anders op de grond lag, ik stond ook al op voordat ik doorhad dat ik gevallen was. Iedereen om me heen was meer geschrokken dan ik. Knie helaas wel blauw, kont stijf en mijn prachtige Maje laarsjes zijn ‘ontleerd’. De dag bij Girlscene ging weer veel te snel, evenals donderdag. Voor je het weet is het alweer zes uur en dan wil je dus nog zo-veel doen.

Donderdagavond liet ik highlights zetten bij Rob Peetoom in de Amsterdamse Bijenkorf. En toen ik twee uur later de Bijenkorf verliet was net de verlichting op de dam aangestoken en was het groot feest in de Bijenkorf met bubbels en gouden mulberrytas-ballonnen. Super leuk om te zien, die gouden tassen. Het liefst had ik er één meegenomen, maar ik had niet zoveel zin om er mee te slepen. Ik kwam pas om 22.00u thuis en was helemaal uitgehongerd, gelukkig had mijn vriendje gekookt en was er nog genoeg pasta carbornara over. Ik heb zoveel gegeten, niet normaal.

Vrijdagochtend ging mijn wekker om 7.30u, twintig minuten later zat ik in de tram, want… Metro Mode! Ik was zo benieuwd hoe hij geworden zou zijn. Op het station pakte ik een hele stapel en propte die in mijn tas. Toen pakte ik er nog één en ben in de Starbucks, vergezeld met een Toffee nut latte, de krant gaan lezen. Ik was zielsgelukkig. Op de terugweg ben ik nog drie(!) keer langsgegaan om wat kranten te pakken. Voor het geval dat zeg maar.. Ik liep nog even langs de H&M en kocht perongeluk voor meer dan honderd euro, maaaaarrrr alles gaat terug. Ik moet streng zijn voor mezelf. ’s Middags schreef ik in sneltreintempo een paar blogs, rende ik vijf kilometer en toen was het alweer tijd voor Elzenduin.

Sinds deze maand ben ik ieder weekend vrij, zo fijn! Zaterdag kon ik helaas niet voor elf uur mijn bed verlaten, oeps. Het eerste wat ik deed? Hardlopen naar de hardloopwinkel voor de meest charmante kousen. Oh yeah. Alles voor de sport.. toch? Na het hardlopen had ik genoeg energie voor een aantal blogjes en toen… was het tijd voor Breaking Dawn part I. Helemaal alleen naar de Pathé. Ik heb dus zo’n pas, maar had hem al twee maanden niet gebruikt. Gewoon geen tijd gehad. Maar voor Breaking Dawn heb ik toch maar tijd gemaakt. Hoewel ik Eclips helemaal niets vond en New Moon eigenlijk ook niet met plezier keek, vond ik Breaking Dawn toch wel weer erg mooi. Gewapend met een bak Nachos heb ik genoten. Helaas bevond ik me tussen een hoop pré-tienerhormonen. Meisjes die volgens mij nog niet eens naar de middelbareschool gaan en hevig onder de indruk van al het mannelijkschoon waren. Jezus Kriebel, ieder poepje en zuchtje werd door de meiden beantwoord met gillen en keihard schudden in de stoel. Had het kunnen weten natuurlijk…

Zondag liep ik door de keiharde noordzeestorm hard met mijn vader. Ik heb nog liever regen dan wind tijdens een hardloopavontuurtje, dat is echt zo zwaar! De hele middag en avond zat ik op de bank en schreef ik blogjes, omdat ik het deze week NOG drukker heb. Ik maakte alleen heel eventjes tijd voor wat emancipatiewerk. M’n vader leerde me hoe ik mijn ruitensproeiervloeistof bijvulde, hoe ik mijn achterlicht verving, hoe ik mijn bandenspanning kon meten en hoe ik mijn banden zelf oppompte. Daarna ging ik snel weer naar binnen en liet ik mijn vader mijn auto wassen. Maar ik vroeg echt of hij het NIET wilde doen hoor. ’s Avonds weer heerlijk eten van mama (verse tomatensoep en quiche) en toen was de week alweer ten einde.

Nog maar vijf weken tot de wintersport, nu moet het alleen nog wel even gaan sneeuwen in de Alpen, want momenteel ligt er nog NIETS. Helpen jullie mij hopen?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

21 Reacties

 1. A
  november 28, 2011 / 12:20

  Hmm, mijn dermatoloog had ooit ook eens antibiotica voorgeschreven voor mijn acne, en toen ik daarna bij de dokter kwam wist hij niet wat hij hoorde, voor zoiets mag je namelijk geen antibiotica voorschrijven of nemen. Ik vertrouw dermatologen niet meer, niets wat ik ooit van de dermatoloog heb gekregen heeft me ooit geholpen, plus, ik vind het maar verdacht dat ze altijd dezelfde producten en middeltjes willen aansmeren aan iedereen, het zou me niet verbazen als ze gewoon een percentage krijgen van bepaalde merken op de verkoop ofzo.

 2. L.
  november 28, 2011 / 13:01

  Leuk, lekker uitgebreid beschreven!!

 3. november 28, 2011 / 14:08

  Je dagboekpostjes maken mij echt jaloers, wat klinkt dit als een heerlijk weekje!

 4. Roxy
  november 28, 2011 / 14:21

  Haha dat deel over de Twilight film. Ik ben naar de marathon geweest die tot na middernacht duurde en had me ook al voorbereid op veel gillende tienermeisjes maar ik had geluk, omdat het zo laat was waren er echt enkelen met pa/ma en het gillen viel mee. Leuk was dat er ook veel ‘oudere’ dames zaten en nouja, zes jongens (waarvan twee sowieso gay). Ik vond hem zelf ook veel leuker dan twee en drie, volgend jaar de conclusie pas!

 5. november 28, 2011 / 14:34

  Ah dit vind ik altijd zo leuk om te lezen!

 6. november 28, 2011 / 14:41

  Wat is dat sapje met poeder op de foto? ziet er erg spannend uit =D

  En idd ben ook aan het hopen voor sneeuw!
  Ik heb gelezen dat het eraankomt (nog niet heel veel en vooral in frankrijk maar tenminste iets!).

 7. Michelle
  november 28, 2011 / 14:54

  Mijn vader heeft mij dat ook allemaal geleerd voor mijn auto :) &volgens mij hebben we dezelfde, een Ford Ka in antraciet? Ik hou echt van dat ding <3

 8. november 28, 2011 / 14:54

  Klinkt al weer een geweldige tijd. Leuk die foto’s!

 9. november 28, 2011 / 15:28

  Wat een druk weekje weer, heb heel de metro mode gemist waar ik wel van baal. Vorige week heeft mijn vader me alle onderdelen van de auto laten zien echt een papa ding

 10. november 28, 2011 / 16:40

  Leuke diary girl! Specially all the food and the Metro Mode, you should def. be proud of it :) cant wait for the next edition myself…

  xxx

 11. Esther
  november 28, 2011 / 18:08

  Hee heb je nog met je vriend eigenlijk? Ik lees er nooit meer wat over;)
  Of ga je met hem op wintersport? xx

  • Annemerel
   Auteur
   november 28, 2011 / 18:26

   Als je heeeeeel goed leest, zie je dat ‘ie donderdag voor me gekookt heeft ;-) dus ja.

 12. Esther
  november 28, 2011 / 19:37

  Haha indeed, ik concludeerde wss met zo’n drukke week dat je gewoon geen tijd voor een vriend kán hebben.. ;)

 13. november 28, 2011 / 19:53

  Lovely blog! En fijne kwaliteit van de foto’s!

 14. eva
  november 28, 2011 / 20:27

  is dat groene lunch boxje heeeeel toevallig van Julia’s :) ?

 15. november 29, 2011 / 00:19

  Volgens wetter.at gaat het komende week vollop sneeuwen in SFL!
  Ik ga over 4 weken al, ben er van overtuigd dat het weer perfect is.
  met kerst & oud en nieuw is normaal gesproken de sneeuw altijd op zijn best. Dus ga er vanuit dat dat dit jaar weer zo is.

  Liefs,
  Denise

 16. november 29, 2011 / 09:05

  gelukkig. ik zie dat jij net zulke lelijke hardloopschoenen hebt als ik ;)

  • Annemerel
   Auteur
   november 29, 2011 / 09:55

   Hahaha ze zijn afschuwelijk! Het liefst kocht ik Stella McCartney voor Adidas schoenen, maar die schijnen weer minder goed te zijn..

 17. november 29, 2011 / 10:02

  Hmmm die pasta van Julia’s!! Snel weer een keer naar Amsterdam…

 18. Ella
  november 29, 2011 / 15:44

  Dit is mijn favoriet soort blog van jou!
  Hoe maak je dit soort fotocollages? Ziet er zo gaaf uit :)

 19. Bo
  november 30, 2011 / 15:12

  Wat grappig! Ik stond achter je in de rij toen je je H&M aankoopjes terug bracht.