BEAUTY: Back To Red

 photo backtored.jpg

Bijna vier maanden lang waren mijn nagels naakt. Mijn langste nagellak-strike in meer dan tien jaar tijd. De reden voor de strike? Ik was als te dood dat er rode strepen op mijn nieuwe meubels en net geverfde witte muren in mijn studio zouden komen.

In het begin was het even wennen, mijn nagels waren toen ook nog wat vergeeld door al het nagellakgeweld dat ze de afgelopen jaren hadden moeten doorstaan (ik ben alles behalve team basecoat), maar al snel knapten mijn nagels op en begon ik mijn ‘naakte’ nagels te waarderen, zeker in combinatie met mijn zongebruinde huid, het vormde een mooi contrast. Maar nu is dat kleurtje écht verdwenen en begon ik mijn handen toch wel een beetje saai te vinden. Ik viste een nieuw kleurtje nagellak uit een doos met producten die ik de afgelopen maanden ontvangen heb (L’Oréal Collection Exclusive – Laetitia) en binnen vijf minuten waren mijn nagels gelakt in een prachtige donkerrode, bijna paarse, kleur.

Natuurlijk ben ik nog steeds bang dat mijn nagels schade in mijn studio aan gaan richten. Ik heb daarom de RapiDry Quick Drying Top Coat van OPI over mijn nagellak aangebracht. Ik sprak namelijk een paar maanden geleden met iemand van OPI over het probleem dat ik op dit moment heb met nagellak en zij zei dat ik dit echt moest proberen. Nog geen drie dagen later stond de postbode voor de deur met deze topcoat, thanks OPI.

Werkt het echt zo goed als ze zeggen? Ik ben bang om daar een uitspraak over te doen. Ik heb nog geen rode strepen op mijn muren ontdekt, maar ik ben dan ook pas een week bezig. Ik hou jullie – vanzelfsprekend – op de hoogte!

Liefs,
Annemerel

Delen:

26 Reacties

 1. Karlijn
  november 20, 2014 / 17:09

  Wat een mooie kleur!! Als ik mijn nagels lak is het 9 van de 10 keer een donker rode/bordeaux kleur, vooral in de herfst en de winter is dat mijn favoriete kleur!
  Nu maar hopen dat er geen strepen op je mooie witte meubels komen!! :-)

 2. november 20, 2014 / 17:26

  Probeer anders gellak! Zeker weten dat je geen strepen krijgt én je bent er minimaal drie weken zoet mee!

 3. november 20, 2014 / 17:46

  Oeh, als dit echt zorgt voor nagels die niet afgeven op wit wil ik het ook proberen. Ik werk als bijbaantje in een boekwinkel en donkerrode nagellak en wit papier gaan niet zo goed samen. Zeker niet als je boeken gaat inpakken.

 4. november 20, 2014 / 17:47

  Het is ook wel echt een hele mooie kleur zeg!

 5. november 20, 2014 / 18:13

  Wat een super gave kleur! Nu maar hopen dat die niet op de muur zit ^^

 6. november 20, 2014 / 18:24

  Ik ben heel benieuwd naar de topcoat! Het viel me op dat mijn papieren op werk ook steeds onder de rode of zwarte strepen zitten. Als dit echt werkt, zou het dus wel een uitkomst zijn!

  Heel mooie kleur trouwens!

 7. november 20, 2014 / 19:01

  Prachtig kleurtje! Xx

 8. Jessica
  november 20, 2014 / 19:10

  Ik snap het niet zo goed, hoe zou die rode kleur dan op je meubels of muren komen? Als de nagellak goed droog is, geeft die kleur toch niet af?

 9. november 20, 2014 / 19:20

  Hehe, je verhaal over rode strepen. Ik herken mezelf erin, ik kan mijn nagels niet lakken zonder ze te beschadigen. Meestal betekent dat dat mijn toetsenbord het moet ontgelden.

  Maar terug naar de nagellak. Een prachtig kleurtje zeg! En wat fijn die topcoat van OPI.

 10. november 20, 2014 / 19:23

  Wat een prachtige kleur.

 11. november 20, 2014 / 20:13

  Mooi kleurtje! Ik heb ook weleens in bad, zitten er ineens allemaal rode strepen. So weird haha.

 12. november 20, 2014 / 20:17

  Wat een mooie kleur!

 13. november 20, 2014 / 21:08

  Ik vind het toch wel weer heel netjes staan! Na weken naakte nagels, een weekje peachy nagellak (die er na 4 dagen nog maar half op zat) en één dag vier zwarte en vijf peachy nagels (iets met blogfoto’s maken en daar geen verwaarloosde nagellak op willen hebben staan) heb ik sinds gisteren ook eindelijk weer een mooi OPI-kleurtje op. SO MUCH BETTER!

 14. Claire
  november 20, 2014 / 21:42

  Wow wat een mooie kleur!! <3 Ik draag ook vaak rode nagellak maar ik heb echt nog nóóit problemen met afgeven gehad, vreemd.

 15. november 21, 2014 / 03:19

  Dat zou een prima oplossing zijn voor de rode strepen. Heb er zelf ook vaak last van.

 16. november 21, 2014 / 08:03

  Ik heb geen problemen gehad met nagellak vlekken maar toch lijkt mij deze coat super fijn. Staat je goed woman!

 17. november 21, 2014 / 08:40

  Mooie kleur joh!

 18. november 21, 2014 / 08:45

  Super mooie kleur! Mijn muren hebben nooit strepen en ik gebruik ook een top (en base) coat van OPI.. ik beloof je niets maar bij mij werkt het dus ;-)!

 19. Elvira
  november 21, 2014 / 09:03

  Hele mooie kleur!

 20. november 21, 2014 / 11:45

  Herkenbaar.. Ik heb ze op mijn witte trap en in bad (van rode teennagels). Beetje nagellakremover doer wonderen. Ik blijf je rode nagels erg mooi vinden, maar vind rood een vervelende en moeilijke kleur om eraf te halen :(… Het gaat zo in alle scheurtjes en riemen zitten. Dus dan zijn er 3 opties; niet lakken, rood blijven lakken of een ander kleurtje ;)

 21. november 21, 2014 / 16:26

  Leuk dat je iets hebt wat zo bij je past en jou wat meer Annemerel maakt ofzo. Vind ik tof :D De kleur die je hier op hebt is ook erg mooi! Ik hou van donkere kleuren!

 22. november 21, 2014 / 17:16

  Wat een gave kleur!

 23. november 21, 2014 / 20:27

  Wat een mooie kleur! Ik kan ze alleen totaal niet zo mooi lakken…

 24. november 21, 2014 / 22:08

  Grappig, ik ben ook pas opnieuw begonnen met nagellak na maanden onthouding (terwijl ik hiervoor ook al jarenlang ALTIJD nagellak droeg.) Ik deed het vooral omdat ik er gek van werd dat het zo snel lelijk werd en ik dus moest blijven smeren. Wat ik niet deed, waardoor mijn nagels er niet uitzagen. Maar goed. Uiteindelijk kon ik toch niet echt wennen aan die kale nagels, dus ben ik opnieuw begonnen (en heb me voorgenomen te gaan investeren in nagellak die langer meegaat. Oh ja, en een topcoat, wellicht…).

  Anyway, succes met het wit houden van je huis! Het lukt vast, zo snel geven je nagels echt niet af.