FRIDAY FAVOURITES: 11

Favourite Beauty – Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream

Photobucket

Afgelopen week zat m’n hele gezicht spontaan onder de schrale plekjes en schilfers. En JEUK dat ik had. Ik wist op een gegeven moment niet meer waar ik het zoeken moest. Dus deed ik m’n beautyla open, op zoek naar een oplossing. En daar vond ik een spik splinter nieuw potje dagcreme van Clinique. De Redness Solutions Daily Relief. Gaat roodheid tegen, zorgt voor verkoeling, verhelpt zwellingen en zorgt voor een egalere tint. Mijn jeuk was na een halfuurtje verdwenen en de volgende ochtend waren de meeste schilfertjes verdwenen. Sindsdien is de Daily Relief, ook daadwerkelijk mijn Daily Relief. YES!

Favourite Store – Mendo

Photobucket

Gisteren liet iemand mij de meest fantastische boekenwinkel ooit zien, en die zit dus echt op twee minuten lopen van de Girlsceneredactie! Oh jee als dat maar goed. Bij Mendo kun je dus de mooiste plaatjesboeken vinden. Ze verkopen alleen boeken die ze zelf mooi vinden en eh, ze hebben smaak hoor. Of in ieder geval, die komt overeen met die van mij. Leuk leuk! Mendo in de Berenstraat (negenstraatjes) in Amsterdam!

Favourite Scent – Byredo Parfums Seven Veils

Photobucket

Afgelopen woensdag ging Ze-hoofdredactrice Jet met een luchtje rond op de redactie. Niemand was enthousiast, behalve ik. Ik hou wel van een wat zwaarder, kruidiger luchtje. En so now it’s mine! Oh ja en nu vind iedereen hem natuurlijk wel ineens lekker, haha! De geur is best heftig, met vanille en kruiden met iets meer pit. Oh ja en twee spuitjes is genoeg voor twee dagen. Ik werd vanmorgen wakker en rook het nog steeds, terwijl ik zelfs had gedoucht! Bizar. (alleen opspuiten als je hem lekker vindt dus)!

Favourite Toy – Nike+ SportWatch GPS powered by TomTom

Photobucket

Wauw wauw wauw! Wat zit daar aan mijn pols? Ja inderdaad, het horloge van Nike & TomTom dat jullie deze week misschien al in een advertorial voorbij hebben zien komen! Ik ben als een kind zo blij! Heb gewoon de stoute schoenen aangetrokken en heb een mailtje gestuurd en nu doen we een samenwerking. Binnenkort kunnen jullie dus alles lezen over hoe dat ding nu echt in zijn werk gaat!

Favourite New Artist – Ed Sheeran

Waar vriendinnetjes al niet goed voor zijn. Lianne leerde mij deze week Singer/Songwriter Ed Sheeran kennen. Wauw! Wat een super fijne muziek. Lego House is mijn absolute favoriet. Toen ik de clip bekeek dacht ik.. Wauw die Ed, die lijkt dus echt sprekend op Rupert Grint (Ron Weasley in Harry Potter). Goed, dat klopte, de redhead in de clip is ook niet Ed, maar Rupert. LOVE.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. december 2, 2011 / 17:12

  Leuke friday favourites!!

 2. december 2, 2011 / 17:16

  Lego House! <3 That clip is so disturbing – yet it works! Ed Sheeran's 'Small Bump' makes me want to have babies (even more) and 'Kiss Me' makes me want to slowdance with Lemon Man. ♥

 3. peertje
  december 2, 2011 / 17:30

  verkoelT. jezus, dat meen je toch niet?

 4. december 2, 2011 / 17:50

  Heeel fijn liedje! =)
  Heb ‘m meteen opgeslagen

 5. Roxy
  december 2, 2011 / 17:53

  Wat een geweldige clip haha. Die muziek is echt heerlijk om naar te luisteren.

 6. december 2, 2011 / 18:22

  Clinique is een heel fijn merk voor de droge huid! Gebruik het zelf ook :)

 7. Iris
  december 2, 2011 / 19:06

  Het is inderdaad Rupert Grint die in de clip speelt! Ed Sheeran is ook erg rood, maar dan zonder baardje en met coupe ontploft ;)

 8. Eline
  december 2, 2011 / 20:17

  Yes voor de stoute schoenen aantrekken!

 9. Irene
  december 3, 2011 / 10:47

  Ik ben nu al benieuwd naar je stukje over de nike + sportwatch. Sinds dat jij daar een advertorial over hebt geschreven wil ik hem hebben, hebben, hebben.

 10. december 3, 2011 / 13:05

  Leuk dat Clinique ertussen staat. Dat is echt mijn favo merk! Ik vind de Base met SPF15 uit de Redness Solutions lijn erg fijn.

 11. december 3, 2011 / 13:38

  Rupert is ook fantastisch! En die Ed ook, wauw! Wat een mooi nummer! Ik kende alleen A Team, maar ook deze is erg mooi en small bump ook! Thanks for sharing!

 12. Linda
  december 3, 2011 / 20:01

  Super dat je dat horloge hebt, ben nieuwsgierig naar de artikelen!

 13. december 5, 2011 / 17:40

  Ed Sheeran is geweldig. ‘Little bird’ is ook een aanrader.

 14. Kimx
  december 7, 2011 / 17:34

  Ik heb het debuutalbum ‘+’ van Ed Sheeran echt al 20 keer geluisterd <3