BEAUTY: Acne Update

Photobucket

Afgelopen zomer hield ik jullie iedere week op de hoogte over mijn acné en het gebruik van Clinique Anti Blemish Solutions. Na tien weken was ik vrijwel puistvrij en had ik alleen nog van die nare mee-eters. Voor Clinique genoeg reden om mij van de Anti Blemish Solutions af te halen en op de producten voor huidtype 3 te zetten.

De afgelopen maanden ging het op en af met mijn huid. Ik merk: als ik onregelmatig leef, vaak na twaalf uur ga slapen, weinig beweeg en veel slechte vette dingen eet, dan staat dat dus gelijk aan puistjes op mijn huid plakken. Ook heb ik een trucje als je graag wilt weten of mijn bitchiness afkomstig is van mijn persoonlijkheid, of dat dat iets te maken heeft met die paar fijne dagen in de maand. Kijk naar mijn huid. Ziet mijn huid eruit als een maanlandschap? You can be pretty sure I didn’t mean to be a bitch, it’s just that time of the month again..

Ik merk dat nu ik hardloop (zonder make-up natuurlijk) mijn huid er een stuk gezonder uit ziet. Ik maak mijn huid nog steeds twee keer per dag schoon met het driestappensysteem van Clinique voor huidtype 3. Daarnaast smeer ik veel cremes van Estee Lauder. Ik gebruik de Idealist (serum) ’s avonds, die egaliseert het oppervlak van mijn huid. Overdag gebruik ik een ander serum van Idealist, de even skintone illuminator. Ik denk dat veel mensen bij het zien van mijn huid zullen zeggen, die crème die werkt niet. Maar geloof me, het werkt. Mijn grootste zonde is nog steeds het kapot krabben van puistjes en hoewel mijn gezicht donkere vlekjes vertoont, zijn ze een stuk minder heftig dan toen ik het serum nog niet gebruikte.

Laten we het er op houden dat mijn huid een werk in proces is. Stiekem durf ik ook niet meer te schrijven dat het goed gaat met mijn huid, want om de een of andere bizarre reden heb ik de volgende ochtend dan minstens één onderhuids pokkending.

Overigens.. de workshop die ik in september met vijf van mijn lezers won bij Clinique, die is aanstaande donderdag. Het zal in de ochtend in de plaatsvinden, bij Clinique in Maarssen. Helaas heeft één van mijn lezers een paar weken geleden af moeten zeggen en dus ben ik op zoek naar een nieuwe gegadigde! Ik heb al een aantal van jullie gemaild, maar helaas.. niemand kon. Omdat de tijd nu echt begint te dringen doe ik het dus even zo. Weet jij zeker dat je donderdagochtend aanwezig kunt zijn? Reageer dan snel!

1. Anne 2. Do 3. Carlissa 4. Rianne 5. Ester 6. Saskia 7. Sanne  8. Karlijn 9. Mind of Mine en de winnaar is :

Photobucket

Nummer 6, Saskia! Ik ga je NU mailen!

 

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. december 4, 2011 / 17:21

  Haha, ik dacht dat het vrijdag was, ben blij dat ik het lees (heb het waarschijnlijk verkeerd begrepen de eerste keer). I’ll be there! Samen reizen?

 2. Anne
  december 4, 2011 / 18:09

  Oeehh ik wil wel heel graag mee en ik kan donderdag ochtend wel!!

 3. Do
  december 4, 2011 / 19:12

  Ik zou donderdagochtend wel mee kunnen en zou heel graag mee willen! Ik ben onlangs vanwege medische redenen gestopt met de Diane-pil en sindsdien is mijn huid helaas weer een stuk achteruit gegaan en heb ik weer meer last van puistjes en vooral mee-eters.

  Ik ben alleen wel maar beschikbaar tot ongeveer half 2, want heb ’s middags een tentamen, maar als de workshop in de ochtend plaats vindt moet dat geen probleem zijn.

 4. december 4, 2011 / 19:26

  Lijkt me leuk om mee te gaan Anne! Ben n echte clinique (veel) gebruiker, dus misschien wel s handig om te weten welke ik nu echt nodig heb!
  :-)! X

 5. Rianne
  december 4, 2011 / 19:35

  Ook ik zou heel graag mee willen! Ik heb ook acne en loop bij een dermatoloog. Heb nu antibioticumzalf maar zou dat liever niet gebruiken! Die clinic zou ik heel erg leuk vinden!!

 6. Ester
  december 4, 2011 / 19:48

  Hey Annemerel,
  Ik ben donderdag ook beschikbaar, en zou graag de workshop volgen om eindelijk van mijn huidproblemen af te komen :)

 7. Saskia Sinke
  december 4, 2011 / 20:37

  Oeeeh wat super leuk! Ik zou heel graag mee willen donderdagochtend! Ik vind je stukjes over dit onderwerp altijd erg leuk en interessant om te lezen, omdat ik ook graag nieuwe producten probeer om puistjes en oneffenheden aan te pakken! Maar ik was helaas te laat met reageren toen.

  Ik ben trouwens het meisje wie jouw oude Nikon heeft gekocht afgelopen zomer, ik wil nog even zeggen dat ik er nog steeds super blij mee ben!! over 2 weken gaat hij mee naar Azie!

 8. december 4, 2011 / 22:36

  Ik, al zeker 8 jr hardnekkige acne en uitbehandeld bij de dermatoloog, ben erg benieuwd naar de Clinique workshop. Na 5 jaar lang bij de dermatoloog gelopen te hebben en alles geslikt en gesmeerd te hebben wat er voor handen was, begon ik twee jaar terug aan Roaccutane. Het paardenmiddel.. Helaas zonder blijvend resultaat, kuur 2 van 8 maanden werkte ook niet blijvend. Het resultaat…21 jaar en nog steeds last van soms wel erg hardnekkige acne en actieve puistjes.
  Ben gewoon erg benieuwd wat Clinique in petto heeft…misschien kan het mijn huid wat rustiger maken. Ik weet ook wel dat het mijn puistjes niet 1 2 3 kan verminderen of doen verdwijnen.
  Ik woon vlakbij Maarssen dus donderdagmorgen is geen probleem!

 9. december 4, 2011 / 22:42

  Ik, 8 jaar last van hardnekkige acne en uitbehandeld bij de dermatoloog, ben erg benieuwd naar de Clinique workshop. Vijf jaar lang heb ik alles geslikt en gesmeerd wat via de dermatoloog beschikbaar was, maar zonder blijvend resultaat. Zelfs twee acht maanden kuren van het paardenmiddel Roaccutane mochten niet baten.
  Eigenlijk heb ik er nu wel vrede mee dat mijn acne erg hardnekkig is en niet zal verdwijnen. Wel zou het fijn zijn iets te vinden wat mijn huid rustiger maakt en meer in balans brengt. Daarom ben ik erg benieuwd naar de workshop! Hopelijk kan het iets voor mijn huid betekenen.
  Ik woon op een kwartier afstand van Maarssen en donderdagmorgen is geen probleem.

 10. december 4, 2011 / 22:43

  Sorry voor mn overenthousiasme… Ik kreeg bij de eerste poging een foutmelding.

 11. Iris
  december 4, 2011 / 22:49

  Ikga al mee ;) heb er zin in! Reizen er mensen via Utrecht? Starbucks doen van te voren ;)?

 12. karlijn
  december 5, 2011 / 01:19

  Jaaaa vast te laat maar ik kan ook donderdagochtend :D

 13. december 5, 2011 / 07:37

  Ook ik ben donderdag beschikbaar!
  Ik weet na al die jaren nog steeds niet wat nou preciés mijn huidtype is.. en zou graag een workshop volgen om dat eindelijk eens zeker te weten en om te kijken wat daar bij past.

 14. december 5, 2011 / 09:24

  Relaxed dat het zo goed werkt, ben benieuwd naar de workshop!

 15. Marjon
  december 5, 2011 / 14:51

  Haha Annemerel, je stukjes zijn altijd zo grappig en herkenbaar. Thumbs up!