>21Days: SIX

>

Als ik heel eerlijk ben, begin ik het eigenlijk wel een beetje zat te worden hoor. Kijk er zijn genoeg vervangers voor chocola, die salades zijn heel erg lekker, dat glutenvrije brood met olijfolie is ook erg goed te doen, maar ik mis gewoon het normaal eten.
Ik mis gewoon het bakken van een eitje als ik daar trek in heb, ik mis mijn caesardressing van de Albert Heijn, ik mis het eten van gebakjes, ik mis het ‘gezellige eten’. Een ding is heel erg duidelijk, ik zal dit dus echt NIET de rest van mijn leven doen.
Met m’n huid gaat het ook niet bepaald beter, eerlijk gezegd gaat het best wel slecht. Ik zit onder de mee-eters en m’n gezicht is zo gevoelig, het is branderig en trekkerig en op sommige plekken is het ook vrij rood. Detoxverschijnselen? Ik weet het niet.. Ik denk alleen maar, hou vol, hou vol!
Wat ik gegeten heb:
8.00u Citroenwater
8.30u Smoothie Mango/Banaan
10.00u Vier rijstwafels
12.00u Quinoa Risotto
13.30u Frozen Strawberries
15.00u Glutenvrije crackers
18.00u Salade met glutenvrij brood met olijfolie
22.00u Rawfoodbar Pecan
Photobucket
Quinoa Risotto
Benodigdheden:
Handje quinoa
Spinazie
Rode Ui
Champignons
Peper
Zout
Olijfolie
Fruit de rode ui in een beetje olijfolie in een pan. Gooi na twee minuten de quinoa erbij en gooi er ongeveer 150ml water bij. Roer in de pan, zorg dat de quinoa niet aan de bodem vast gaat kleven. Bak de champignons eventjes aan en roer door de quinoa, meng ook de spinazie door de quinoa (deze slinkt vanzelf, hoef je niet eerst te laten slinken), breng op smaak met peper en zout en kook net zo lang door totdat quinoa de bite van een rijstkorrel heeft en het water verdampt is (als je meer water nodig hebt, gewoon toevoegen!)

Photobucket

Frozen Strawberries
Benodigdheden:
Bevroren aardbeien

Dit is het simpelste recept, maar tegelijkertijd een van de lekkerste recepten OOIT. Frozen Strawberries in de blender, zet de blender op de krachtigste stand en blend blend blend! Het puurste aardbeienijs ooit!

Liefs,
Delen:

96 Reacties

 1. Kim
  april 27, 2011 / 08:11

  >Waarom ga je er in hemelsnaam dan mee door? Omdat het zogenaamd gezond is om je lichaam te detoxen? Als jij gewoon een normaal voedingspatroon volgt in je dagelijkse leven lijkt me dat een stuk gezonder dan het hele detox gebeuren. Je lichaam heeft nu eenmaal bepaalde behoeftes. Zolang jij gewoon eet volgens de schijf van 5 is er niks aan de hand. + iedereen mag weleens een stuk chocola.

 2. Muze
  april 27, 2011 / 08:23

  >Dat risotto recept klinkt heerlijk, al denk ik dat ik het wel met gewone risotto maak (moest namelijk al googlen wat quinoa uberhaupt is haha).

  Maar meis, ik zou de detox niet tot het uiterste doordrijven als je je er niet goed bij voelt. Het is uiteraard een goed idee, maar het moet geen aanslag worden op je lijf.

 3. Anonymous
  april 27, 2011 / 08:32

  >Je moet gewoon doorzetten hoor, wat anderen er ook van mogen zeggen. Gewoon zo min mogelijk aan je huid zitten en het zoveel mogelijk negeren. Wat je er ook op smeert, dat helpt toch niet. Het gaat vanzelf over. Sommige dingen hebben gewoon tijd nodig, dus maak die 21 dagen af, anders is alles voor niets geweest.

 4. eveline
  april 27, 2011 / 09:06

  >Kan me best voorstellen dat het lastig vol te houden is. Kan je niet wat meer variëren met andere granen, groenten en wat bonen? Ik weet niet precies wat je wel en niet mag maar er zijn zoveel raw food websites met recepten, daar staan best lekkere dingen tussen hoor. Verbaas me er vaak over hoe creatief die zijn. Ik zou het zelf proberen wel vol te houden, misschien zijn het idd detox verschijnselen misschien past het echt niet bij je lichaam maar als je de 21 dagen volhoud weet je het voor eens en altijd. Natuurlijk makkelijk praten als je het zelf niet doet en ik weet ook niet hoe goed of slecht je je er echt erbij voelt. Heb je trouwens de quinoa wel gespoeld? Schijnt wel echt nodig te zijn. Veel succes in ieder geval, ik ben erg benieuwd en vind het erg moedig dat je zo stug doorzet.

 5. Anonymous
  april 27, 2011 / 09:22

  >Hey Annemerel

  Wat is me altijd afvraag, op foto's zie ik toch niet dat je last hebt van je huid (zelfs niet een klein beetje)…kan het dan soms zo hard omslagen van goed naar slecht bij jou ?

  Ik volg met veel plezier je detox plan, leuk om te lezen :)

 6. Marlies
  april 27, 2011 / 09:47

  >Balen dat je nu even in een dip zit, hopelijk kom je er uit. Dan weet je pas echt of de 21 dagen geholpen hebben. Maar als het niet lukt, maakt het toch ook niets uit?

 7. Anonymous
  april 27, 2011 / 10:44

  >ga je ook nog over andere dingen schrijven dan je detox?

 8. Anonymous
  april 27, 2011 / 10:58

  >Ben het wel een beetje eens met anoniem over je huid… En het lijkt me sterk dat je na 6 dagen al last hebt van detoxverschijnselen? Zeker op vlak van huid enzo.

 9. Dominique
  april 27, 2011 / 12:46

  >Ik vond je blog altijd erg leuk, maar ik lees nu al 6 dagen over wat je eet… Vind het een beetje saai worden eigenlijk. Wel succes ermee, hoop dat de verschijnselen snel weggaan!

 10. Anonymous
  april 27, 2011 / 12:53

  >Ik ben het met Dominique eens. Misschien kun je een extra tabblad maken ofzo voor deze berichten. Zodat de mensen die net zo obsessed met hun gewicht of huid zijn de stukken daar gewoon kunnen lezen. Want ik vond je blog een stuk leuker toen het gewoon nog over normale dingen ging.

 11. Michelle
  april 27, 2011 / 13:22

  >Ik heb het ook eens met Dominique!

 12. Anonymous
  april 27, 2011 / 13:29

  >Ja, goed idee, de detox-artikelen plaatsen onder een speciaal kopje. Het lijkt me verre van gezond dit hele project, ik zeg: tik morgen weer lekker een eitje meis.

 13. Manon
  april 27, 2011 / 13:47

  >Jeetje wat een nare reacties allemaal zeg! Ben het wel met mensen eens dat je het beste een gezond voedingspatroon aan kan houden. Ben zelf ook absoluut geen voorstander van detox.

  @ zeurende miepende mensen die niet willen lezen over wat ze eet: doe dat dan niet.

 14. Noemi
  april 27, 2011 / 14:15

  >Ik vind het helemaal niet erg dat je berichten nu voornamelijk over je detox-dieet gaan! Het is best interessant en je hebt zelf aangegeven dat je het erg druk hebt, dus dat je geen tijd hebt voor andere artikelen. Niet naar al die zeurende mensen luisteren!

 15. roos
  april 27, 2011 / 14:45

  >Frozen strawberries is lekker met de lente en zomer :)

 16. Anonymous
  april 27, 2011 / 16:17

  >Je moet je echt helemaal niks aantrekken van die zeurende lezers! Ik vind het hartstikke leuk om te lezen wat je eet! Het is jouw blog en als mensen niet willen lezen, dan lezen ze het toch niet. Succes!

 17. Anonymous
  april 27, 2011 / 16:54

  >Zeurende lezers?
  Ik maak me bijna zorgen om Annemerel, terwijl ik haar geeneens ken! Hoe zij met eten, sporten, gewicht en uiterlijk bezig is vind ik niet gezond overkomen.

 18. Anonymous
  april 27, 2011 / 16:56

  >Zeurende miepende mensen kunnen hier nauwelijks wat anders gaan lezen want het gaat de laatste tijd alleen maar over eten, gezondheid en sporten.

 19. Liz
  april 27, 2011 / 17:49

  >sinds wanneer bepalen 'wij' waar annemerel over schrijft? kom op zeg.. dat vind ik echt onzin!
  ik hou er zelf ook van om pure dingen te eten, en vind het daarom erg leuk om jou en je projectje te volgen. maar inderdaad, wanneer iets niet goed voelt, zou ik er niet mee doorgaan alleen omdat je een 'doel' hebt.

 20. Anonymous
  april 27, 2011 / 17:57

  >Ik vind je blog juist heel erg interessant en leuk! Over het detox: ik zou het zeker proberen vol te houden, zodat je voor je zelf met zekerheid kan zeggen na die 21 dagen of het wel/niet werkt! zolang zijn 21 dagen natuurlijk ook weer niet:p! Verder wat andere zeggen hierboven dat je obsessed bezig bent met sport/uiterlijk/eten etc. vind ik onzin.. blijf lekker schrijven over wat jij interessant vind! Ik vind het erg leuk om te lezen allemaal! Btw, drink je wel genoeg water bij je dieet? want dat is wel erg belangrijk anders kunnen die 'afval' stoffen niet uit je lichaam en wordt je huid daar misschien slechter van!

 21. Anonymous
  april 27, 2011 / 18:10

  >Ik vind het ook interessant om erover te lezen. Maar ik vind wel dat het geen aanslag moet zijn op je lijf. Als je lijf schreeuwd om normaal eten moet je er naar luisteren, dat is mijn mening.
  En nogmaals ik vind je blogs over gezondheid en eten en sporten wel heel interessant!

 22. Anonymous
  april 27, 2011 / 18:33

  >Hoewel ik jou en mij in weinig opzichten op elkaar vind lijken, verraste je me met je project. Sinds een half jaar eet ik geen vlees meer, ben gaan hardlopen en zuig ik alle informatie op over gezond leven en ook over detox. Ergens toch overeenkomsten dus. :) Ik was al een tijd op zoek naar iemand die eerlijk en down-to-earth laat zien hoe het werkt en wat het doet. Keep up te good work!

 23. Dominique
  april 27, 2011 / 19:03

  >Nou, wat een reacties over 'zeurende miepende mensen' als iemand alleen maar zn mening geeft.
  Want dat is wat ik deed. Ik wilde alleen maar zeggen dat ik het nu een beetje saai vind worden. En dat vind ik helemaal geen vreemde mening. Want als je eerst leuke verhalen over nieuwe kleding, te veel geld uitgeven, weekendjes weg met je vriendje en noem maar op, leest, en nu al 6 dagen over hetzelfde eten, dan kan dat saai worden. En je mening hoeft toch niet altijd positief te zijn?
  En @ Liz: de lezer bepaalt indirect natuurlijk wel waar je over schrijft. Of je nou een blogger bent of een tijdschrift oid, als je opeens je inhoud verandert, zullen je lezers dat merken. En dan haken ze af en moet je beslissen of je weer terug gaat naar het oude, of komen er juist meer bij en moet je die verandering er dus in houden.
  @ Manon: als ik er niet meer over wil lezen, dan zal ik inderdaad deze blog niet bezoeken. Daar wilde ik Annemerel alleen maar voor 'waarschuwen'. En of anderen die deze verhalen ook niet interessant vinden, dat ook zullen doen, weet ik niet. Maar ik denk niet het Annemerels bedoeling was dat haar vaste lezers afhaken (en ze zal ook echt wel meer lezers aantrekken)! :)

 24. Carina
  april 27, 2011 / 19:54

  >ik vind het wel interessant om te lezen, bedoel ze heeft het gewoon druk! En zo weet iedereen wel wat het precies inhoud mocht iemand het willen proberen..

  en dat Annemerel een obsessie heeft met eten en uiterlijk enz ben ik het niet eens;) Geloof mij dan ben je nog veeeeeeeeeeeeel meer er mee bezig

 25. Roxy
  april 27, 2011 / 20:30

  >Ik ben het er wel mee eens dat je berichten wat minder leuk zijn om te lezen omdat er geen diversiteit meer in zit, maar dit is een lifestyle blog en hij is van jou dus niemand bepaald wat jij moet schrijven. Ik weet niet precies wat ik van het detoxen moet vinden, ik kende alleen de drie dagen sapjes drinken variant en ik zelf zou dit echt nooit kunnen volhouden. Hou veels te veel van mijn snacks, haha. Ik hoop dat het niet slechter met je wordt en dat het alleen maar een reactie is op de verandering (of misschien wel iets heel anders). In ieder geval succes met je detox, en ik blijf je blog toch wel lezen :) veels te leuk.

 26. Saar
  april 28, 2011 / 03:41

  >Hey lief, ik hoop dat je lekker doorzet en meer variatie zoekt in je plan. In je schrijven lees ik sinds veel negatieve gevoelens, dingen die je niet kunt of mag. Dat helpt je niet, zelfs al is het soms een onbewust gevoel. Jij kunt alles wat je wilt, je kiest gewoon even om het anders te doen. Zoek steun bij zij die interesse hebben, maak de rest enthousiast. En ga door. Het wordt pas moeilijk als jij zelf gelooft dat het dat is. Neem je lief mee naar een vegan restaurant, ga gezellig samen naar de markt, kijk de hele dag uit naar je toetjes http://www.choosingraw.com/guest-post-scs-diana-on-making-raw-desserts/, wees trots op wat je doet en laat je niet gek maken. Jij wilt ontdekken wat dit met je doet ehm dat is enkel te bewonderen. 21 dagen zijn zo voorbij, als iemand het kan… :) Xx!

 27. Phine
  april 28, 2011 / 07:27

  >Ik vind het ook interessant om je te volgen in dit project… En dat je er nu dan gewoon meer over schrijft dan over andere dingen begrijp ik helemaal.
  Het heeft nu gewoon even veel aandacht in je leven, dus schrijf je er veel over. Keep going, je bent al zo ver nu!

 28. Jennifer
  april 28, 2011 / 10:48

  >Dat met die aardbeien lijkt me super lekker! Jammer dat ik geen blender heb.

 29. augustus 6, 2011 / 16:07

  Its such as you read my mind! You seem to understand so much approximately this, such as you wrote the e-book in it or something. I believe that you simply could do with a few p.c. to force the message home a bit, however other than that, that is wonderful blog. A great read. I’ll certainly be back.

 30. augustus 10, 2011 / 02:27

  I must admit that this is one great insight. It surely gives a company the opportunity to get in on the ground floor and really take part in creating something special and tailored to their needs.

 31. augustus 10, 2011 / 06:37

  Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

 32. augustus 10, 2011 / 17:46

  I like this post, enjoyed this one appreciate it for putting up.

 33. augustus 10, 2011 / 19:01

  An amazing blogpost, I just passed this onto a workfellow who was doing a little research on this. And he in fact purchased me dinner because I discovered it for him…. :). So let me reword that: Thank you for the treat! But yeah Thnx for taking the time to talk about this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more info? It is very helpful for me. Two thumb up for this blog!

 34. augustus 10, 2011 / 22:17

  I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site :).

 35. augustus 10, 2011 / 22:19

  Also Bowburn, if you watched the game i take it youll have seen the slow mo reactions to messis third from the Valencia players?, priceless!. They all looked thoroughly frustrated, along with being completly dazed and confused as to how he does it. He is a magician.

 36. augustus 10, 2011 / 22:28

  I guess you have created numerous truly interesting points. Not as well many others would really think about this the direction you just did. I am really impressed that there is so much about this subject that has been revealed and you made it so nicely, with so considerably class. Excellent one, man! Really wonderful things right here.

 37. augustus 10, 2011 / 23:17

  Usually I don’t learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice post.

 38. augustus 10, 2011 / 23:20

  I just couldn’t leave your web site prior to suggesting that I actually loved the usual information a person provide in your guests? Is going to be back regularly in order to inspect new posts.

 39. augustus 10, 2011 / 23:24

  I like this web site it’s a master piece! Glad I noticed this on google.

 40. augustus 10, 2011 / 23:27

  Very interesting subject, appreciate it for posting.

 41. augustus 10, 2011 / 23:29

  fantastic issues altogether, you just gained a new reader. What would you recommend about your post that you simply made some days ago? Any certain?

 42. augustus 10, 2011 / 23:33

  I have been browsing on-line more than 3 hours today, yet I never discovered any attention-grabbing article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the internet can be much more useful than ever before. “When there is a lack of honor in government, the morals of the whole people are poisoned.” by Herbert Clark Hoover.

 43. augustus 10, 2011 / 23:37

  Great blogger, Thank you for delivering this prestigious material. I found it useful. Best regards !!

 44. augustus 10, 2011 / 23:48

  Someone necessarily lend a hand to make severely articles I might state. This is the first time I frequented your website page and so far? I surprised with the research you made to create this actual publish extraordinary. Magnificent activity!

 45. augustus 12, 2011 / 01:27

  @Markus I get your drift on where you were going there. I often think of my past and use it as a means to analyze where I am and where I want to get to. Where I struggel is balancing it all out. How do you guys balance things out?

 46. augustus 12, 2011 / 03:16

  WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. ?There are actually lots of details like that to take into consideration. That may be a nice level to carry up. I supply the ideas above as general inspiration however clearly there are questions like the one you convey up the place an important thing can be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, however I am positive that your job is clearly recognized as a good game. Both boys and girls feel the impact of only a second pleasure, for the rest of their lives.

 47. augustus 12, 2011 / 04:31

  Can I just say what a relief to seek out someone who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You positively know how one can bring a problem to gentle and make it important. Extra individuals need to read this and understand this side of the story. I cant consider youre not more fashionable since you definitely have the gift.

 48. augustus 12, 2011 / 08:16

  Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 49. augustus 12, 2011 / 13:23

  Simply want to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply excellent and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 50. augustus 12, 2011 / 19:07

  I have recently started a web site, the information you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. “Everyone is responsible and no one is to blame.” by Will Schutz.

 51. augustus 12, 2011 / 21:49

  I have study few of the articles on your site these few days, and I truly like your way of blogging. I added it to my bookmark internet site list and will be checking back soon. Pls check out my site too and let me know what you think.

 52. augustus 12, 2011 / 22:11

  justin is the love of my life

 53. augustus 13, 2011 / 00:22

  Thanks a bunch for sharing this with all of us you really understand what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my web site =). We could have a link change arrangement between us!

 54. augustus 13, 2011 / 00:31

  Well I truly liked reading it. This article offered by you is very helpful for accurate planning.

 55. augustus 13, 2011 / 01:30

  Thank you for sharing excellent information. Your web-site is very cool. I am impressed by the info that you have on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 56. augustus 13, 2011 / 03:57

  Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 57. augustus 13, 2011 / 04:20

  I’m happy I found this weblog, I couldnt find out any info on this subject matter prior to. I also run a site and if you want to ever serious in a little bit of guest writing for me if achievable really feel free to let me know, i’m always look for people to test out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

 58. augustus 13, 2011 / 04:39

  certainly like your web-site however you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the truth nevertheless I’ll surely come again again.

 59. augustus 13, 2011 / 07:46

  Congratulations on having 1 of the most sophisticated blogs Ive arrive throughout in some time! Its just incredible how substantially you can take away from anything simply because of how visually beautiful it is. Youve put together a good weblog space –great graphics, videos, layout. This is surely a must-see blog!

 60. augustus 13, 2011 / 08:29

  Thank you for sharing excellent information. Your website is very cool. I am impressed by the info that you?ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 61. augustus 13, 2011 / 10:32

  Heya this is a good article. I’m going to email this to my pals. I stumbled on this while searching on yahoo I’ll be sure to come back. thanks for sharing.

 62. augustus 13, 2011 / 11:31

  Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to find any individual with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this web site is something that’s needed on the internet, someone with slightly originality. useful job for bringing something new to the internet!

 63. augustus 13, 2011 / 11:33

  Hey! I simply want to give a huge thumbs up for the great info you will have right here on this post. I will likely be coming again to your weblog for more soon.

 64. augustus 13, 2011 / 11:41

  Fantastic post and nice website.

 65. augustus 13, 2011 / 12:01

  I used to be wondering if you happen to considered changing the style of your own webpage? It’s quite well created; I love just what you’ve got to state. Yet perhaps you could a little more with respect to content material so folks might connect with it better. You have got a great deal of text for just getting a couple of photographs. Perhaps you might space it out much better?

 66. augustus 13, 2011 / 15:30

  I have been browsing on-line greater than 3 hours lately, but I by no means found any fascinating article like yours. It is lovely price sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made just right content material as you did, the net might be much more helpful than ever before. “Oh, that way madness lies let me shun that.” by William Shakespeare.

 67. augustus 13, 2011 / 17:02

  Wow, incredible weblog format! How long have you been running a blog for? you made blogging look easy. The total glance of your website is fantastic, as smartly the content material!

 68. augustus 13, 2011 / 19:06

  The planet’s 1st famous graffiti artists come together at the writer’s bench. Just what writer’s narrative moved you probably the most? So why?

 69. augustus 13, 2011 / 20:16

  Some genuinely good content on this internet site, thanks for contribution.

 70. augustus 13, 2011 / 20:33

  I’m so happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 71. augustus 13, 2011 / 21:52

  One of the more impressive blogs Ive seen. Thanks so much for keeping the internet classy for a change. Youve got style, class, bravado. I mean it. Please keep it up because without the internet is definitely lacking in intelligence.

 72. augustus 13, 2011 / 23:22

  justin is so hawt

 73. augustus 14, 2011 / 00:03

  I like this website very much so much excellent information.

 74. augustus 14, 2011 / 02:24

  One more important area is that if you are a senior, travel insurance pertaining to pensioners is something you need to really look at. The older you are, the harder at risk you might be for allowing something undesirable happen to you while overseas. If you are not necessarily covered by a number of comprehensive insurance plan, you could have several serious complications. Thanks for giving your suggestions on this blog site.

 75. augustus 14, 2011 / 04:19

  This is very helpful, but I need more information, which include ancillary details. Can you highly recommend any additional places where I will want to look?

 76. augustus 14, 2011 / 04:53

  First of all, allow my family appreciate a person’s command during this matter. Even though this is certainly brand new , nevertheless soon after registering your site, this intellect has exploded extensively. Allow all of us to take hold of one’s rss to help keep in touch with at all probable messages Sincere understand but will pass it on to help admirers and my personal are living members

 77. augustus 14, 2011 / 05:56

  Just a fast hello and also to thank you for discussing your ideas on this page. I wound up inside your weblog right after researching physical fitness connected issues on Yahoo… guess I lost track of what I had been performing! Anyway I’ll be back once again inside the long run to check out your blogposts down the road. Thanks!

 78. augustus 14, 2011 / 07:19

  My neighbor and I had been just debating this particular subject, he is often looking for to prove me incorrect. Your view on this is nice and exactly how I truly feel. I just now mailed him this website to indicate him your personal view. After trying over your web site I e-book marked and will be coming back to read your new posts!

 79. augustus 14, 2011 / 08:37

  Hey, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 80. augustus 14, 2011 / 10:35

  I’m very happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 81. augustus 14, 2011 / 12:09

  Whats up! I simply want to give a huge thumbs up for the nice information you have right here on this post. I will probably be coming back to your blog for more soon.

 82. augustus 14, 2011 / 12:12

  You made some respectable factors there. I seemed on the internet for the issue and located most people will go along with with your website.

 83. augustus 14, 2011 / 15:17

  fantastic issues altogether, you just won brand new reader. What might you suggest in regards to your post that you made some days in the past? Any certain?

 84. augustus 14, 2011 / 17:08

  I went over this internet site and I conceive you have a lot of good information, saved to fav (:.