DIARY: 11

Ik begon de week vet gedisciplineerd (ben ik altijd natuurlijk, haha). Goed 8.00u achter mijn iMac, ieder uur minimaal één stukje, artikel voor Metro Mode, uurtje hardlopen tussendoor, zelfs nog boodschappen gedaan, tas ingepakt en om 22.00u op bed. Ja ook dat laatste vereist nogal wat discipline. Want hoewel ik het heerlijk vind om vroeg naar bed te gaan, heb ik vaak ook nog dat onrustige gevoel dat ik zoveel wil doen. Maandag sliep ik ook niet direct, maar… ik heb mijn elektronische apparatuur buiten de slaapkamer gehouden. Chapeau voor mezelf.

Dinsdag ging die wekker om 5.45u, Monaco! Ik had ook drie kwartier later op kunnen staan, maar ik moest en zou ’s ochtends nog mijn haren wassen en föhnen (om vervolgens natuurlijk mijn haar ergens bovenop mijn hoofd vast te binden in een knotje, waardoor dus eigenlijk al mijn harde werk in één klap teniet werd gedaan, maar dat terzijde). Mijn lieve vriendje bracht me naar Schiphol en daar ontmoette ik mijn medereizigsters. Ginette van Glamour, Maroesja van Avant Garde en Karin van Loreal Luxe. Goed jullie weten natuurlijk al hoe dit af loopt. Fa-bu-leus. Ik heb me nog nooit zo lang in zo’n zwembad van luxe gespeeld. Deze week weer? Oh nee hoor, mij zou je daar niet over horen klagen.

Donderdag kwam ik weer even terug in de realiteit, in hoeverre je werken bij Girlscene als de realiteit mag beschouwen. Er stond VEEL op het programma, want ik was al twee weken niet meer op de redactie geweest. Ja het is leuk hoor al die reisjes, maar het neemt de hoeveelheid werk natuurlijk niet weg (ik denk niet dat jullie hier in trappen, maar eh.. al medelijden?). De laatste tijd heb ik nog meer honger dan normaal, dus toen om 11.00u de stagiaire van Ze.nl afscheid nam en er een tompoes op mijn bureau belandde was ik meer dan gelukkig. Ik eet nog steeds het liefst iedere avond na Girlscene mijn pastaatje van Julia’s Pasta en dat doe ik dan ook vrijwel altijd. Toen ik ’s avonds thuis kwam kon ik er nog net twee blogs uithalen en toen vielen mijn ogen dicht. Helaas.

Opstaan was vrijdag ook al niet al te makkelijk. Maar wanneer is het dat nu wel? Ik ben er achter dat het voor mij niet uit maakt of het nu 5.00u ’s ochtends of 10.00u ’s ochtends is, opstaan vind ik stom. Het maakt ook niet uit of ik nu naar mijn werk moet of dat ik op vakantie ga, opstaan levert problemen op. De enige keren dat opstaan NOG lastiger is, is als ik op een avond meer dan drie glazen alcohol heb genuttigd (dit is dan ook alweer zo’n zeven maanden geleden voor het laatst geweest). Eenmaal in Amsterdam was ik nog steeds niet wakker, dus er zat niets anders op dan Starbucks. Helaas! Hahaha. Bij Girlscene was het super rustig, onze redactie was de enige die op kantoor aanwezig was. En ik kan je vertellen, dat werkt heerlijk relaxt. Helaas viel om half drie het internet weg en toen we na een half uur nog steeds geen verbinding hadden hebben we maar vervroegd weekend genomen. Want ja, wat moet je nu op een internetredactie zonder internet.

Zaterdag stond ik al vroeg op om schoon te maken. Een vriendinnetje van de middelbareschool die ik al jaren niet gezien had kwam langs en het huis was een zwijnenstal, om het nog netjes uit te drukken. In vier uur veranderde ik ons huisje van afvalput in schoon en opgeruimd, best wel een beetje trots op mezelf. Ik maakte bruschetta’s met tomaat en basilicum en met zalm en citroenmayonaise (schoonmaken, “koken”, het moet niet gekker worden) en het was erg gezellig. Daarna waagde ik me aan een vijftien kilometer, helaas verliep dat niet zo goed. Ik ben dus gewoon niet gemaakt voor het huishouden. Ik ben verschrikkelijk allergisch voor van alles, maar huisstofmijt is toch wel één van de allerergste. Dat ondervond ik vorige week nog op wintersport (toen ben ik drie nachten verbannen naar de slaapbank omdat men niet kon slapen van mijn afschuwelijke zeehonden gepiep) en dat werd gisteren tijdens het hardlopen ook wel weer duidelijk. Ik kon gewoon niet goed ademhalen. Hoe eng is dat. Ik heb er een paar jaar heel weinig last van gehad, maar de afgelopen jaren wordt het steeds weer erger. Misschien toch weer een keer een check up laten doen bij de huisarts. Die vijftien kilometer liep ik overigens wel gewoon uit.

Ik schreef wat blogs, at Chinees die ik over had van de vorige dag en besloot ’s avonds een lekkere chickflick te kijken. Het werd Chalet Girl met Ed Westwick en Felicity Jones. LEUK! Alleen al omdat het zich in de Oostenrijkse Alpen afspeelt en omdat Ed leuk is natuurlijk (en goed kan skiën! Wow! Weet niet of ze er de versnelling in gegooid hebben, maar het zag er aardig professioneel uit!). Als klapper op de vuurpijl keek ik daarna nog de twee nieuwste afleveringen van Pretty Little Liars (sinds begin dit jaar weer nieuwe afleveringen in Amerika) en toen vielen mijn ogen, zoals het een bejaarde van 22 betaamd, alweer dicht.

Zondag stond ik alweer vroeg op, dit keer om te schrijven. Stukje voor Metro Mode was nog niet af (hallo, is januari soms de komkommertijd in de modewereld, I need some Gossip!!!) en ik werk deze week extra bij Girlscene, wat dus minder tijd voor LE blog betekent. 99 van de 100 keer zie ik bloggen nog steeds als een hobby, maar soms.. Kijk het is niet niks om iedere dag (met een enkele uitzondering) twee stukjes online te krijgen. En nu weet ik ook wel dat jullie dan zeggen dat niemand dat van mij verwacht, maar kijk, daar zitten jullie dus fout.. want IK verwacht het wel van mezelf. In order to move forward, you need to invest. Gelukkig logt het liefste zusje van de wereld zo nu en dan in op mijn wordpress en leest ze de stukjes die staan ingepland door. HEEL erg handig, want doordat ik zo snel wil (en moet!) schrijven, maak ik meer fouten dan me lief is. Oh en als jullie als nog foutjes tegenkomen dan is dat natuurlijk niet de schuld van Roos, want die kan ook niet altijd ALLES eerst lezen.

Tussen het schrijven door liep ik nog vijf kilometer hard, dat voelt nu dus echt als NIETS. Ik verwende mezelf met een extra grote caramel cappuccino en HEEL veel thee en aan het eind van de middag was het tijd om naar mijn ouders toe te reizen. Mijn lieve kleine grote broer werd 21. We aten spareribs, zoals traditie op zijn verjaardag. Z’n cadeau? De Ray Ban Wayfarer, dat is NUMMER 4 in ons gezinnetje. Ik kocht hem in juni, m’n zusje was jaloers. M’n vader kocht hem in Rome ondanks dat mijn moeder zei dat hij die 20 jaar geleden al gekocht had en dat ‘ie nog thuis lag. Ze kreeg gelijk en de vintage Wayfarer ging naar Roosmarijn en nu dus Felix met de Wayfarers. Leuk! Vijf gaat hem helaas niet worden, mijn moeder is er van overtuigd dat ze haar niet staan. Jammer!

En zo zijn de eerste twee weken van 2012 alweer een feit. De tijd blijft maar vliegen.

(Oja en wat een reacties op die yoga video! HALLO! Haha, mijn zusje is bezig alle e-mailadressen te verzamelen, maar die heeft ook nog dingen zoals school tussendoor dus het gaat even wat tijd kosten. Ik hoop hem jullie voor het weekend te kunnen sturen! Nog even geduld dus, haha!)

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

21 Reacties

 1. januari 16, 2012 / 12:13

  Wat een (lekker) druk weekje! Snap wel dat je van jezelf de blogs online moet zetten, ookal is er niemand die je dat verplicht!

 2. januari 16, 2012 / 12:21

  Drukke week, hoor! Hoop dat het wel leuk blijft :)

  Oh, en de Wayfarer is dan ook een hele mooie zonnebril ;)

 3. Marloes
  januari 16, 2012 / 12:34

  Leuk om te lezen weer:) ik heb gisteren de vondelparkloop 10 km in 57 minuten gelopen en ik moet even zeggen dat jij toch wel mijn grootste inspiratie was om te gaan hardlopen! Ik lees je blog graag en ook jouw stukjes op girlscene vind ik altijd het leukst:) ga zo door haha

 4. januari 16, 2012 / 12:34

  Wat heb je het toch druk, maar wel leuk wat je allemaal doet!

 5. januari 16, 2012 / 12:36

  Ik moest wel even lachen om die ‘anna miru’. Creatief gevonden van de verkoopster. ;)
  En respect dat je toch maar dagelijks blogt, ook al zit je agenda stampesvol afspraken. Je bezoekers waarderen het enorm!

 6. Sanne
  januari 16, 2012 / 12:45

  Vervelende week weer ;)
  Heb je het yoga-filmpje al gedaan? Heb hem nog niet gekregen..

  • Annemerel
   Auteur
   januari 16, 2012 / 13:39

   Haha dat is nog een hele klus.. Aan het eind van de week hoop ik alle emailadressen bij elkaar te hebben in een document en dan kan ik gaan versturen!

 7. januari 16, 2012 / 12:58

  Oh, chalet girl, super tip! Dat is de volgende film die ik ga bekijken :D

 8. januari 16, 2012 / 13:21

  He! Ik ga de Canon 1100D Kopen..!! Ben naar de Mediamarkt geweest, gekeken naar jou camera, maar het moet wel een beetje een beginners camera zijn. Maar dank je wel voor de tip! En je was benieuwd welke ik ging kopen dus denk zet het er nog even bij! ;) Misschien ooit nog die mooie van jou haha.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 16, 2012 / 13:38

   Leuk! Ben benieuwd of ‘ie je bevalt! Veel plezier ermee alvast.

 9. januari 16, 2012 / 13:25

  Annemerel, wat ben jij toch supergoed bezig het laatste jaar! Grazia, Metro, Girscene, en dan ook nog hardlopen. Respect! Ik ben dan ook echt verslaafd aan jou blog. Vanmorgen landde ik vanuit Kenia weer in Adam en het eerste wat ik doe als ik wifi heb is jou blog lezen (okay, na Facebook dan). Ik ben stiekem wel eens jaloers op wat je allemaal hebt bereikt, maar weet dat je dat zelf hebt bereikt en dat ik me niet altijd op die dingen kan focussen. Helemaal top dat je nu ook je eigen ‘eindredacteur’ hebt.

  Ga zo door!!

  Liefs,

  Suusje Q.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 16, 2012 / 13:38

   Ahhh dankjewel voor je lieve berichtje!

 10. januari 16, 2012 / 13:36

  De tijd vliegt inderdaad voorbij.. Het is gewoon alweer begin week 3.. ‘T gaat mij allemaal te snel hoor. De dingen die ik zou willen doen kan niet vanwege school, maarja, ik heb m’n hele leven nog he haha!
  Maar ik zou wel eens een dagje met jou willen ruilen, gewoon even gluren ;p haha

 11. Aniek
  januari 16, 2012 / 15:01

  Wat een leuke week had je! En handig zeg, zo’n zusje :p

 12. Lola
  januari 16, 2012 / 16:16

  Even over je stukje op girlscene over nieuwjaardingen. (ik kan daar niet reageren omdat ik steeds mijn wachtwoord vergeet) Je gaat toch niet echt je haar afknippen he? (zou echt zonde zijn!)
  En ik word jaloers van je Monaco verhalen!

 13. Noemi
  januari 16, 2012 / 16:24

  Leuk weekje! Ik vind je Diary posts altijd het allerleukst! Als je het te druk hebt, mag je er van mij best eens een artikel bij in laten schieten, maar niet deze ;)

 14. januari 16, 2012 / 16:56

  lekker druk weekje!

 15. januari 16, 2012 / 17:35

  Drukke week en knap dat je voor ons (de blog) ook nog tijd weet te vinden! Ik vind het altijd leuk om te lezen wat je zoal in de week doet en kijk dan ook vaak uit naar je Diary Post! Keep on Going!

  Liefs Gaby

 16. Renske
  januari 16, 2012 / 23:01

  Wat leuk zeg. Wat een top tijd heb je (gehad)! Lief dat je zusje zo betrokken is bij je blog. Ik kan me voorstellen dat je over dingetjes heen ziet als je met zoveel dingen bezig bent. En natuurlijk als je een tijd aan iets werkt, dan zie je het soms ook niet meer, ik ken het gegeven.
  Ik kijk enorm uit naar de yga video. Superlief dat je die deelt

 17. januari 17, 2012 / 08:58

  wat een leuke drukte zeg :D

 18. Joëlle
  januari 19, 2012 / 16:10

  Leuk dat je zusje zo betrokken is bij je blog! Misschien zou je een virtual assistant in moeten huren voor je blog (ben zelf op zoek naar wat freelance eindredactieklussen, hint :P!), maar je bent natuurlijk net geld aan het ophalen voor Kika ;). Ik zat nog te denken, misschien zou je bijvoorbeeld presentaties kunnen geven over hoe je succesvol blogt (zoals bijvoorbeeld Yara van This Chick’s Got Style op de Mediaparade vorig jaar) of daar een ebook over kunnen schrijven, om geld op te halen?