SNAPSHOT DIARY: 19/11

 photo Collages27.jpg


 photo Desktop474.jpg

Ik word om 8.00u uit mijn bed gebeld door Carlissa, foei, ik lig er nog steeds in… Welke yoga klas zullen we vandaag bezoeken is de vraag. Hmm… goeie vraag, ik ga op onderzoek uit. Ondertussen sta ik op en eet ik een banaan, ik wil namelijk eerst nog even hardlopen en dat doe ik ’s ochtends het lekkerst op een banaantje.

Terwijl ik mijn kopje thee drink plan ik wat blogs in voor de komende periode.

 photo Desktop474.jpg

Ik loop hetzelfde rondje als ik de afgelopen week vaker gelopen heb, dit keer ging het al een stuk beter dan de eerste keer. Foto’s zijn lekker onscherp, ik had geen zin om te stoppen voor een foto en rende dus lekker door terwijl ik foto’s maakte. Ik liep in het Westbroekpark, een mooi park bij mij in de buurt. Doordat de lucht een beetje vochtig was zat er een stuk meer zuurstof in de lucht, dat merkte ik meteen.

 photo Desktop474.jpg

Na zes kilometer en een douche maak ik een To Do List voor vandaag, de 6K kan ik meteen afstrepen.

Lekkere bak kwark als tweede ontbijt.

 photo Desktop474.jpg

Tijd voor yoga in mijn nieuwe Jogha-broek.

Dit is onze after-yoga glow, het was echt heel erg lekker. Ik voel me helemaal relaxt na 75 minuten Yin-Yang yoga.

 photo Desktop474.jpg

Home sweet home, ik heb het gisteravond opgeruimd in huis en dat vind ik altijd zo fijn wakker worden en thuiskomen.

Wat ook ik gisteravond gedaan heb, linzensoep maken! Dat lust ik wel na mijn lesje yoga (twee kommen graag!).

 photo Desktop474.jpg

Tijdens mijn soepje kijk ik een trouw-clip die oud-klasgenootje Jazzy gemaakt heeft, ik word altijd zo vrolijk van haar trouwclips.

Die pot met kruidnoten zo naast mijn MacBook was waarschijnlijk niet zo’n heel goed idee.

 photo Desktop474.jpg

Warm blijven met mijn vanille geurkaars van Ikea, belicht mijn puist mooi!

Ik heb weer met Carlissa afgesproken, we gaan werken bij Starbucks en foto’s maken. Ze is (natuurlijk) te laat en ik koop een jurkje en onderjurkje bij Mango, want ik ben de afgelopen week lekker geld aan het uitgeven.

 photo Desktop474.jpg

Toffee Nut Latte please!

Ik beantwoord mijn mail en werk wat andere dingetjes van mijn To Do List af.

 photo RecentlyUpdated284.jpg

Voordat we elkaar bij Starbucks troffen hebben we foto’s van elkaars outfit gemaakt, ik bewerk de foto’s voor mijn blog.

We hebben honger en besluiten spontaan naar Little V te lopen om lekker te eten. We nemen een paar kleine voorgerechtjes, dat vind ik bij een Aziatisch restaurant vaak het lekkerst. Soepjes, loempia’s, kleine hapjes. De limonade gemaakt van rozenwater en citroen is goddelijk.

 photo RecentlyUpdated284.jpg

Op de terugweg naar de tram zie ik dat er inmiddels wat kerstverlichting in de stad is. Morgen (voor jullie vandaag) worden de lichtjes bij de Bijenkorf aangestoken. Ik ben benieuwd.

Thuis! Even mijn Mango-jurkje passen, best leuk toch?

 photo RecentlyUpdated284.jpg

Happppppy!

En nu niet meer… Ik haal mijn MacBook uit mijn tas en mijn MacBook ziet er nogal vreemd en vooral SCHEEF uit. What the hell?! Oh ja, ik ben net gevallen (het was glad op straat en nee, ik ben niet handig). Noooooooo!

 photo RecentlyUpdated284.jpg

Er liggen een paar schroeven uit mijn MacBook en hij ziet er vooral heel zielig uit. Verder lijkt alles nog wel te werken…

But I’m not amused… Maar stiekem moet ook wel een beetje lachen om mezelf, want eerlijk.. dit kan alleen mij overkomen. Of nou ja, er zullen vast wel meer mensen zijn die dit overkomen, maar het is ook wel typerend voor mij. Als die MacBook niet zo’n duur grapje zou zijn geweest zou ik écht moet lachen. Maar ja… Gelukkig doet ‘ie het nog en misschien kan iemand hem terugbuigen (?) en er een paar nieuwe schroeven inzetten. Binnenkort maar even een afspraakje bij Apple inplannen.

Eigenlijk wilde ik nog havermoutkoekjes gaan bakken (dat stond nog op mijn To Do List), maar ik vind het mooi geweest voor vandaag. Ik duik om half tien lekker mijn bed in, morgen weer een dag…

Liefs,
Annemerel

Delen:

33 Reacties

 1. november 20, 2014 / 12:08

  Leuke plog en omg wat jammer van je macbook!

 2. november 20, 2014 / 12:09

  Ooow wow, je macbook, wat balen zeg! Je jurkje ziet er trouwens heel leuk uit, I love stripes.

 3. november 20, 2014 / 12:43

  Je jurkje is leuk! Wat zonde van je macbook!

 4. Ineke
  november 20, 2014 / 12:59

  Haha, ik heb eens precies hetzelfde gehad met mijn macbook toen ik hem net twee of drie maanden had. Hij is nu wat gedeukt, maar bijna drie jaar later doet hij het nog steeds perfect. Hopelijk valt het bij jou ook mee!

 5. t.
  november 20, 2014 / 13:02

  Had je een jaar of wat geleden ook niet iets met je Macbook gedaan datie krom was? Iets met een koffer ofzo. Ik weet het verhaal niet meer helemaal :p

  • Annemerel
   Auteur
   november 20, 2014 / 14:10

   Haha nou dat kan ik me niet meer herinneren. Ik kan me alleen akkefietjes met koppen thee herinneren.

 6. november 20, 2014 / 13:03

  Oei wat zonde van je MacBook! Gelukkig doet alles het nog, maar het ziet er inderdaad een beetje zielig uit. Je jurkje is superleuk en je linzensoepje ziet er heerlijk uit.

 7. november 20, 2014 / 13:44

  Oh neee wat zonde! Al ben ik wel heel nieuwsgierig hoe je nou weer random valt?

 8. november 20, 2014 / 13:56

  Oh noo, je macbook :( Het zou mij ook echt kunnen overkomen hoor haha! Je jurkje staat heel leuk!

 9. november 20, 2014 / 14:35

  Ik vind je pyjamabroek ook erg relaxt!

 10. november 20, 2014 / 14:51

  Oei niet zo handig van je om onderuit te gaan met je macbook, maar fijn dat hij het nog doet. Wel een productief dagje opzich.

 11. november 20, 2014 / 15:17

  Hahaha ik herken mezelf zo erg in jouw onhandigheid, heb er toevallig gisteren nog een blogpost over geschreven. Oh, en met mijn laptop gaat het ook even niet zo lekker: die ligt nu in een doos met rijst te vechten voor zijn leven omdat ik er thee overheen gegooid heb :(

 12. Angela
  november 20, 2014 / 15:40

  Oh wat erg van je MacBook! Ik heb zondag net een Air gekocht + een dikke verzekering, voor zulke gevalletjes haha!

 13. november 20, 2014 / 15:51

  Ah wat een gezellige, leuke dag! Ik zou zo erg balen van die val met je MacBook, maar aan de andere kant… Mijn laptop ziet er na een aanvaring met nagellakremover ook niet meer bijzonder pretty uit en ik gebruik ‘m nog steeds, na een tijdje zie je het al niet meer haha.

 14. november 20, 2014 / 17:14

  Ehhh….. ja ik heb dat dus ook gehad met m’n macbook, want ik zat op de fiets en toen brak het hengsel van m’n laptoptas. Gelukkig kon mijn vader de behuizing terugbuigen! Ziet er nu amper nog iets van :) Kreeg wel zowat een hartverzakking toen ik het zag… :o

  OVERIGENS heb ik nu trek in linzensoep en vooral in jouw linzensoep, want ik weet nog dat die heel lekker was… 2 dec zit je zeker in Oostenrijk?? anders was ik even een kopje soep komen halen, moet toch in de buurt zijn ;-)

 15. november 20, 2014 / 17:58

  Ah nee, je macbook :( Wel een super leuk jurkje!

 16. november 20, 2014 / 18:47

  Aaaah no, wat onwijs balen van je MacBook! Haha, typisch iets voor jou!

 17. november 20, 2014 / 19:28

  Oh nee!! Heb jij weer… Succes ermee, gelukkig kan je er nog een beetje om lachen. Wie weet valt het mee! #positiefblijven

 18. Femke
  november 20, 2014 / 20:21

  Aaai balen van je macbook!! Hoop dat ie gemaakt kan worden. Nou ja, vast wel ;-)

 19. Ilse
  november 20, 2014 / 20:32

  Dat is echt een bummer van je macbook. Yoga kan inderdaad zo ontspannend zijn, heerlijk! :) En nu heb ik -alweer- zin in Starbucks.

 20. november 20, 2014 / 20:33

  Ohhh nooo van je Macbook!!!

 21. Suuz
  november 20, 2014 / 22:39

  Geweldig jurkje! ik heb hem ook! hij zit heerlijk he! :-) oooooh wat balen van je macbook, ga inderdaad ff langs apple daar kunnen ze hem vast fixen!! je bent niet de enige… ik heb maanden met mijn macbook onder mijn snelbinders gefietst op bonaire.. lekker van werk, via het strand, naar huis… ook geen succes.. ;-)

 22. november 20, 2014 / 23:42

  Oooh wat balen van je macbook! Hopelijk kunnen ze hem fixen.

 23. november 20, 2014 / 23:58

  Leuke plog weer! Ik vind het wel bijzonder dat je je Macbook zo kunt buigen EN dat hij het nog doet haha! Gelukkig maar!

 24. Aagje
  november 21, 2014 / 07:52

  Oh Little V, moet ik ook snel weer eens heen, heerlijk!! Leuk jurkje!

 25. november 21, 2014 / 08:04

  Ik wist niet dat je een macbook kon buigen. Erg vervelend, maar verder wel een fijne dag.

 26. Elvira
  november 21, 2014 / 09:07

  Wat een mooi jurkje! En ik vind dat je je nog rustig houdt over je laptop! Ik zou echt compleet door het lint gaan denk ik hahaha een krasje op mijn laptopje van 300 euro maakt mij al helemaal gek

 27. november 21, 2014 / 12:32

  Noooo shit van je Macbook! Eten ziet er trouwens goed uit, wil echt nog een keer bij Little V eten!

 28. november 21, 2014 / 14:51

  Mijn MacBook is ook scheef en heeft een dikke spleet doordat ik ‘m drie jaar geleden liet vallen, werkt allemaal nog prima! Op dat moment baalde ik er ook hard van.

 29. Nadia
  november 21, 2014 / 16:07

  Wat balen van je MacBook! Jurkje staat leuk.

 30. november 22, 2014 / 08:57

  Nooooo, je macbook! Hopelijk kan hij weer gerepareerd worden. Ik vind het jurkje super super leuk :)

 31. Simone
  november 23, 2014 / 09:59

  Jeetje, balen hoor van je Macbook. Hopelijk kunnen ze er nog iets mee!