DEAR DIARY: Weekend

Photobucket

Weet je hoe lang het geleden is dat ik echt weekend had. Vakanties niet meegerekend, want op vakanties heb je geen weekend aangezien je de hele week al niets bijzonders uitvoert. Nee ik bedoel echt weekend, zo van vijf dagen werken/leren en daarna twee dagen vrij? Volgens mij is dat al minstens 1,5 jaar geleden.

Maar het is nu toch heus. Ik heb weekend. Ik kan eindelijk oprecht ‘fijn weekend’ tegen mensen zeggen, want ik heb zelf ook weekend. Kijk die onregelmatige werktijden houden het spannend en geven me de mogelijkheid om op woensdagmiddag te gaan lunchen en om op maandag uit eten te gaan, maar weekend is zo nu en dan ook best leuk.

Wat ik vandaag dan op mijn eerste weekenddag deed? Nou ten eerste was de helft van mijn dag al voorbij toen ik wakker werd. Toen was het namelijk al over twaalven. Maar in plaats van balen van het feit dat ik mijn tijd had verdaan, heb ik me aangekleed ben, ben ik ondanks de regen naar de tram gelopen, op naar de stad, op naar Starbucks op Den Haag Centraal. Die had ik namelijk nog niet met eigen ogen aanschouwd en aangezien ik toch geen voedzaam ontbijt in huis had was het een gevalletje het nuttige met het fijne combineren.

Ik ontbijt met Raspberry Cheesecake en een Caramel Light Frappuccino met Slagroom. Dat dat niet het ideale ontbijt is voelde ik ook wel, maar hey, ik kon het voor mezelf best goed verantwoorden. Cheesecake is toch net kwark? En een frappuccino is eigenlijk gewoon een koude koffie. Dus wat nou? Mijn nieuwe favoriete album “Rumours” van Fleetwood Mac op mijn iPod, de nieuwe ELLE om me te vermaken. Perfect Breakfast, if I might say so myself.

Spontaan besloot ik ook nog eventjes langs Pathé te gaan. Ik bedoel, nu moest het er toch een keer van komen hoor, dat ik Harry Potter and the Deathly Hallows Part II zag. Vergezeld met een grote bak popcorn een flesje water en m’n 3D bril heb ik me aardig groot gehouden. Natuurlijk waren er de gevreesde tranen, maar ik heb ze geluidloos laten lopen en heb niet één keer m’n handen voor m’n ogen gehouden. Haha, het is dan natuurlijk ook maar een kinderfilm, maar voor mij is het heel wat. Een afscheidsbrief aan Harry schrijf ik deze week, voor nu wil ik het er graag bij houden dat ik het zal gaan missen.

Na de film nog eventjes de stad ingelopen en natuurlijk m’n pinpas weer gebruikt. Shit Happens. Maar best wel verstandige uitgaven hoor, maillots, haarelastiekjes en een onderjurkje. Niet de leukste aankopen, wel nuttig.

En nu, heb ik net een filmpje opgenomen en bewerkt (wat overigens meer tijd in beslag nam dan ik van te voren gehoopt had), ik schrijf dit stukje en ik maak me klaar voor nog een paar uurtjes Gossip Girl seizoen één, omdat ik gisteren gelezen heb dat Gossip Girl seizoen vijf niet voor 26 september te zien zal zijn en pfffftttt dat duurt dus nog veel te lang en nou ja het is gewoon weer voor Gossip Girl, kruidenthee en chocola. Toch?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

15 Reacties

 1. augustus 13, 2011 / 21:39

  Typische heerlijke zaterdag waar we er vaak te weinig van hebben!!!

 2. augustus 13, 2011 / 21:49

  Klinkt als een heerlijke dag, fijn weekend nog! ;-)

 3. augustus 13, 2011 / 22:03

  Kijk, dat klinkt dus gewoon perfect!
  En who cares dat je geen verantwoord ontbijt hebt gehad. Je hebt voor het eerst weekend. Beste rede om eens gewoon ontverantwoord maar oh zo jummy te ontbijten toch?

 4. Eline
  augustus 13, 2011 / 22:50

  Wat een heerlijke dag!

 5. augustus 14, 2011 / 01:00

  Wat een heerlijk relaxte en fijne dag!

 6. augustus 14, 2011 / 08:27

  Een echte heerlijke relaxte dag.

 7. Phine
  augustus 14, 2011 / 10:27

  I love weekends! Wat een heerlijke dag…

 8. Stephanie
  augustus 14, 2011 / 10:53

  Heldin! In je eentje naar de bios… Dat staat nog op mn to do lijstje!

 9. augustus 14, 2011 / 11:02

  Ik werk ook onregelmatig en heb dit weekend helaas een werkweekend. Maarja, ik stel hierdoor een vrij weekend wel meer op prijs :D. Geniet er nog van!!

 10. Lola
  augustus 14, 2011 / 11:24

  Haha ik ben door jou begonnen gossip girl te kijken, had t echt nog nooit gezien, maar jij schrijft zo enthousiast:) Dus hop, seizoen 1 in mijn bol.com mandje en de volgende dag al binnen.
  Ben nu al verslaafd haha geweldig Blair die gaat biechten:D

 11. augustus 14, 2011 / 12:11

  Oeh wat een heerlijke dag heb je ervan gemaakt!

 12. augustus 14, 2011 / 12:34

  klinkt als een fijn dagje!

 13. augustus 14, 2011 / 16:32

  Dat ontbijt <3
  Maar Annemerel, Harry Potter 7-1 is zeker geen kinderfilm!

 14. augustus 15, 2011 / 00:03

  Sounds like a good day to me! :)

 15. augustus 15, 2011 / 12:01

  Ik.Wil.Ook.Een.Starbucks.In.Mijn.Stad. Zo. :-) :-) :-) Leuk stukje!