BEAUTY: Current Loves

 photo beautyloves.jpg

Normaal ben ik niet zo’n fan van droogshampoo. Het geeft wel een leuk effect, maar je haar voelt er juist vaak ranziger door aan en de geur bezorgt me vaak hoofdpijn. Dit alles had ik niet bij de droogshampoo van Klorane. In Nederland niet goed verkrijgbaar, maar bij de apotheken in Parijs staat ‘ie overal. De prijzen verschillen wel heel erg, bij de ene apotheek betaal je 13 euro, een paar straten verderop betaal je 8 euro. Goed opletten dus als je op zoek gaat in Parijs. Ik gebruik deze droogshampoo als ik net iets meer volume in mijn haar wil, of als ik ‘s ochtends geen tijd heb om mijn haren te wassen. Heel fijn spul!

Nog zoiets fijns uit Parijs. Avibon. Een crème die voor het grootste gedeelte bestaat uit Vitamine A. Vitamine A is het enige middel dat bewezen helpt tegen rimpels. Nu denk je misschien, heb jij toch nog helemaal niet nodig, maar voorzorgsmaatregelen treffen kan nooit kwaad. Daarnaast schijnt het ook tegen acné te helpen, maar daarvoor gebruik ik nu zoveel spulletjes dat ik niet meer weet wat er nu precies voor zorgt dat het relatief goed gaat met mijn huid. Als ik deze crème ‘s nachts heb opgesmeerd (wat ik zo’n 2 a 3 keer in de week doe) word ik ‘s ochtends wakker met een dikke, strakke huid (in a good way) en voelt mijn gezicht heerlijk aan. Ook Avibon is in iedere apotheek weer anders geprijsd. Ik kocht deze tube voor 5,99, maar ze worden ook vaak voor het dubbele verkocht.

Ik heb lang haar (duh) en hoewel ik geen dik haar heb, heb ik wel heel erg veel haar. En laat één van de bijkomstigheden van veel haar, nu ook veel klitten zijn. Ik heb een tijd gehad (van de zomer) dat ik het op had gegeven met mijn haar. Dat ik mijn haar waste, het daarna in een knot deed en met de klitten leefde (ze zorgden immers wel voor een leuk warrig effect), maar op den duur ging het me toch tegen staan en begon ik iedere dag mijn haar te borstelen, met alle gevolgen van dien, ik heb het gevoel dat de helft van mijn haar het afgelopen half jaar in mijn borstel is verdwenen. Kan niet natuurlijk, maar zo voelde het wel. Sinds kort heb ik een Tangle Teezer (te koop bij kapperszaken en online in de shop van John Beerens). Ze kosten zo’n 20 euro en je glijdt met het ding door je haar. Binnen no time is mijn haar klitvrij en dat zonder al te veel haarverlies. Love it!

Een lippenstift meisje ben ik niet. Daar ben ik veel te onhandig voor. Maar een beetje kleur op mijn lippen kan geen kwaad, het laat je gezicht net iets meer stralen. Ik ben dan ook groot fan van de Chubby sticks van Clinique. De kleur die ik het meeste draag is Heftiest Hibiscus. Deze kleur komt uit de ‘intense’ lijn en geeft dus net wat meer kleur dan de klassieke Chubby sticks. Je bent nog wel de hele dag je lippen aan het bijwerken (als je net als ik de hele dag door eet en drinkt), maar dit is veel makkelijker aan te brengen dan een doorsnee lippenstift en het werkt ook nog eens verzorgend. What’s not to love?

Heb je net als ik vaak last van blaren – eigenlijk vrijwel altijd en in iedere schoen – dan is de Compeed Anti-Blister stick misschien ook wel wat voor jou. Het ziet er uit als een lipbalm, maar het is een stick die je op je hielen (of andere blaargevoelige plekjes) smeert, ter voorkoming van blaren. Ideaal! Ik smeer het ‘s ochtends na het douchen op mijn hielen, laat het even inwerken en trek dan mijn (sokken en) schoenen aan. Je hebt iets vergelijkbaars van Hansaplast in een tubetje, die werkt ook heel erg fijn!

Ik gebruik een blush van Chanel ‘Frivole’ deze perzikkleurige blush past perfect bij mijn huidskleur, hij paste prima toen ik een paar weken geleden wat bleker was en nu ik een gezond kleurtje uit Italië heb meegenomen staat ‘ie nog steeds heel erg goed. En hij ruikt heerlijk. Echt, over die geur kan ik gewoon niet uit, zo lekker! Als mensen deze blusher dragen, heb ik het ook altijd direct door. Die geur herken ik uit duizenden.

En tot slot, waar ik ook echt niet meer zonder kan is de camouflagestift van Yves Saint Laurent. Er zijn nog maar weinig merken met een echte camouflage sticks, meestal zijn het vloeibare concealers, maar die vind ik niet fijn werken voor onderweg. Ik ben heel lang verdrietig geweest over het feit dat mijn favoriete camouflagestift van Shiseido uit de collectie is gehaald, maar inmiddels ben ik heel erg blij met mijn camouflagestift van Yves Saint Laurent. De substantie is dik genoeg om te dekken, maar niet dik genoeg om er een plakaat van te maken (en dat willen we natuurlijk ook helemaal niet). Kortom: fijn spul.

Wat zijn jouw favoriete Beauty goodies van dit moment?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

33 Reacties

 1. mei 10, 2013 / 12:02

  De kleur van die blush vind ik echt prachtig!
  Leuk om je beauty favorieten weer eens te zien, erg leuk om te lezen! :)

  • Roos
   mei 10, 2013 / 13:19

   Ja daaaagggg……. Weer als eerste reageren… Je hebt echt geen leven he

   • marleen
    mei 10, 2013 / 14:01

    en jij reageert daar ook altijd op.. jij hebt sowieso ook geen leven, roos! volgens mij leest lisanne dit niet eens terug. :P ha-ha-ha

 2. mei 10, 2013 / 12:04

  Ik koop in Frankrijk ook altijd van alles van Klorane heerlijk merk! En zo’n tangle teezer heb ik ook nodig haha

 3. mei 10, 2013 / 12:11

  Oh ja, die Tangle Teezer! Kan ook echt niet meer zonder. Ik heb een hele dikke bos haar, het zou fijn zijn als de Tangle Teezer wat langere ‘borstels’ (hoe noem je dat?) had zodat ik alles in 1 keer zou kunnen kammen haha.

 4. Marleen
  mei 10, 2013 / 12:11

  Haha, ik heb precies de zelfde borstel, ook in het paars!

  x

 5. mei 10, 2013 / 12:23

  Oh die borstel lijkt me super handig! Heb heel veel haarverlies namelijk en het borstelen is altijd een ramp.

 6. mei 10, 2013 / 12:25

  Z’n tangle teezer klinkt ideaal, maar wel duur!

 7. mei 10, 2013 / 12:29

  Ik ben ook gek op mijn Chubby sticks! En die blush van Chanel staat nog op de wishlist..

 8. mei 10, 2013 / 12:31

  Fijne spulletjes! Ik heb alleen een blusher in mijn tas en lipstick!

 9. Esmee
  mei 10, 2013 / 12:36

  Ik zag de tangle teezer al vaker voorbij komen.. maar wist niet waar ik die kon kopen!
  Nu dus meteen eentje bij John Beerens besteld! Helemaal Happy.. Dankjewel:)

 10. mei 10, 2013 / 12:44

  Ik heb precies het zelfde met mijn haar, altijd klitten. Die borstel is een goede tip, dankje!

 11. mei 10, 2013 / 12:45

  Ik gebruik die chubby stick ook! Zo mooi.
  Als ik last heb van blaren na het touwtje springen bijvoorbeeld, dan smeer ik bodycrème erop voor ik ga slapen, en is het de volgende dag goed :)

 12. mei 10, 2013 / 12:53

  Mooie blush!

 13. mei 10, 2013 / 13:04

  Die blush is zooo mooi! Die borstel lijkt me trouwens ook wel fijn haha

 14. mei 10, 2013 / 13:29

  Oh my… I looooove Chubby Stick!

 15. mei 10, 2013 / 13:39

  Ik ben ook groot fan van de chubby sticks!

 16. mei 10, 2013 / 13:44

  Wat een mooie favorieten. Ik heb laatst een Chubby stick geprobeerd en ik vind ze ideaal ! Mooie favorieten, ik ben wel erg nieuwsgierig naar de droogshampoo en de Avibon creme!

 17. mei 10, 2013 / 13:51

  ik moet ook zo’n haarborstel!!!

 18. Steph
  mei 10, 2013 / 14:00

  Mag ik je een klein puntje van feedback geven? Ik vind het zo jammer dat je blog post vaak weinig fotos bevatten en als er dan wel meerdere fotos zijn is dat vaak in de vorm van een collage waardoor ze weer vrij klein zijn. Zo ben nu wel nieuwsgierig naar hoe de makup jouw staat, but there is no pic.. Absoluut niet zeikerig bedoeld, eigenlijk alleen maar positief, vind het gewoon leuk om meer te zien :)

 19. Dotje
  mei 10, 2013 / 14:26

  De droogshampoo van Klorane is ook een van mijn favorieten. Gelukkig zeer gemakkelijk verkrijgbaar in Belgie bij de apotheek :-)

 20. Ilse
  mei 10, 2013 / 14:58

  Mooie blush en als ik weer eens naar Parijs ga dan maar eventjes bij de drogist langs. :)

 21. Oki
  mei 10, 2013 / 15:31

  LISANNE LEEFT: GA WEG!!!!!!
  @ Annemerel, ik heb die blush ook, maar dat ie goed bij je huidskleur past hebben ze je zeker in de chanel beauty shop verteld? Haha… geloof mij maar, dat zeggen ze tegen IEDEREEN, want dit (sort of) limeted edition die ze gewoon zo veel mogelijk willen verkopen. ;) Ik heb ‘m zelf ook – mooi inderdaad! – maar lekker ruiken doet die van mij niet? Ik ruik helemaal niks.

 22. mei 10, 2013 / 16:05

  Die borstel zou ik ook wel eens willen testen!

 23. mei 10, 2013 / 16:34

  Over die droogshampoo van Klorane heb ik al veel goeds gehoord, ik ga ‘m zeker kopen.

 24. Brechtje
  mei 10, 2013 / 16:53

  De droogshampoo van Batiste is bij mij favoriet. Daarnaast hou ik ook heel erg van tinted lip balms! Ideaal zijn die dingen. (ik heb ook zo’n chubby stick)

  Wat betreft skincare gebruik ik de laatste tijd veel van Michael Todd. Ik vind de toner erg prettig!

  Voor de rest merk ik dat in de zomer maanden vrij weinig make up draag, minerale poeder foundation geeft me een klein beetje dekking en het ziet er niet uit alsof je make up op hebt!

 25. mei 10, 2013 / 17:02

  Die blush ziet er echt prachtig uit. De New Balance reclame op je blog is trouwens echt super gaaf, leuk dat er ook #fitforsummer bij is gezet!

 26. mei 11, 2013 / 09:31

  Leuk om op jouw blog wat meer over beauty te lezen! Ik heb een soort van Chubby Stick van de HEMA, die werkt ook heel fijn.

 27. mei 11, 2013 / 11:40

  Die tangle teezer klinkt echt ideaal! Mijn haar klit ook enorm nu het zo lang is!

 28. mei 11, 2013 / 17:14

  Fijne spulletjes lijkt me. Mijn favoriete beautyproduct van dit moment is de Nars ‘orgasm’ blush. Prach-tig!

 29. mei 11, 2013 / 17:56

  De Chanel-blush ziet er erg mooi uit!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)