BEAUTY: Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortyfying Hydrator.

Photobucket

Hoewel ik niet de meest zuivere huid heb en soms écht even niet meer weet waar ik het zoeken moet qua puistjes, is mijn huid tegelijkertijd ook vrij droog. Ik geef ons klimaat graag de schuld, mede doordat ik weet dat ik niet de enige met dit probleem ben deze tijd van het jaar.

Voor ons is er sinds vandaag een nieuwe crème van Clinique te koop. In 1988 introduceerde Clinique al de Moisture Surge lijn, vandaag is daar de Moisture Surge Instense Skin Fortyfying Hydrator aan toegevoegd. Dat is inderdaad een abnormale grote mond vol. Het is een crème-gel (dat laatste lijkt mij ideaal voor mensen met onzuiverheden) voor de drogere en gevoelige huid die behoefte heeft aan intensieve hydratatie. Het product werkt niet alleen vochtherstellend, maar versterkt ook de vochtbarrière zodat er minder vocht verloren gaat.

Ik heb de crème een aantal weken getest en ben erg tevreden. De crème-gel heeft voor mij een ideale substantie. Hij is erg rijk, maar voelt niet zwaar aan op de huid. Mijn huid voelt minder trekkerig en ik heb al een aantal weken geen schilfers op mijn voorhoofd en wangen meer gehad. Hooray!

De Moisture Surge Intense is op allergie getest, parfumvrij, veroorzaakt geen puistjes, is vetvrij en is zowel door oogartsen als dermatologen getest. Adviesprijs is 42,50 voor 50ml

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. januari 15, 2012 / 17:36

  Hij is wel een beetje aan de prijzige kant, maar het klinkt wel heel goed!

 2. Sanne
  januari 15, 2012 / 18:00

  Klinkt goed! Gebruik je dit als vervanging voor je dagcrème of voordat je dagcrème smeert?

 3. januari 15, 2012 / 18:07

  Volgens mij heb ik echt precies dezelfde huid als jij, droog maar soms toch met puistjes. Lijkt me erg fijn! Wel een beetje prijzig, maar als je het er voor over hebt zal het wel erg fijn zijn :-)

 4. Suzanne
  januari 15, 2012 / 18:09

  Volgens mij hebben wij dezelfde huid. Ik ben nu net naar de huisarts geweest omdat ik als 24jarige er gek van wordt dat ik nog steeds vaak onder de puistjes zit! De huisarts raadde mij aan om aan een antibioticakuur tegen puistjes te beginnen maar hier ben ik zelf een beetje tegen… 4 capsules per dag vind ik teveel.
  Lijkt me een fijne creme, alleen wel een hoop geld!!

 5. januari 15, 2012 / 19:05

  Ook ik heb geloof ik dezelfde huid! Ik ben benieuwd hoe deze crème op mijn huid werkt!

 6. januari 15, 2012 / 19:28

  Ik vind het zo jammer dat de Clinique producten zo duur zijn, anders had ik de hele lijn aangeschaft..

 7. januari 15, 2012 / 20:59

  Oh ik heb hier zo veel last van ! Ben pas 14 maar ik heb zo’n verschrikkelijk droge huid, soms loop ik rond met rode, schilferige, bevlekte wangen en daarnaast dan weer een pukkel, pff.
  Dit klinkt echt goed, maar wel heel duur helaas :(

 8. januari 15, 2012 / 21:55

  ik heb het zelfde probleem, alleen de prijs ligt niet binnen mijn budget. Helaas

 9. januari 16, 2012 / 13:15

  oei is wel prijzig… maar klinkt goed