DIARY: 05


Maandag stond in het teken van stukjes schrijven voor mijn leven. Zowel dinsdag, woensdag en donderdag stonden vol gepland met werk en leuke dingen, dus als je er dan naar streeft twee blogs per dag online te zetten, dan moet je wel vooruit werken. Ik vond ook nog tijd om 10(!) kilometer hard te lopen (het was zulk lekker weer, dat kostte amper moeite) en natuurlijk was het om 15.00u weer tijd voor Elzenduin!

Dinsdagochtend probeerde ik het huis een beetje aan kant te krijgen. Het klinkt misschien stom, maar ik heb eigenlijk gewoon niet echt tijd voor het huishouden. En omdat ik nog niet echt een routine heb gevonden, doe ik er waarschijnlijk ook drie keer langer over dan iemand die net iets vaker het huishouden doet. Ik ben in staat om, heel lui, een schoonmaakster in dienst te nemen. Maar ik vind dat zo verschrikkelijk decadent klinken. Om 12.00u mocht ik voor de verandering weer eens naar de tandarts. Omdat ik een stressknarser ben moet ik een plaatje hebben voor ’s nachts. Dat plaatje is nu al twee keer mislukt, dus dit keer deden we het anders. Ik mocht happen.. Maar in plaats van dat ding een minuut in mijn mond zat, zat dat ding vijf minuten in mijn mond. Laten we het er op houden dat ik na een minuut al op m’n kop hing om het speeksel weg te laten lopen. Een heel smerig tafereel.

’s Middags was leuker, want toen kwam Lianne! We dronken koffie en thee bij Lebkov, shopten wat, Lianne maakte kick-ass pasta, ik zorgde voor caramel cappuccino. We hielden een fotoshoot, we bewerkten de foto’s en toen was het ineens 22.00u.. Time flies when having fun!

Woensdag kreeg ik mijn eigen werkplek bij Girlscene, MET een eigen (witte) iMac! Oh yes. Om 18.00u had ik afgesproken met Monique (oud Girlscene, nu Culy) bij George op de Leidsegracht. Super gezellig om haar weer eens te zien en na-tuur-lijk heerlijk gegeten. Nergens zijn de frietjes zo lekker als bij George! En de Entrecote was ook prima te doen. In de trein naar huis had ik even niet zo’n zin meer om te bloggen, dus keek ik een aflevering van The Vampire Diaries. Ik heb voor mezelf een regel, niet meer dan twee afleveringen Vampire Diaries per dag, die serie is echt extreem verslavend (en LEUK!).

Donderdag had ik na Girlscene ALWEER een date. Dit keer met Laura (die had ik twee weken geleden al aangekondigd, weten jullie nog?). Laura en ik gingen voor een pedicure bij SOAP. Afgelopen zomer liet ik mijn voeten al verwennen bij SOAP in Den Haag, dit keer was Amsterdam aan de beurt. Mijn voetjes mogen weer gezien worden en ondertussen heb ik heerlijk bij gekletst met Laura. Ze gaat samenwonen in Haarlem! Nu heb ik dus twee vriendinnetjes in Haarlem (Ashley en Laura), nu kan ik multitask dates gaan inplannen, hehe.

Vrijdag en zaterdag was ik een soort van vrij. Vrij houdt voor mij in dat ik nergens naar toe hoef om te werken, maar volgens de meneer van de belastingdienst klopt dat niet. Want als ik aan het bloggen ben of stukjes schrijf voor andere media, dan ben ik dus ook aan het werk. Maar dat had ik vorige week volgens mij al gezegd? Maar goed, ik heb ook heus wel rust gehad hoor. Zaterdagmiddag en avond heb ik bijvoorbeeld op de bank doorgebracht. Wel met laptop, maar ook met films. Dus ik heb niets te klagen.. Oh ja en zaterdag stond mijn telefoon rood gloeiend. Ik had ’s ochtends getweet dat het wel zomer leek, de zomer van 2011. Een uurtje later zag ik dat ik tien nieuwe volgers had op twitter, hoe kwam ik daar nu ineens aan? Ik pakte mijn telefoon en dat ding lag maar te bliepen. Vijf minuten nadat ik mijn tweet over de zomer van 2011 de wereld in had gestuurd, had Guido Weijers hem geretweet.. en dan gaat het blijkbaar hard. Hij is 139 keer geretweet. Zal m’n klout-score goed doen hahahaha.

Gisteren moest ik werken bij Elzenduin, ik had geruild met vandaag, zodat ik vandaag lekker Sinterklaas kon vieren.  Maar niet de hele dag natuurlijk. ’s Ochtends liep ik lekker hard met mijn nieuwe horloge van Nike & TomTom. Ideaal ding, maar daar snel meer over. Ik schreef wat blogs, maakte foto’s. Maakte een gebakken eitje voor mezelf, liet een (ongekookt) ei van het aanrecht rollen (SMERIG IS DAT!) en toen was het tijd voor Elzenduin.

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. december 5, 2011 / 12:22

  Klinkt en ziet er weer uit als een heerlijk weekje!

 2. december 5, 2011 / 12:31

  Klinkt als een heerlijke week! En ik ben onwijs jaloers op je werkplek

 3. december 5, 2011 / 12:44

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Super dat jij je eigen werkplek ook hebt gekregen, dat werkt denk ik een stuk makkelijker?

  Mijn week bestond voornamelijk uit werken, werken, werken en owja had ik al gezegd dat ik ook moest werken? Gelukkig was het weekend voor sint en zijn cadeautjes bestemd. :D

 4. december 5, 2011 / 15:03

  Yes voor de iMac!

 5. Fientje
  december 5, 2011 / 15:14

  Je werkplek ziet er echt geweldig uit! En al het eten op de foto’s ook ;)!

 6. Laura
  december 5, 2011 / 15:33

  Laat die multitask dates maar komen :)

 7. december 5, 2011 / 17:10

  That iMac is so gorgeous. ♥

 8. december 5, 2011 / 18:19

  Ik hou zoveel van vampire diaries. Jammer dat de volgende aflevering pas in januari komt.

 9. december 5, 2011 / 21:50

  I have to try the pedicure at SOAP!
  x

 10. december 6, 2011 / 12:35

  Klinkt leuk allemaal!

  Zo’n plaatje tegen het knarsen heb ik trouwens ook, ken niemand die dat ook heeft. Het is niet echt fijn. Heb je al eerder zoiets gehad daarvoor?