FIT FOR SUMMER: Work that ASS!

 photo workthatass.jpg

We hebben onze conditie aangepakt, ons drinkgedrag, onze buikspieren staan onder hoogspanning, we letten op wat we in ons mond stoppen (althans, dat proberen we), vervolgens hebben we ons hart nog sneller laten kloppen en we starten sinds vorige week de dag met een evenwichtig en gezond ontbijt. En vanaf deze week.. gaan we aan ons achterwerk werken. Jup, jullie komen er niet onderuit deze week gaan we squatten en lungen!

Waarom we aan onze rearview gaan werken? Nou, omdat een schattig rond kontje hartstikke mooi is als we straks in onze bikini’s over het strand willen flaneren. Dat hoef ik jullie toch niet meer uit te leggen? Daarom gaan we deze week drie keer tien tot twintig minuten aan ons achterwerk werken.

Ik ga deze week mijn favoriete work-out for thighs, hips & buns weer doen. Ik heb hem in het verleden naar veel van jullie verstuurd, maar ik heb hem inmiddels ook op YouTube gevonden!!! Als ik deze workout een paar keer achter elkaar doe, voel ik dit direct in mijn achterwerk. Ik heb niet alleen binnen een paar uur spierpijn, hij wordt ook binnen no time strakker! Geloof me, dit is geen Tell Sell praatje, ik heb er geen belang bij dat jullie dit filmpje doen, maar écht, dit WERKT!

Wat natuurlijk ook werkt is squatten en lungen, ik vind dit zelf vaak nogal saai  om in mijn eentje te doen, ik heb dan eigenlijk echt iemand nodig die tegen me zegt dat ik moet zakken met die kont. Maar als je op zoek bent naar een goede workout zonder filmpje, dan kan ik je deze van Womens Health aanraden!

Het gaat een druk weekje worden aankomende week. Want je moet van mij ook nog steeds blijven rennen (of een andere vorm van cardio beoefenen) zo’n twee a drie keer deze week, daarnaast ben je ook nog steeds niet van de buikspier oefeningen verlost (bereid je maar vast voor, die gaan we de hele challenge blijven herhalen!). En als je ergens ook nog tijd hebt voor een intervaltraining, zou dat helemaal fijn zijn! Daarnaast blijven we ook lekker water drinken, proberen we net iets gezonder te eten (maar we houden het wel leuk natuurlijk! Het is niet de bedoeling dat je een zuurpruim wordt en ieder taartje met een lang gezicht moet afwijzen) en we blijven lekker ontbijten! Want zeg nou zelf, voel jij je niet veel beter als je ’s ochtends een goed ontbijtje naar binnen hebt gewerkt?

Houden jullie nog een beetje van mij ;-)! Succes meiden! En zie je het even niet meer zitten, zoek steun in onze Facebookgroep! We bitches support eachother!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

25 Reacties

 1. mei 11, 2013 / 12:12

  Oeelala ik ga deze week weer flink aan de slag met Cassey zie ik al wel! Ook je thighs hips buns filmpje ga ik weer proberen! Ik begin het steeds leuker te vinden, hihi!

 2. mei 11, 2013 / 12:21

  Je zet ze wel flink aan het werk hè, haha! Wel fijn om ergens houvast aan te hebben, dat je weet wat je moet doen.

 3. mei 11, 2013 / 12:28

  Wow je bent goed bezig! Ga vooral zo door :D

 4. Suzan
  mei 11, 2013 / 12:32

  Die laatste zin hahah, we bitches support eachother
  Is wel nodig ook denk, want inmiddels hebben we aardig wat challenges te volbrengen ;p
  Maar het is gelukkig voor een goed doel he haha succes iedereen!

 5. mei 11, 2013 / 13:11

  Goed bezig! Ik baal nog steeds dat ik niet kan en mag lopen :( boehoe !

 6. mei 11, 2013 / 14:31

  Ooh help… het wordt steeds lastiger en lastiger haha! Maarrr we gaan er weer voor :-)

 7. mei 11, 2013 / 14:34

  Jeeej! My favorite! Ik krijg er altijd flinke spierpijn van, maar het resultaat is het echt waard! De ‘better butt’ van de NTC app is echt een hele goede, die doe ik altijd!

 8. mei 11, 2013 / 14:41

  Ik ben al druk bezig met squats sinds 2 weken!

 9. mei 11, 2013 / 15:58

  Yeah, work that ass! *starts dipping to low*

 10. mei 11, 2013 / 16:36

  De filmpjes van blogilates zijn ook gewelidig!

 11. mei 11, 2013 / 16:51

  Oeh, ben benieuwd hoe mij dit af gaat!

 12. mei 11, 2013 / 17:57

  Hahaha, heb er al helemaal zin in :’)

 13. mei 11, 2013 / 18:35

  Ik ben fanatiek begonnen, maar ik merk dat ik een beetje aan het afzwakken ben de laatste weken. Ik moet veel werken, waardoor ik weinig zin heb om meer te sporten. Komende weken wordt het gelukkig iets minder, dus ga ik zeker weer lekker zwemmen en hardlopen!

 14. mei 11, 2013 / 18:51

  Ik ben benieuwd, morgen me maar eens aan wagen dan!

 15. mei 11, 2013 / 19:16

  Goed bezig!

 16. mei 11, 2013 / 20:17

  heel veel dingen uit dat yogafilmpje doet mijn leraar van de body&mind les bij mijn sportschool ook :P

 17. mei 11, 2013 / 20:39

  Ik kwam het thighs, hips & buns filmpje toevallig tegen deze week op mijn computer en ik bedacht dat het hoog tijd werd om daar weer eens iets mee te doen. Deze challenge komt dus als geroepen ;)

 18. mei 11, 2013 / 21:41

  Goed bezig!

 19. Linda
  mei 11, 2013 / 22:56

  Pfoeh, dat er ook nog bij. Ik ga me morgen maar eens aan dat filmpje wagen om uit te proberen of ik het wat vind :)

 20. mei 12, 2013 / 10:51

  Ik was het filmpje kwijt geraakt, fijn dat ie nu op YouTube staat! Ik doe bijna elke dag squads, dus deze challenge wordt voor mij niet zo’n uitdaging!

 21. mei 12, 2013 / 14:16

  Deze kan ik goed gebruiken… hehe :-) ik moet over twee weken al in bikini aaahh

 22. Milou
  mei 16, 2013 / 23:04

  Hier ga ik aan mee doen! Maar ik heb een vraagej… Je zegt: “ik heb hem inmiddels ook op YouTube gevonden!!! Als ik deze workout een paar keer achter elkaar doe…” Bedoel je opeenvolgende dagen of doe je de workout echt meerdere keren in één keer achter elkaar? Ben benieuwd..